Snabba cash

Ikväll blev det biosupé tsm Dennis :) Det blev först mat på M... Cross nånting bla bla, kyckling och klyftpotatis med chipottlesås och till efterrätt citroncheesecake. Gott va det :) Därefter blev det filmen Snabba Cash. Måste väl säga att jag kanske hade lite höga förväntningar, men den var helt okej. Måste läsa boken nu eftersom Dennis säger att den var mkt bättre än filmen. Därefter svängde vi förbi Henkes fest. Där vare full rulle om man säger så. Snartlikt ett dårhus (ta inte illa upp kära vänner) av massa skrikande och sjungande människor. Men dom hade säkert väldigt roligt :) Stannde inte länge utan for hem hit till Dennis.
Var förövrigt in och kollade hur kommande lönen skulle bli, och den var väl sisådär. Trodde det skulla vara lite mer. Men ibland blire inte som man har tänkt sig. Bättre än inget iaf!!

Imorgon blir nog rätt lugnt hela dagen, sen på kvällen blir det träning på Nordic :D Va ju och provträna med Selånger i torsdags. O kul vare ;D Dock känns det väääldigt mkt i kroppen. Men man har ju inte rört en boll sen i höstas ngn gång, så det är bara att härda :) Nu ska jag gå o fixa mig inför sängen, Sleep well folks! BYE!

Bodypump

Hallå! eller godmorgon kanske man ska säga. Klev inte upp allt för länge sedan.. Var nämligen och träna kl 8 imorse tsm med Moa, vi körde, precis som rubriken, bodypump :) Kände mig otroligt seg i kroppen sen stängningen igår. Men det var bara härda och köra på! Just nu sitter jag bara och läser en massa bloggar osv. Förstår egentligen va det är som lockar att läsa om andras liv.. Men så äre! Ska ta och äta ngt nu sen göra mig klar för jobb. Det är stängning som gäller ikväll också, men imorgon är jag ledig! och då blir det spinning halv 12.
Bye!

Fredag 15 januari

Hellu! Lugn dag idag. Jag och Dennis har varit sängpotatisar stort sett hela dagen. Skönt! Var en sväng och köpte Blåkiosken mat också, det blev biff m. grönsaker för mig och kyckling m. jordnötssås för Dennis. Ångrade lite att jag inte tog det med, men man måste ju pröva lite nytt också. Efter maten ringde jag ett samtal till Selångers lagledare och frågade om jag kunde komma och och provträna lite, och det gick ju bra. Så på torsdag blire fotboll :D Dock lär jag spela som en nybörjare, med har ju haft ett uppehåll sen i höstas också satt. Hoppas bara att min höft funkar som den ska! Glad tjej iaf!! :D
Just nu ligger vi och kollar på Analysera ännu mera på 5an. Men det verka bara vara Dennis som har roligt åt den. Det går ju bara skit nu för tiden!

Imorgon blir det 11.30-20 pass på jobbet. Moa har blivit sjukling så får hoppa in och jobba lite extra, men det ger ju pengar :D Men nu ska jag pussa lite på karl min, hörs!


Tracy Chapman 2



En till bara!! Gåshud :D


Tracy Chapman



Sommaren 2005 säger jag bara! :)


Träning

Hellu! Länge sedan man skrev igen.. Men mitt liv består av jobb, dennis och annat så. Men iaf!
Både igår och idag har det blivit träningspass på EGO. Jag och Moa klev upp och körde Body Pump pass igår 06.45, hurtiga tjejer! Men ucsh var det känns i kroppen nu. Har typ ont överallt.. men det hindrade inte oss att köra ett spinningspass idag inte. Men det sägs ju att man ska träna bort värken så får hoppas att det stämmer. Det är ju tur att man är ledig imorgon så man slipper anstränga sig allt för mycket. Men om tempraturen inte ligger på allt för många minus så blir det nog en timmas promenad :) Näe, nu ska jag ta och äta en banan och sen göra mig klar, ska nämligen träffa Frida för en  liten fika, Tjing!


RSS 2.0