Joaquin Phoenix

image64

- Grr!

Måndag 28/4

Hejsaan!


Oops, såg attt jag redan hade skrivit att jag hade köpt en studentklänning, men va tusan gör derå?
Åter till dagen.. lugn dag i skolan iaf.. rättade vår rapport på förmiddagen, därefter en kort biotekniklektion.. Och eftersom den drog ut på tiden, missade man 12.05 bussen, så jag och Moa fick gå runt på stan. Det blev tyvärr ett stop på Donken. Men man var ju tvungen eftersom man höll på att dö av hunger.
Hittade iaf inget på stan.. söker ett par örhängen, men har inte hittat dom än.. och det är väl kanske lika bra det, så man slipper slösa pengar.. men jag lär ju ändå köpa ett par ifall jag hittar dem =/ .
Åkte hem med 14.00 bussen, och då blev det en alvedon och sängen.

Just nu har jag precis skrivit loggbok.. kanske tom den sista? :O Mehe! Ska väl äta ngt snart, om ngn skulle kunna tänka sig göra mat.. nu tänker väl alla att jag ska göra mat själv.. Jo, men när jag gör det blir det bara jag som äter.. och det är ju inge skoj! SÅ jag väntar.. :) Ska förresten träna ikväll :) har ju inte tränat på typ 2 veckor för den förbannade förkylningen som jag har haft.. men det blir ändå lungt för min del, vill inte åka på ngt igen.. Vad händer på sista april förresten!?!?!? :O 
Aja. Det får räcka för idag! Hej! ♥


Bfn 

Söndag 27/4

Hmm, tjena..

Puh.. Jag orkar engentligen inte skriva blogg, så jag vet inte varför jag gör det :|

Men aa, kan ju säga vad som har hänt sen sist iaf.. Studentklänningen är köpt.. så den kommer väl kanske upp här på bloggen ngn dag.. sen har man gjort en massa prov osv, så nu återstår en sak av de jag skrev upp, och det är historiaupg.. men har fått en idrottsupg nu också, men ja..

Helgen då.. jo, i fredags vare tjejkväll hemma hos Madde. Det blev en massa prat, onyttigheter och guitar hero, vilket jag suger på ;D haha. Men jag kommer nog igen ;P Sen igår blev det lugnt hela dagen.. Såg bla på filmen Crossroads, haha, var bara tvungen att kolla på den :D När den kom va man ju typ 11 år! Därefter blev det typ sängen..
Idag har jag städat mitt badrum, så nu är den fint och fräscht! Borde plocka lite på rummet också, men det får bli en annan dag.. Hm.. undra om man ska sätta igång och skriva på historian^^.. uh, njae, orkar inte nu! Men hare bra! Hej! ♥

Bfn

image63

Måndag 21/4

Hej allihopa!


Åh, mår verkligen bajs nu, har ont överallt typ, huvudet, nacken, halsen, ljumsken & ryggen.. plus att jag är snorig och har hosta. KUL!! Men jaja, ska gå och lägga mig snart iaf, så jag kanske mår lite bättre imorgon..

Men ja.. tänkte iaf skriva lite vad som har hänt sen jag skrev sist.. vet dock inte vart jag ska börja.. det som hände förra veckan är nog inte så intressant.. så börjar väl från i fredags, vilket dock var från förra veckan, men jag syftade typ på skolan..

Jag hade iaf bestämt tid med mamma eftersom vi skulle ut till birsta och hitta ett par balskor och ett par studentskor.. va in på alla möjliga butiker.. men skona jag hittade var antingen för stora/ för små, för hårda eller så var klacken störd, eller så var dom helt enkelt FÖR dyra.. + en massa annat felande..
Men efter mycket sökande hittade jag en balsko bland REAhyllan, och tror du inte på tusan att skon sitter perfekt, lagom klack, snygg modell, jätteskön, och ett SUPERpris! Ynka 150:- spänn! Det tackar jag för! 
Har dock inte hittat ngn studentsko än.. men det kan ju komma ut nytt! :) Balskon var ju viktigast eftersom jag måste ha dem när jag ska måtta balklänningen osv. 
Men ja, det var skona det.. På kvällen blev det fest.. eller vad man ska kalla det.. från början vare det iaf.. Det blev twister och drickande hemma hos Moa, med ngr från klassen, därefter bar det av ner till staden.. Moa och Sara for upp till Haga eller ngt, och Jag, Jonas och Johan gick på krogen.. Har inte så mycket att tillägga mer än att jag troligvit kommer att ha rätt mycket roligare nästa gång det bär ut..

Lördag då.. jo då blev det 50-års kalas hos min underbara Moster (jo jag har en underbar släkt, även om den är liten :) ). Där blev det god paj och mycket goda tårtor ;D Grattis till dig igen Karin, om du läser det här ;)
Kvällen tillbringade jag hemma, liggandes i sängen med popcorn och karra och cider. Skönt.

På Söndag vare dags för träningsmatch mot Kovland. Vilket gick kanon. Vann med 9-0, och själv fick man sätta en boll i nätet.. inte allt för ofta man gör det längre :P Dock var det väldigt jobbigt, eftersom jag inte har varit med och tränat på två veckor.. men det gick iaf! Därefter blev det fika hos min moster igen :P Aldrig fel med "dagen efter fika" :) Sen på kvällen skrev jag talet till svenska NP, och tog det LUGNT! 

Och så vare idag då.. skola.. hade en lektion.. jobbade med PA:t också.. vilket vi snart är klar med! Underbart skönt.. Därefter mötte jag mamma på stan, så gick vi och kollade på klänningar till studenten, och tro på tusan att jag hittade en :) Gudomligt fin, och det satt som en smäck.. har gått runt och letat en Small strl hela tiden, men har bara hittat Medium.. men jag testade den ändå, och tur var väl det, annars hade jag väl fortfarande varit utan studentklänning. Bild kan jag lägga upp lite senare..

Oj, blev ett rätt långt inlägg.. men ja, sånt kan ju hända ibland också..!
Det blir iaf fika nu, sen sängen! Ha det bra! ♥


Bfn

Personlig fakta

♥♥♥

TADAAAA!

SKULLE DU HELLRE..

1. Pierca näsan eller tungan? - Nja, eftersom jag har i tungan så valde jag ju den före..^^
2. Vara seriös eller rolig? - Hm, beror väl på situationen..
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Nej, grön mjölk for life!
4. Tatuera dig eller göra piercing? - Hm, har ju piercat mig, men inte tatuerat, så jag får svara nej..
5. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna..
6. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar..


SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? - Ja, mina vänner
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Hm, höst..
4. Vänster eller höger? - Vänster
5. Soligt eller regn? - Soligt förmodligen?
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Ch-ch-choklad!

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu? - 22.40
2. Fullständigt namn? - B.M.E.F
3. Vart vill du bo? - Inte här iaf..
4. Hur många barn vill du ha? - Två tror jag
5. Vill du gifta dig? - Klart!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skär oftast
7. Har du ätit sushi? - Nope, men skulle vilja smaka även fast det är fisk :S
8. Favoritglass? - Hm, chokladglass
9. Favoritmaträtt? - Typ allt som är onyttigt.. :P
10. Vad är ditt stjärntecken? - Vågen
12. Festa loss eller mysig hemma kväll? - Beror helt och hållet på situationen
13. Ögon och hårfärg? - Grön-bruna / Brunt med blonda slingor
14. Vispgrädde eller chokladsås? - Tillsammans är det ju underbart gott..
15. Humör? - Skit för tillfället, jävla förkylning!

HAR DU... DE SENASTE 48 TIMMARNA

1. Kysst någon? - Nope
2. Sjungit? - Tja, kan man kalla det sjunga så!
3. Blivit kramad? - Ja
4. Känt dig fånig? - Hm, orkar inte tänka så mycket nu..
5. Saknat någon? - Japps
6. Dansat galet? - Nope
7. Klippt håret? - Nix
8. Gråtit? - Onej
9. Ljugit? - Inte de heller


GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nope! Duktig flicka liksom!
2. Har du en hund? - Nej, men vill ha :|
3. Sover du helst själv eller med någon? - Det är ju alltid lite trevligare om man har sällskap.. (oftast)
4. Tror du på spöken? - Ibland :|
5. Saknar du eller älskar någon just nu? - Japps

♥♥♥




Tisdag 15/4

Hallå!

Bara för att jag skrev i förra inlägget (med en massa text) att vi hörs ngt framöver så skriver jag idag.. :p Men jaja :)
Hyfsat skön dag har det iaf varit... det har inte varit ngr spec jobbiga lektioner, och vi slapp ju som sagt biotekniken idag :) Men tappra som jag, Moa, Frida och Sara är så satte vi oss ner och jobba PA ist. Kanoners! Inte mkt kvar nu :)

Kom hem runt fem, och då blev det mat på en gång, sen vid halv sju åkte jag till träningen för att gå på spelarrådsmötet... känns som att bör närvara på det så att sakerna man har på hjärtat kommer fram riktigt. Därefter tog jag och mamma en halvtimmas prommenad! Skönt det!

Nu ikväll har jag mest slappat tyvärr, borde sitta och skriva på mitt tal just nu, men eftersom OTH äntligen hade kommit ut så var jag bara tvungen att kolla.. men jag var iaf duktig och läst igenom historiahäftet som vi ska ha prov på, på fredag :) Näe.. undra om man ska gå och sova så man är utvilad imorgon, det var riktigt jobbigt att ta sig upp imorse..

Måste även säga att resan till Turkai är betald :D Hoho! Tjong i medaljongen vad man längtar :) Näe men tusan. Vi hörs hörrni! Hej! ♥

Vagant- påsk

1    2 

Bild 1; Sara, Moa, Jag & Jonas.. Diggar mitt smile som tusan
Bild 2; Sara, Moa, Jag & Jonas.. ready to go!

Bfn

NVN3c

Måste bara lägga in en bild på min underbara klass ;P

image58

Tävling!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image57


- Va med du också! :)

Måndag 14/4

Tjena!

Ja, som ni märker så fortsätts det med dåliga uppdateringar. Har helt enkelt inte så mycket tid att sitta vid datorn, då inte inte gäller skolarbeten..

Är iaf i "mitten" av pluggsenariet nu, har fysikprovet, religionprovet, bioteknikprovet, historiaupg, svenska NP PM:et och en massa loggböcker avklarade.. men har Svenska NP talet, historiaprovet, en till historiaupg, fysikprov, ngr fler loggböcker och projektrapporten kvar.. Blä.. men sen är det inte så mycket kvar! Så jag ska tammetusan ta mig igenom det här nu! :)

Idag skulle man ju egentligen varit ledig från skolan.. men vår lärare i Bt hade valt att lägga provet idag, så är vi lediga från morgondagens lektion ist :) Skönt det!

Har även fört över pengar till Saris idag, så hon kan betala resan imorgon :) Hihi! Nice det! Inte långt kvar nu!

Näe, det var väl allt, hörs ngt framöver! ♥

Bfn


Personlig fakta

Vi kör en dagens idag!! HOHO!

Dagens kläder: Mörka jeans, stor vit tischa! (haha)
Dagens frisyr: Utsläppt med volym
Dagens smink: Mascara, eyliner, kajal & bronspuder
Dagens händelse: Ska gå på "förprovning" för balklänningen :)
Dagens låt: Hm, ingen än så länge :)
Dagens vill ha: Kläder..
Dagens planer: Skola, gå en stund på stan, och "förprovningen" och en lugn kväll
Dagens skada: Halsen
Dagens dummaste: Jonas nysningar! och en viss person..
Dagens drog: Godis.. borde inte äta.. men det är bara två kvar :)
Dagens återseende: Mamma och Pappa
Dagens roligaste: Slapp gå på historialektionen..
Dagens tråkigaste: Svenska typ.
Dagens finaste: Ja inte är det vädret iaf..
Dagens kram: Hm, jag lär nog få en ikväll av mammi.. :P
Dagens mening: Like always.. GE MIG SOMMAR!
Dagens saknad: Värme & sol
Dagens godis: Lite blandat :)
Dagens humör: Hyfsat.. snart helg ju!, dock blire plugg.. 
image56 

Personlig fakta x2

Ja, eftersom jag är rolig av mig så kör vi två listor idag :):)..


Vem ringde dig senast?: Moa
Vem kysste dej senast?: Mattias
Vem kramde dej senast?: Mamma
Vad har du för bh på dig just nu?: BH- less :)
Vad har du för trosor på dej just nu?: Vita hippsters
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Jaha, men då passar det ju toppen :) Jo lite jobbigt att åka buss så tidigt annars. Men du får höra med Moa men hon sa att hon kunde få skjuts och att du kunde ju åka med :)" från Sara
Vad brukar folk få för intryck av dig : Jadu.. fråga dom..
Har du någon gång klätt dig horigt?: Hm, näe inte vad jag kan komma på.. :p
Har folk kallat dig slampa?: Jodå
Har du kallat någon för slampa?: Inte vad jag kan komma på?
Har du slagit någon riktig hårt? Mjo
Använder du parfym?: Jajemen
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: Hm, jadu, räknar inte precis.. det varrierar väl, men jag gissar på magen..
Vilka slags killar faller du för ?: Ja, eftersom typ alla har varit idioter hittils, så ja, Idioter! 
Vad kollar du på först hos en kille?: Utseendet.. I guess
Vill du ut och festa nu?: Nope..
Vad är klockan?: 16.46
Vilken färg har din mobil?: Svart
Vad ska du göra nu?: Borde plugga, men det lär nog inte sluta så
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Jo, vissa så
Är du social?: Arå, men är rätt blyg av mig..
Känner du att du orkar en fråga till?: Jovars
Vad tänker du när du vaknar?: Att jag vill somna om
Kan du gå utan smink?: Ja, springa med..



Dagens kläder: Mjukiskläder för hela slanten..
Dagens frisyr: Trassel
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Pappa fyller år, grattis
Dagens låt: Ingen
Dagens vill ha: Massor
Dagens planer: Plugg..
Dagens skada: Ingen
Dagens dummaste: Finns det ngr av
Dagens drog: Luft
Dagens återseende: Ingen
Dagens roligaste: Jadu, det har inte hänt ngt spec roligt idag..
Dagens tråkigaste: Det mesta :)
Dagens finaste: Skruven som ligger framför mig..^^
Dagens kram: Får jag ikväll av mamma
Dagens mening: Ge mig sommar.. eller ngt.
Dagens saknad: Jo, det finns ju ngn
Dagens godis: En lakritsnapp som åts inatt efter kl 00.00
Dagens humör: Det borde du ha kommit på vid det här laget, SUPER!

Onsdag 2/4

Nämen HEJ, länge sen!!

Hm, nu blev det nog rekord på antalet dagar som jag inte har skrivit ngn blogg.. men vad gör det?
Har lessnat på att sitta vid datorn tydligen, inget som lockar känner jag. Förut kunde man sitta ett x antal timmar om dagen.. nu kanske man sitter en liten stund 2 ggr i veckan.

Vad har hänt i veckan då? Tja, inte så mkt, fysikprov och träning igår typ :p OCH vi fick våra studentmössor och allt annat som man hade beställt. ROLIGT tänkte jag.. Men självklart var mössan felande =/ De hade satt på en blå pärla ist för GRÖN (som står för Natur).. lagt till ngn Fredrik på vårt namnband som vi har inne i själva mössan, sen stavat fel på en killes namn, som går i klassen. Och man kan ju tycka att när mössan heter Royal LYX, så ska man kunna bestämma själv hur den ska se ut, och att det inte ska vara nå STANDARD!! om det ska vara så, så kan man ju informera en ANING mycket bättre!  Man kan ju undra vad dom vill ha för ngt rykte :S A.J Eriksen heter företaget iaf.:S Man vill ju inte betala för ngt som är fel heller :S Så får hoppas att det löser sig med blomman och pärlan iaf, annars jävlar.. Hittade nyss en massa artiklar från olika tidningar, bla från Sundsvalls tidning år 2006, redan då var det en massa problem. Konstigt att dom inte har lagt ner veksamheten.. men aja.

Hm, vad har hänt mer då? Jo, mamma kom hem från Umeå idag :) Och nu förblir hon hemma! Skönt!
Därefter blev det pizza, som satt väldigt bra i magen på mig! och därefter ingenting :)
Undra om man ska skriva loggbok? Vore ju skönt.. men jag orkar inte byta dator just nu, så tar det nog imorgon ist!

Kvällen kommer iaf att spenderas framför tvn, med det lilla godis jag har kvar ;p
Lägger in bilder på mössan osv ngn dag framöver kanske :) ♥

Bfn


image55

(Obs, inte min mössa!!)


RSS 2.0