Onsdag 30/5

Och är därmed LEDIG :) Skönt det, trotts att man ska bli väckt halv 10 av att mobilen ringer.. men men.. :P Somnade iaf om till kvart i 12 sen, för då ringde det igen ;P Och efter det beslutade jag mig för att kliva upp och sätta mig vid datorn för att skicka lite musik till Moa osv.

Idag ska man behöva göra 3 saker.. en skiss, skriva en krönika och plugga lite på engelskan som man har förhör på imorgon.. skissen är iaf klar.. så ska väl börja med krönikan snart då.. Blä..

Resten av dagen lär bli lugn iaf, har varken träning eller match ikväll :) UNDERBART!

upd 22.17
Kvällen har varit rätt lugn hittills, började att skriva lite smått på krönikan, men när jag fastnade i tänkandet så blev jag irreterad och gick därför och la mig en stund för att läsa igenom engelskahäftet istället, men jag blev för trött och somnade.. vaknade iaf ca 1½ timme senare, låg och kollade lite på tv ett tag, men började sedan läsa igenom de den där onödiga skiten.. När det var gjort gick jag upp och satte mig vid datorn, som vanligt..
Blev så sugen på glass förut med chokladsås och grejer, men så när jag insåg att glasspaketer var borta så höll jag på att bryta ihop, fel och köpa när det är slut då.. :S Men då kom jag tillslut på att vi hade glasstrutar hemma, så jag tog fram två strutar och tog bort struten och hällde ner själva glassen i en glassbägare, hihi, man får ju inte vara dum :):) och så blev det chokladsås och marränger till det, mums! :) Har försökt skriva lite mer på krönikan, men det ska ju vara så mycket att jag knappt orkar tänka fram något.. eller aa mycket och mycket..  en halv till en hel sida dataskrivet.. men det är MYCKET för att vara en jävla krönika.. kärring! Blir så le.. Men som tur är kommer mamma hem snart, så då får hon komma på något :) Hihi.

Puss!

Bfn

image47

Sådan är jag

Ja det är ju alltid lika skoj att göra tester man hittar i andras bloggar :P
image45

SÅDAN ÄR DU:


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar.

Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Testet finns på: http://www.zapera.com/survey/demo/personality/







Tisdag 29/5

Dagen börjades med en timmas sovmorgon, därefter hade man kemi, lunch, FETHÅLET, onödig fysik och extremt onödig biologilektion.. :S Men men, efter att skolan var slut så gick jag och Moa och solade :D Riktigt skönt med tanke på hur vädret har varit idag.

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt och slappa, MEN NEJ, kl 18.10 ringde min tränare och undrade om jag kunde hoppa in och spela i div 4- matchen ikväll mot SDFF, eftersom vi bara 10 spelare eller ngt, man blev ju lite småle men jag bestämde mig för att spela. Matchen slutade iaf 2-2, och själv dundrade man in ett skott i krysset :) Så det känndes ju bra iaf. 

Väl hemma har jag bara duschat och tagit det lugnt, sitter just nu och ser på en lite småkonstig film, The balad of Jack and Rose, tror jag att den heter.. Lär väl se klart den sen blir det sängen :) Något skönt! Imorgon är man ju ledig också :D Hihi, fast då ska man iofs plugga en massa, men men. 


Pusspuss & godnatt :)

Bfn   

Måndag 28/5

Idag började man tidigare än vanligt, dvs 10.50, eftersom vi hade kemi ist för matte. Men det gick bra ändå :) Sen vare lunch och därefter hade vi engelska :) Fick sluta tidigare eftersom vi kan kan jobba med svenskan hemma, skönt det!
Hann gå lite på stan innan man skulle hem, blev inget köpt, förutom lite karra, perfekt att äta de innan man ska spela match, inte, men men! Ska dricka en redbull lite senare så får hoppas att den hjälper mig att bli lite piggare!

Har somsagt match ikväll, då vi möter stöde hemma, så hoppas på vinst där då :)
Sen blir det nog lugna puckar resten av kvällen, har långdag i skolan imorgon, BLÄÄ!

PÖSSPÖSS

Bfn

image43



Söndag 27/5

Tusan, kvällen igår var iaf lyckad :D

Jag åkte till Moa vid halv 3-tiden. Där började jag att göra mej i ordning, locka hår o grejer, men efter ett tag insåg jag att jag inte orkade göra en massa korkar så då lånade jag Moas plattång och platta till dem ist ;p Sen bjöd Moagumman på mat, chicken, pommes och bearnaisesås (du förstår nog vad jag menar även om jag inte har stavat rätt), och gott va de vill jag lova :D Sen fixade vi till de sista och åkte därefter in till stan med 16.20 bussen.

Vi kom till Sara runt halv 6-tiden, åt lite osv, sen vid 7-tiden började resten att komma dit :) Vi körde lite drickalekar osv, och när vi körde ett tema på frukter så säger Johnny: KING EDWARD, haha :D Iddi..

För vissa slutade kvällen tidigt ute på Sara altan.. och det var inte spec fräscht, och den här personen åkte hem rätt så tidigt under kvällen ;P Haha! Sen så kom ngr på att de skulle dra till Njurunda, men då passade jag och Moa på att ringa runt lite, eftersom vi häldre ville åka upp till Härnösand, och så blev det också :) Robert kom och hämtade oss  vid halv 23- 23-tiden, (om man nu kan säga så :P) Men iaf, väl däruppe var det hyfsat mycket folk, och självklart bilar :) Fast de första jag och Moa va när vi kom fram var att leta ett ställe där man kunde pissa på, och det va fan inte de lättaste eftersom allt är öppet där, men tillslutså :P Under kvällens gång gick vi runt och prata med folks och åkte självklart lite bil :)

Åkte hem runt 1-tiden, i Jonnies (Moas broder) något snygga Impala, och va väl i stan runt 2-tiden eller något. Åkte runt på max och i stan i några timmar, tills att vi for hem till kalhygget :)

Kvällen var iaf jävligt lyckad som jag sa tidigare och vi somnade runt 5-snåret :)

Idag har det varit en jävligt seg dag, vaknade vid 10-tiden eller något, men vi båda låg kvar ett bra tag tills att vi kom på att det nog var dags att äta lite :) Därefter gick vi ut och satte oss i värmen, men insåg efter ett tag att det var för vamrt, så vi gick in och vilade ett tag!
Jag åkte hem vid 3-tiden eller något :)

Ikväll blir det iaf grillat till middag :D och senare blir det träning, hur nu det ska gå, är ju somsagt inte så pigg, men det återstår att se :)

Puss alla!

Bfn

Lördag 26/5

Vaknade vid halv 12-tiden någongång. Sen pratade jag lite med Måis i telefon osv :) Planerade lite inför kvällen! Hihi! Hoppas att det blir lika roligt ikväll som man har förväntat sig :)

Näe, nu ska jag fika lite, och sen ska jag ta och göra mig klar och bege mig till Måis :) Skriver mer sen eller imorgon!!

PÖSS

Bfn 
image42 
Avslutningen i 9:an! :)
Sara (vitt), Viktor (grått), Emelie (röd-svart, Sandra (grön-vitt) & Jag (vitt-grönt-blått)

Fredag 25/5

Orkade inte göra ngn upd igår, så skriver lite nu ist, dagen i skolan var rätt lugn :) På idrotten fick jag äntligen veta mitt betyg, och det blev ett MVG, hihi! :D Senare på kvällen blev det träning, som inte funkade nå bra alls. men men ;P Och väl hemma blev det dusch, film (Babel) och sen sängen :)

Idag har det vare en rätt hyfsad dag. Ganska lugn dag i skolan, slutade 2 timmar tidigare än vanligt, så det var skönt :) Fast jag, Moa och Frida var tvungen att gå till Miun för att göra klart en bilduppgift, tur att man är bäst på att rita!! Men men, jag och Moa fick iaf skjuts av Frida in till stan när vi var klara, och där gick vi runt och kollade lite, sen gick vi upp och sola på Sol & Pool, höuva, dåligt varmt vare.. men det ger ju resultat iaf :) Innan vi åkte hem handlade vi de sista inför imorgon :) Skoj det ska bli!! 

Resten av kvällen blire nog lugna puckar tror jag, är rätt så trött och sen måste man ju orka med morgondagen också! Fast har du lust göra ngt kan du ju höra av dig ;p

Playlist:
Bass Up - Hold me back
Bazzheadz- Now you're gone
Renegade Masterz - Nasty girl
Renegade Masterz - Chrystal ship
Tyler Hilton & Bethany Joy L - When the stars go blue  
Rihanna & Jay-Z - Umbrella
Johnny Cash - Hung my head

Btw, är det ngn som kan förklara för mig hur man gör sitt fotografi Större, hittar fasiken inte ;P
Skriv en kommentar isf :)

PÖSS!

Bfn


  

Torsdag 24/5

Ååååååååh!, vill få bort klumpen som finns magen just nu =/ Vill inte tänka på dig, vill fan bara glömma allt och gå vidare utan att ha nå jävla problem. 

Vill ju ha fjärilar i magen, och vara LYCKLIG! Men det lär väl inte hända med min tur..

Förstår mig fan inte på dig =/ 

Gammal men sann;
Vi delade på ordet kärlek..
Jag tog Kär
&
Du tog lek


Onsdag 23/5

Mycket lugn dag i skolan idag!, började kl 10.00 och slutade 12.30, riktigt skönt!! :)
Efter skolan åkte jag och Moa ut till Birsta och köpte lite inför helgen :) Faan, det ska bli så himla roligt att träffa alla från klassen (9F) igen, eller aa nästan alla iaf :p 

Har också varit uppe hos Jennie idag, har pratat en massa minnen och om massa olika saker som har hänt sen sist vi sågs (januari, och bor även 50m ifrån varandra).. Tusan, det är mkt som händer, och ibland hänger man inte alls med i svängarna. Men nu har vi iaf bestämt att vi ska hitta på något någon dag :)

Oooh, har laddat ner en massa bra låtar ikväll, så nu blire en massa bra musik inlagt på ipoden :D Nice det!

Näe, nu måste jag nog fixa min ansökan!!

Puss alla!

Bfn

image41
Snyggingar!!^^ Haha!

Måndag

Allt är åt helvete =/

Du vet i stort sätt allt om mig
Du vet hur det var förut
Du vet hur det är nu
Du vet ungefär hur det kommer att se ut innom snar framtid
Du vet hur den sk "kärleksfronten" har sett ut
Du vet vad jag känner
Du vet vad jag tycker
Du.. du.. du.. DU vet så jävla mycket om mig!!

- Vad tänkte du?..

...

- Lars Winnerbäck - Kom änglar

Bfn

Lördag

plus torsdag..
Spelade match, som gick skit, haha ;P Bättre lycka på tisdag då vi möter Alby :)
Tog det lugnt resten av dagen, och sen på kvällen åkte jag in till matfors. Mysigt.

och fredag..
Vaknade vid halv 11-tiden kanske, fast låg kvar i sängen rätt länge, iaf jag. Åkte hem vid 3-tiden..
Väl hemma gick jag och sov i ca 2 timmar. Därefter blev det dusch, mat osv. Tog det lugnt resten av kvällen med chips osv framför tvn. Skönt vill jag lova! :) 

idag..
Har inte hänt så mkt hittills, vaknade runt 12 tiden, och därefter har jag bara sutte vi datorn osv. Vet inte alls vad jag ska göra idag, men det visar sig väl senare. Fick även reda på igår att jag troligen inte kommer att få nå sommarjobb, eftersom både Kim och Budda hade fått brev hem om det. VA KUL, att bara sitta hemma i sommar..? BAJS! Då vare bara att börja spara!!
Fan, man blir ju på dåligt humör av sånt där.. =/ AJA.. upd senare kanske

- The reason is you..

upd 00.36
Det har inte hänt nå spec ikväll, har bara legat framör tvn, och för en gångs skull gick det en bra film..
Imorgon ska man jobba med laget igen, på Bergomssågen, senare på kvällen är det träning också.. och där emellan måste man plugga biologi och trafikant.. blä..
men men, Godnatt

http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=454396930916

Till er från mig ;p

Bfn  


Onsdag

Äntligen är det helg :) Underbart skönt! Idag har det iaf varit en jävligt lugn dag, hade sovmmorgon till 11, därefter åkte jag in till skolan och hade en biologilektion i en timma, och det behövdes verkligen, eftersom jag fattade noll förut.. har ju somsagt prov på tisdag nästa vecka..

Därefter gick jag och Måis en stund på stan, köpte en eyemakeupremover och en deo.. sen blev det solning på sool & pool. Var riktigt skönt det, med tanke på hur vädret var ute. HÖUVA!! Fel att det blir varmt och SOMMAR någon gång..

Ikväll har jag iaf bara tränat och tagit det allmänt lugnt.. tror att det blir sängen snart också, mina ögonlock väger 5kg känns det som..

AJA, GODNATT

Bfn

image40
- Haha, hittade den här bilden på datorn, det är från en svenskaupg. i 1an då vi höll på med
antikens Grekland tror jag. Det ska iaf se ut som att jag ramlar ner för ett stup och Martin
ska rädda mig, tror jag ;p Jag ser ju i vilket fall himla glad ut :)

Tisdag

Har varit en rätt så lugn dag idag.. hade engelska nationella imorse, vet inte hur det gick riktigt, han inte bli klar med readingdelen.. men får väl se hur det går, det ska ju somsagt inte gå så mkt på betyget..
Därefter hade jag hål, eftersom de andra hade matte.. tråkigt värre.. och sen efter det så va vi på någon föreläsning.. vilket inte var så spec skoj heller..  tom Bettan "blundade" då & då.. :P haha

Väl hemma satte jag mig framför datorn och kollade på de två sista avsnitten av KyleXY, gaah, vill se mera ;D Hehe, men det lär väl ta ett tag innan säsong 2 kommer.. :o AJA..

Annars har jag inte gjort så mkt mer, gick och la mig i sängen och kolla på tv, men somnade såklart.. så jag lär väl inte kunna somna senare.. tur är ju att man inte börjar förns 13.15 imorgon, så man får ju sova ett tag iaf :)

ja men godnatt då :) typ

Bfn


Söndag

och så en liten upd från lördag..
Vart en lugn dag igår, och skönt som tusan var det :) Mamma hade iaf tjej(tant)kväll här igår, som dock bara innehöll henne och Eva.. :p Fick även en hel påse full med godis, en popcornpåse, en tidning, en bok (är dock ingen läslus) och en film.. eller aa, den fick jag låna, men ändå, av henne så att jag skulle ha ngt att göra.. och äta på under kvällens gång :p Tack, ska väl jag säga då.. :) AIK vann förövrig mot BP igår med 2-0, HIHI! (y)

Idag vaknade man vid halv 11-tiden.. gick upp och åt lite frukost osv för att sedan åka och spela match.. som dock slutade dåligt, både på ena och andra sättet.. men men. TRÄNING som sagt :p
Nya tag imorgon när det gäller div 3 :) Väl hemma har det bara vare lugna puckar. Har sutte och kollat på KyleXY lite, och så en del tv på det + äte en massa karra ;p

Imorgon är det skola igen.. dagen börjar med en hyfsad sovmorgon, vilket behövs.. Sen blir det somsagt match på kvällen.. Härligt att man är ledig på torsdag och fredag, och typ halva onsdagen iofs :)

Näe, ska gå och kolla vidare på Wallander nu.. som jag tydligen redan hade sätt, men men ;p

Puss & godnatt folks!

Bfn

image39

Fredag

Äntligen är det HELG! Den här veckan har varit hur jobbig som helst på alla sätt och vis. Har skrivit ett svenskatal som skulle vara 5 min, en engelskarecention och så hade vi fysikprov idag.. som var skitsvårt.. så jag antar att det inte gick så bra där.. men det återstår att se.

I helgen är det bara jag och mammi hemma också, det är rätt så skönt ibland.. Ikväll blir det iaf pizza till mat, brukar ju bli så när det bara är vi två, sen blir nog resten av kvällen lugn om inte annat kommer ivägen.. men ska ju jobba på golvettan imorgon med laget vid 11-tiden, satt det blir nog lugnt ändå!

HEJS!

Bfn

image38

Tisdag

Idag började man tidigt och slutade sent.. eller aa ganska sent iaf, slutade tidigare eftersom jag hade match ikväll, vilket gick riktigt bra :) Vann mot Alnö med 4-1, och jag själv var assisterande till de två första målen så det känns ju bra :) När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen satte jag mig vid datorn för att se klart filmen jag började på igår, men han inte se klart på den idag heller.. :P
Imorgon kommer det nog att bli en ganska lugn dag iaf, dagen börjas med biologi, sen blire teater eller ngt, och sen går man hem.. eller aa, ska ju till Sara och plugga efter skolan.. Så får hoppas att det går bra! :)

Nu blire America Idol och ngt att fika och sen sängen :) GODNATT FOLKS!

Bfn

Måndag

Ja, det har ju inte blivit nå bloggar på ngr dagar, men det har inte hänt ngt speciellt heller, helgen var rätt lugn osv..
Gick inte i skolan idag heller, men det hade ju sina anledningar, så idag var jag hemma och tog det lugnt ist. Dock inget pluggande.. skulle behöva plugga lite fysik nu.. men det ska ju vara så jävla mkt så man vet ju inte vart man ska börja ngn stans.. men det blir iaf pluggardag med Moa, Sara och Frida på onsdag iaf :)..
Ikväll har jag bara legat och kollat på tv, och sutte vid datorn och kollat på film.. hann dock inte se klart hela, så det får bli en annan dag :p
Imorgon blir det åter igen skola..  låååååååååååååång dag förövrigt :/ Sen match på kvällen!!

PÖSS HEJS

Bfn

Personlig fakta

Vad..
hade du på dig idag?
Myskläder, har det även fortfarande..
har du gjort under dagen? Sutte vid datorn, samt kollat på AIK- Helsingbort på tv.. slappardag!
har du för frisyr? Okammat
ska du göra innan dagen är slut? Lyssna igenom alla nerladdade låtar.. (8)
har du inte hunnit med idag? PLUGGAT!.. fast det har väl egentligen med orken att göra..^^
ska du göra imorgon? Träna, kratta med laget och plugga.. :(
Vill du göra i helgen? Ja kommande helg vill jag ha roligt :)
åt du senast? En tårtbit :) mmhm!
Allra bästa med dig? Jag är mig själv
Ogillar du hos dig själv? Att jag inte är ngn pluggis, som jag skulle vilja vara ibland!!!
 

När..
Vaknade du i morse?
Runt halv 1
Är du rädd? Olika
Grät du senast? Igår, en kortis..
Skrattade du senast? Hm, jo åt mamma idag :D
Var du på fest senast? Måndags, hos Julia :)
var du kär senast? Pass
gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Kommer inte ihåg..(?)
Gav du en komplimang senast? Måste ha vare ngn gång de senate dagarna..

Vem..
Kramade du senast? Oskar, min vän!
Saknar du? Många.. =/
Kysste du senast? Cencurerat
Vill du spotta på? Cencurerat
Skulle du vilja se ut som? Mig själv, fast ändå inte..
Gjorde dig arg senast? Pappa

Antingen eller..
Glass eller Godis?
Gooodis :)
Morgon eller kväll? Kväll!
Skidor eller pulka? Pulkish
Julafton eller födelsedag? BÅDA! :)
Häst eller hund? Hund
Hjortron eller blåbär? Blåbaer
Sol eller bada? Solbada ;P
Röd eller blå? Röd


Kan du..
Simma fjärilsim?
Jopp
Stå på ett ben? Japp, två med!
Sjunga riktigt höga toner? Japp, men de låter inte så bra tror jag :)
Baka? Ja, har jag en receptbok så gåre finnemang!
Göra volter? Funkar nog med en studsmatta :)
Hoppa upp på en häst med sadel? Eh.. ja?
Ditt eget mobilnummer? Nej, jag brukar slå upp det på hitta.se.. ^^ (?)

Har du..
Pallat äpplen? Jamen! Hör sommaren till :)
Tagit en främling på rumpan? Haha, ajo.
Tappat något värdefullt i toaletten? Tja, är nummer 2 värdefullt så, ja!
Sett en hel porrfilm? Ja..
Skrikit åt en lärare? Nja, men har vare högljud möjligen..
Blivit dumpad? Ja..
Förlorat någon nära vän? Nära och nära, men ajo!
Varit i Asien? Nääe
Kysst någon och sedan ångrat dig? Hm, JA!


Onsdag

Vaknade första gången vid halv 9 tiden, tokkissnödig, så då blev man ju tvungen att kliva upp, hatar att vakna så :P Gick iaf och la mig sen igen och läste lite ur engelska boken.. fast efter ett tag så blev jag trött så jag somnade om.. vaknade igen runt 12 tiden, var fortfarande trött så låg kvar till halv 1, och klev upp efter att jag pratat med Moa i tele ett tag.

Satte mig vid datorn och åt karra, (bra frukost), och efter många om och men satte jag igång med att skriva mitt personliga brev och min CV till engelskan.
Satt vid datorn väldigt länge.. sen åt jag lite och därefter åkte jag till Moa, för att göra lite bilogiuppgifter med henne och Frida.. det var skitsvårt, så det mesta blev gissningar..

Efter att vi var klara åkte jag hem och satte mig och läste engelskaboken igen tills att klockan blev 8, då satte jag mig och kollade på "Tack gode gud", därefter blev det läsning igen.  

Nu ikväll har jag skrivit klart mitt personliga brev och min CV, och skickat in det, SKÖNT!. Skickade även in biologin och kemin.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen ska jag läsa de sista sidorna i engelskaboken.. :S

Puss & Godnatt

Bfn

Tisdag

Ja, gårdagen var riktigt okej, till en början iaf :)

Åkte hem till Moa vid 5 tiden. Där gjorde vi oss klara för att sedan ta 18.20 bussen in till stan. Vi klev av vid posten för att träffa Moas broder och för att ta ut lite pengar. Sen gick vi ner mot stan och in på Hemköp för att köpa lite dricka osv. Vid halv 8 tiden tog vi bussen upp till Julia, och där vare massa trevligt folk som man satt och prata med :) Senare på kvällen kom Malin, Tess och Tina också :) Mkt skratt, prat och dricka blev det iaf :)

Vid kanske halv 12- 12 gick jag, Moa, Malin, Tess och Tina upp till norra för att kika, men gick raka vägen till trapporna för att gå ner till stan.  Men Tess och Tina virrade bort sig lite tror jag, så det slutade med att det bara var jag, Moa och Malin som gick ner.. Vi gick bort till fisktorget, där vi sa hejdå till Malin, och vi gick bort till Max... Där vare iaf en massa folk som man kännde :)

Efter ett tag ville jag och Moa åka hem, men alla skulle ju vara så jääävla upptagna :S Fick fan sitta och vänta i över 2 timmar på att få komma hem, plus att man fick betala 150 jävla spänn .. :S men men.. kom ju hem tillslut iaf..sådär vid 4- halv 5 snåret :S Kan ju säga att det blev sängen på en gång!

Imorse vaknade vi vid halv 11- 11 nån gång.. fast låg kvar ett bra tag innan vi klev upp och fikade!
Därefter kollade vi lite på tv och sen åkte jag hem..

Ikväll har man match, men känner inte just för tillfället att jag orkar spela.. men det kanske släpper när man väl kommer igång. Hoppas det iaf!
Mamma kommer hem ikväll också! :) Man kan ju undra vilken parfym man får :) Hihi..
Näe.. nu måste jag ta och vila lite tror jag, håller på att somna!

Upd ikväll!

upd 22.45
Ja, matchen gick inte direkt super, hade inga avbytare och ingen målvakt, så jag och Emmy fick ställa upp på det.. Vi hade våra målchanser men sköt utanför, på målvakten osv.. :S Men men, matchen slutade iaf 4-1.. Tur att det va div 4 matchen iaf ;P 

Sen åkte vi till Hydro och köpte karra, eller aa, Eva, Issas mamma köpte karra åt mig ;P Hehe! Satt fin fint i magen det! Tack, btw!

Mamma kom ju hem på eftermiddagen också :) Fick parfymen Escada Pacific Paradise, lucktar asgott :) Sen fick man lite karra, en mascara och ett par jätte sköna vantar till vintern ;P Hehe! 

Tja, det va väl det som har hänt sen sist, ska gå och sova nu snart tror jag så man kommer upp i måttlig tid imorgon eftersom man måste plugga osv.. :( Aja, Godnatt!
 
Bfn

RSS 2.0