Torsdag

Idag har det varit underbart väder :D, känns att det är vår nu! Det blåste dock lite, men det får man väl leva med ;D
Skoldagen har varit rätt lugn.. började dagen med engelska, sen blev det idrott, som jag och Moa höll i, och det gick väl riktigt bra tycker jag :), och efter idrotten hade jag fethålet, så då ringde jag till Owe, och vi åkte till Em a kryss för att äta :) mm! Gott vare vill jag lova! Sen skjutsade han mej tillbaka till skolan, där det blev fotografering.. Skulle ha haft bild idag på eftermiddagen, men läraren var sjuk även den här veckan, så då sket vi i trafikanten och åkte ner stan ist :) Följde med Moa och Frida på donken, sen gick vi upp till Videomix för att köpa lite karra, och där fanns det mkt gott vill jag lova :) Sen bar det av hemmåt vid 3..

Väl hemma gick jag och vilade i 2 timmar, underbart skönt :) och efter det blev det mat och därefter löpträning. Jobbigt som tusan, men det är fruktansvärt skönt efteråt :)

Just nu gör jag inte så mkt, sitter framför tvn och kollar på Snyggat i klassen :) och sitta framför tvn lär jag nog göra resten av kvällen också, eftersom man inte har ngr läxor att göra, och det är såå sköönt :D Brukar alltid få en massa jävla saker innan loven, men nu har vi inte haft en enda läxa eller ngt prov, förutom ett litet trafikantprov, så det är ju SUPER :D

Imorgon är det ju fredag också :D jävligt nice dag kommer det att bli känns det som, projekt mellan 8.30 och 12, därefter lunch, och dagen avslutas sedan med svenska, eftertersom vi inte har ngn bild imorgon heller :) Ska bli roligt att veta hur hon kommer att sätta betyg i den kursen eftersom det har inte vare så himla många lektioner.. haha :P men det är inte mitt eller de övriga's problem :) Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se :)

Blev en ovanligt lång blogg idag, hihi :)

Bfn


Onsdag

Yepp, onsdag.. och idag har man bara haft dryga labtimmar i skolan.. :S Uscha.. men inga labrapporter iaf :D Knugen.
Efter skolan blev det en snabbis upp till Pleasure, för att få lite info + att Frida och Sara va där och piercade the bellybutton, finfint :) och sen blev den en ruch ner till stan med Fraidish, köpte sånna där sminkborttagningsbommulsplattor, haha jises, långt ord ;D och så en svart-vit ögonskugga :) Woho, och Frida hittade en blusher .. på ett "litet" dyrare ställe.. ;p strax efter blev det bussen hem.. och här hemma har jag bara tagit det lugnt framför tvn, underbart att man inte har ngr läxor som man behöver göra :D 

Imorgon är det torsdag, om du inte visste det redan, och då blire idrott, som jag och Moa ska hålla i, så hoppas att det blir bra.. sen skare bli fotografering också.. höuva :P .. Jaa, men det va väl allt tror jag! :) Hejta.

Bfn 

Tisdag

Dagen började med ett litet prov i trafikant.. som gick på en kvart.. därefter vare projektarbete fram till halv 12 ungefär.. gick ju framåt, men det känns lite stressigt eftersom allt måste bli klart på fredag eftersom det är sista dagen innan redovisningen.. men vi får hoppas på att det går bra :)
Efter lunch hade man fethålet.. men då gick jag och Sara och tog reda på hur det gick på prövningen, och det blev godkännt, najs :) Sen blev det lite fysik, och dagen slutades med biologi.. Ååååååh gud va vissa personer ska vara jobbiga, ORKA ställa frågor som inte ens har med saken att göra, GÅNG PÅ GÅNG! och även när man ber människan att vara tyst.. Kärring.. :S eller vafan man ska kalla honom för..

Men men, nu snart är det iaf träning, med fotograferint till matchbladet, SKOJ! .. :S .. Lär ju upd ikväll.. HEJS!

upd 23.35
Jao! Träningen gick kanon iaf :), vilket den brukar göra på tisdagar.. Sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen och därefter fikade jag billys :) Har också blivit en del tvtittande, amarican idol, haha, ibland undrar man ju om dom är seriösa eller inte.. för vissa är ju som sagt jävligt störd.. men man kanske beter sig så där :p HAHA..  
Näe, men nu blire sängen, är så förbannat trött! GONATT!

Bfn 
image30





Måndag

Yees.. den här måndagen har väl typ vare som alla andra måndagar, sovmorgon, kort dag i skolan osv.. har inte hänt ngt spec, inga läxor osv, urskönt,  har i stort sätt bara tagit det lugnt framför datorn/tvn typ. 
Fast nu ska jag egentligen göra en liten läxa.. ska läsa igenon ngr sidor till trafikantprovet, men inge mer än så.. och därmed hade jag väl inte så mkt mer att skriva heller.. så det fick bli kort blogg idag.

-  She is the one that you'll nerver forget
   She is the heaven sent angel you met
   Oh she must be the reason why god made a girl
   She is so pretty all over the world

Bfn


Söndag

image29Ooh, vilken underbar dag det har varit idag :D Skönt vänder och inga läxor eller ngt alls, har bara tagit det lugnt hela dagen med film, god mat osv :) Mer sånna dagar tack!

Imorgon är det iaf åter igen måndag..  och en ny start på en ny skolvecka.. en jobbig en.. eftersom det är labbtimmar och skit... =/ .. Men sen äre ju nästan lov, går ju bara två dar i skolan v. 14, så det ska man ju inte klaga på :)

Ja, men det va väl det jag tänkte skriva, Gnatts!

- Our time will come... 

Bfn

Fredag + Lördag

image28Igår vare en mkt lugn dag i skolan.. började kvart över 12 och slutade kvart över 2 :) fina tider det! Sen åkte man in till stan och köpte karra osv, därefter hem.
Väl hemma tog jag väl det ganska lungt och så.. Sen åkte jag hem till Moa, eftersom vi skulle gå på bio. Och filmen vi såg var The numer 23.. som var rätt okej, men en aning irreterande.. :P Men men. När filmen var slut tog vi bussen hem.. och när vi va hemma hos Moa gick vi och la oss rätt så fort.

Idag vaknade vi väldigt tidigt, iaf för att vara jag, men Moa gick upp vid 9 tiden och jag gick väl upp vid halv 10 eller ngt, och då blev det frukost :) 
Lite senare kom Lill-Arre på besök, hah, gud så söt man kan vara :p 
Sen kom väl mamma och hämtade mej vid halv 4 tiden.. Eftersom jag hade match ikväll.. och vi spelade mot Stöde, och även den matchen slutade lika, 1-1.. :) 

Ikväll har man vare uppe hos Jennifer ett tag för att träffa lite folk, eller det var väl en poerson jag mest gick dit för att träffa, eftersom vi inte har träffats på ett bra jävla tag. Och det brukar ju vara lite skoj att träffa personer då :)  
Näe, nu tror jag nästan att det blir sängen, är så otroligt trött nu förtiden.. iofs var jag uppe rätt så tidigt, och sen fotboll på det.. så det kanske beror på det då. men men, Godnatt iaf. 

- Keep your mouth shout...

Bfn     

Torsdag

Jises! ja.. då va den här dagen snart slut då.. och idag har man haft temadag halva dan.. som ja, inte va värdens roligaste.. och därefter hade jag ett fett hål eftersom jag inte har matte, och sen var dessutom bildläraren borta, och trafikanten skiter man ju i eftersom det är värdelöst! JIPPI, idag kunde jag varit LEDIG! Legat hemma och sove hela dan! Men näe.. inte alls.. men åkte iaf hem med 12.05 bussen.. Väl hemma satte jag med ett tag vid datorn, sen gick jag och sov, i två timmar, underbart skönt.. och ikväll har jag och resten av familjen vare på kalejs hos mormor, kakor och tårta, mhm!

Har precis kollar på sthlm live, haha, fyfan va bra det är, oftast iaf :D Imorgon har jag iaf en bra sovmorgon, börjar inte förns 12.15, nice det! Snart blire sängen också, är astrött även fast jag har sove, förstår inte.. :P men men! Godatt!

Bfn

Onsdag

Jamen! Idag har det varit en jävligt lugn dag kan jag ju säga, åkte in till skolan i morse för att göra prövning, som jag hoppas gick bra, och där efter skulle jag och Emelie åka upp till Ellen, men eftersom jag inte han göra klart provet innan tiden vi hade sagt, så missade jag den bussen.. även Emelie, eftersom hon inte va säker på vilken buss det var ;P Men så kom jag på att vi kunde gå dit, så vi träffades på skolan, och började därefter gå mot Ellens place.. men efter en stund så ringer Yousef och säger att vi inte behöver komma alls.. :P Känndes ju förvisso skönt, så att man slapp stressa.. men lite taskitgt också eftersom dom filmade lite utan oss, men vi ska filma mer på tisdag, så det löser sig väl får vi hoppas :) Senare mötte jag Moa, och vi åkte in till stan, där vi åt och kolla lite på grejer :) Därefter åkte vi båda hem, och jag gick och la mej och vila, så jag skulle vara lite piggare till matchen, som vi hade nu ikväll mot Timrå, och resultatet blev 0-0.. jävlar va sur man ska bli för att det blir lika i en match.. dåligare "förlorare" får man leta länge efter :p haha.. Sen blev det en sväng till mormor, för att göra tårta, eftersom som hon fyller år imorgon, så då blire kalejs ;D haha.

Näe, nu är jag så trött så jag kommer inte på ngt annat att skriva. GODNATT!

Bfn

Tisdag

Ganska så lugn dag idag eftersom jag inte gick på sista lektionen, gick lite på stan med Madde, sen gick jag på andra ärenden, sen vare bara att åka hem och plugga till prövningen, som jag har imorgon, och det var ju en hel del som man totalt hade glömt bort, så får hoppas att det går bra nu då :) Därefter åker man till Ellen, eftersom vi ska fixa lite till projektarbetet där :) Blir nice det, sen kanske det blir stan efter det.

Ja men det var väl allt tror jag, så nu blire fika :)
Godnatt!

Bfn 

Måndag

Lugn dag i skolan iaf, projektarbete i ca 2 timmar, inte mej emot :) Dessutom har vi kommit på hur vi ska göra våran presentation om det går som vi vill! :) Men det återstår att se..

Ja, men det är ju härligt.. Nej, inte precis, bara att hoppas på att det inte har gått för långt, för det skulle nog vara en av de värsta saker som kan hända en..  Men nu vet man ju iaf.. Så det är bara att hålla tummarna. Hoppas att det här inte förändrade ngt nu.. =/

Ikväll är det iaf första matchen i cupen, det ska bli roligt, men det skulle bli ännu roligare om vi fick spela i Nordic, än ute på Westhagen.. usch, kallt! Men jag lär väl upd ikväll, inte alls på humör, HEJS!

upd 23.10
Jao, ikväll har man då spelat match, och det gick väl hyfsat, 1-1 mot Bergsjö, så nu äre bara att ladda om tills på onsdag, då vi har nästa match mot Timrå.
Och av vilken anledning har DU börjat höra av dej? :S.. Känner inte dej längre.. 
Det känns ju iaf skönt att personer tar vissa saker bättre än vad man tror, det är en jävla lättnad, även om det är skit att det har blivit som det har blivit, men det löser sig väl iaf.
Näe, nu blire nog sängen, är trött som ett as.. godnatt folks..
  
Bfn  

Lördag + Söndag

Igår vaknade jag vid halv tolv tiden, och tog det lugnt fram till träningen som började kl 3.. men jag var inte alls på träningshumör.. men det kanske berodde på att både vädret och planen sög.. och dessutom hade jag ont i huvudet som pricken över i:t..  men men, väl hemma så ringde jag till Moa. Vi skulle ha gått på bio, men eftersom det inte går nå speciellt bra filmer för tillfället, och hade heller ingen skjuts, så skippade vi det, och åkte in till Matfors och hyrde film ist.. Saw 3 och She´s the man fick det bli..  Dåligt psyk- film Saw 3 är, eller det ju alla filmerna iofs, men 3:an är nog fan värst.. Höuva.. Så därför fick kvällen rundas av med en aning töntigare film, haha ;p. Sen blev det faktiskt sängen för våran del.. 

Idag vaknade vi vid 10- halv 11 tiden, och därefter gick vi upp och åt frukost, sen kom mamma och hämtade mej, för att fara ut i Birsta. Inhandlade ett underställ, eftersom vi har cup imorgon på Westhagen, om det inte blir förflyttat till Nordic, eftersom all den här JÄVLA SNÖN har kommit! Men fick ett par jeans av mamma på rean också, hela 99 kr! Näe, nu ska jag kika på hockey! 

Upd ikväll!!

upd 23.04
Faaan.. då va Timrå ute ur hockeyn då :( .. Helvete.. men, nästa år, då jävlar!
Har inte gjort ngt spec ikväll, kollat en hel del på tv bara..  skulle ju ha behövt plugga.. men jag orkar inte, så jag gör det imorgon!
Imorgon är det återigen skola, men en vecka närmare påsklovet ;D och sen på kvällen blire match, antingen på Westhagen eller i Nordic.. och jag hoppas att det verkligen blir i Nordic, med tanke på vädret.. Även att det har börjat snöa IGEN! Fel att sluta ngn gång, så att det kan bli vår, och sommar!!! VILL HA SOL OCH VÄRME! 
Ja det va väl allt... GODNATT!
 
Bfn  


Torsdag + Fredag

Igår vare iaf en mkt lugn dag, hade idrott i sidsjön, så det blev åka bräda i backen, iiiiiih :) och efter det åkte jag hem och plugga osv, orkade inte åka till skolan med allt ihop..
Senare så skulle jag träna, men hade ont i huvudet så jag och mamma gick en promenad ist :)

Idag har det också vare en lugn dag, hade vanliga lektioner på förmiddan, fysik och prov i kemi, vette tusan hur det gick, men det visar väl sig.. sen vare projekt resten av dagen..  och då filmade vi en intervju och lite folk på stan.. sen var det klart :) Men smartellen råka visst spela över lite av intervjun som va det viktigaste, men får väl försöka komma på ngt smart till redovisningen.. ;P

Ikväll vette tusan vad det blir, men jag antar att jag kommer att vara hemma.. vill se hockeyn, men har ju såklart inte kanalen, så får väl lyssna på radio eller ngt emellan åt.. och ikväll ska Timrå fan vinna ;D

Upd ikväll kanske

upd 22.45
Jao, ikväll har det inte hänt så mkt iaf, har tagit det lugnt med mamma framför tvn, med karra och grejer :) hih!
Åååh, Timrå förlorade även ikväll.. =/ bajs, men det verka ju funka med vinster på bortaplan, eller is, eller vafan man ska kalla det ;D,  så får hoppas att det håller i sig på söndag så dom går vidare :)
Imorgon ska jag iaf hitta på ngt med Moa, sunshine, ska bli trevligt det :) Får väl se om det blir nå bio eller liknande :) Ja, men det va väl det jag tänkte tillägga, HADÉ gott folk!

- Cry for you...

upd 00.59
Måste bara säga att Sandi Thoms album är kanon, så jag håller med dej Madde, även om det var ett tag sedan du skrev det ;) men jag är efter ibland, haha ;) GODNATT!

Bfn

image27

Onsdag

Jamen! Idag har jag vare i skolan, som vanligt.. men det var en ganska lungt, biologi på morgonen, sen kemi och därefter projekt, där det inte gjordes så mkt..

När jag kom hem sov jag lite tills att det var mat, sen har jag sutte med kemin den större delen av kvällen.. och svårt är det.. :S och kärringen hjälper en inte på lektionerna heller..  så får väl se hur det går, men har ju morgondagen på mej att plugga också! :)

Imorgon har man iaf en liten sovmorgon, och därefter blire idrottslektion i sidsjöbacken, ska bli roligt att åka bräda igen :) Fast vette tusan hur det kommer att gå med min träningsvärk, det gör så fruktansvärt ont, har både i låren och i ryggen, så man ser ju ut som en vandrande pinne typ.. :p haha.
Ooh och Timrå vann ju ikväll igen, med 5-2, så nu jävlar får dom se till att vinna på fredag också :D
Näe, gott folk, nu blire banne mej fika!

Ajsing!

Bfn

Tisdag

Uscha, tisdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan ungefär.. har lååång dag i skolan, börjar 8.30 och slutar 16.20.. :S och har även de jobbigaste ämnena också.. men snart är den över.. :)
Ikväll har jag iaf tränat, och det gick bra, men jobbigt som tusan.. vi fick göra 80 upphopp samanlagt, och 2 min 90 grader.. mina lår funkade därefter inte så himla bra.. (och inte för de andra heller för den delen) känndes som att man fick kramp i dom ungefär :S så man lär ju gå hyfsat snyggt imorgon!.. haha..
Senare ikväll har jag skrivit labrapporten till fysiken.. men diagramen blev ju inte så jävla bra elle.. haha.. :p men det löser sig väl.

Näe, nu håller jag på att hungra ihjäl, satt nu blire fika!

Hejs!

Bfn

Måndag

image26Jaaa, men då var denna måndag snart över då.. Idag har jag vare i skolan, som de flesta andra kan jag tänka mej, började kvart i ett och slutade halv tre, det är bra tider det ;D hih!
Sen åkte jag hem och pluggade lite kemi, men det tog inte lång tid innan jag somnade, och sov i 1½ timma.. där efter blev det mat, och sen gick man åter igen till pluggandet.. uscha.. hatar det! Fast det blev egentligen inte så mkt plugg för jag pratade med Moa i typ 50 minuter i telefon, och sen vare ju hockey! :D Hihih, och självklart vann ju Timrå ;D, men det vet väl alla vid det här laget skulle jag tro.. Men efter det blev det iaf lite plugg, fram tills att 100 höjdare började, haha vilka dårar det finns :P

Näe, nu ska jag ta och tänka på refrengen tror jag, börjar ju som sagt tidigt imorgon... =/ Så godnatt folks!

-  Lay your hands...

Bfn

Söndag

Yepp, sista dagen på lovet då... höuva! Känner inte för att gå i skola imorgon.. men om 3½ vecka är det ju iaf lov igen :) härligt!

Idag har jag vare med mamma ute i birsta, fikade lite och handlade lite småkraffs :) trevligt. Crazy frog var där btw, haha :D, lustig jävel.. :p
Väl hemma blev det mat, och därefter har jag bara tagit det lugnt, och ikväll har jag och mamma sutte och kollat på Walk the line! ooh, älskar den filmen! Näe, nu blire nog lite fika, mamma har just bakat ngt bröd, nybakat är alltid bäst :) Godnatt folks!

- Wildwood flower...  

Bfn

image25

Lördag

..och därmed är det snart slut på lovet.. tråkigt nog, även om lovet i sig inte har varit nå speciellt skoj.. men iaf.
Det senaste dagarna har det väl hänt en massa, men det är inte värt att skriva här, eftersom det är en hel del personligt.. men annars så har det väl varit lugt som de flesta dagarna, sov ganska länge imorse, sen gick jag upp och åt lite frukost, tv-tittande har det vare ganska mkt utav under dagens gång, och lite dator mellan varven.. 
Låter inte spec skoj, och det har inte vare spec skoj heller, men det blir väl så när man är på ganska pissigt humör för tillfället.. och jag hoppas "du" tar och tänker över allt som har hänt.. för jag har en stark kännsla utav att det inte kommer att sluta.. :( men nog om det.. 
Jag antar att det kommer att bli lika lungt resten av kvällen som den har varit hittills.

- The worrying kind...

Bfn  

Torsdag

VattenIdag har det väl inte hänt så mkt, va ner på stan en snabbis mitt på dagen ungefär, kolla lite och så.. Åkte därefter hem.. och ikväll har jag inte gjort så mkt, kollade på en film, sen blev det hockey på tv.. timrå förlorade dock.. =/ Men dom kommer väl igen nästa match får jag hoppas :) Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, skulle vara med Moa, men hon skulle tydligen bort.. =/ så får väl se då om jag hittar på ngt annat.. du kan ju hojta till om du vill göra ngt^^ ..

Tjao, det var väl allt..

- I walk the line

Bfn

Tisdag

Ja, jag vet inte alls jag.. det är ju som det är.. men ett förlåt är ju iaf ett förlåt..
Har varit en lugn dag hittils, har inte vare på nå bra humör alls så har inte orkat göra ngt, visst äre bättre än förut, men det är ju inte precis på topp, som man önskar att det vore.. Blir nog ingen träning för mej ikväll heller, har ont i halsen, så får väl se om jag åker dit och kollar på eller om jag gör ngt annat..

Men men, lär väl troligen upd ikväll..

upd 22.14
Oookej? :s då vet jag. Men förövrigt är allt lugna puckar, men det kanske du inte är intesserad av? vad vet jag, men iaf.. Ikväll åkte jag iaf på träningen, tränade dock inte.. =/ Och det blir tydligen ingen träning på torsdag med, men det är inget mej emot eftersom det var löpträningen ;P Resten av kvällen blir nog lugn kan jag tänka mej. Imorgon får jag se vad som händer, men ngt ska det bli iaf :) 
Wooh! Timrå vann ju även över Modo ikväll ockå, riktigt jävla nice :D Hihi! 

Heejs!
 
Bfn


Måndag

Idag har man klippt sig, det blev inte som jag hade tänkt mej i början, men fick beslutsångest när jag väl var där, så det blev nå liknande som förra gången, men det får duga!
 
Vet inte alls vad jag ska säga, trodde att det kanske kunde bli ngt, men just nu känns det som att jag hade ganska så fel.. :( Att först fråga om man ska hitta på ngt, och sen säga: nej jag vet inte, för jag ska göra det och det imorgon.. Och därefter dra ut och hitta på ngt annat.. Aa jo, det är just så det är för mej, att man alltid ska ha så jävla tur på den fronten! Och det händer gång på gång hela tiden, spelar ingen roll vem det är, jag har alltid samma jävla tur! Man kan ju undra hur förklaringen kommer att låta den här gången..

FAN!

..hoppas ni andra inte har lika mkt "tur" som mej..

Bfn     


Söndag

Jaop, då vare söndag, eller aa, det har de ju varit i ngr timmar nu, men ändå. Idag har man städat hela rummet, typ, bara lite damtorkning så blire finfint! Jag är ganska så duktig ibland! :) Och ikväll har jag tränat :) Skoj vare!, men jobbigt när man är förkyld..men men. 
Imorgon är det ju iaf första dagen på lovet :) och då ska det klippas hår! Fast jag vet inte riktigt hur, vill ha det på ett sätt, men då skiter det sig på ett annat, känns det som iaf, haha, men får se imorgon hur det blir. Sen vet jag inte vad det blir, men ngt hoppas jag på eftersom man typ har tagit det lugnt hela helgen.
Näe nu blire nog fika med mamma! Godnatt!

- When I first saw you...

Bfn

Jag & Alva Karin & Alva
Jag och Alva spelar fiskspelet.        Alva och Karin (halvsyster)        


Lördag

Sthlm 2006Äntligen är det LOOOOOOOOOOV :D Känns underbart skönt, för jag är så jävla skolless nu!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, mådde inte speciellt bra, har "äntligen" blivit förkyld nu.. och jag hade såklart ingen sån där nässpray hemma heller, så jag kunde knappt sova inatt, jobbigt som tusan.. Men idag har jag införskaffat mej en spray, så nu kan jag andas riktigt ;D Skönt vill jag lova!
Var till min moster och hälsa på idag också, fika lite och så.. :) Sen for jag och mamma och handlade lite.
Väl hemma har det inte hänt så mkt, kollat på tv, äte och nu sitter man som vanligt här framför datorn.. Har en kännsla av att jag kommer att vara hemma ikväll också, och bara ta det lugnt, är så himla trött också, eftersom jag inte sov nå bra inatt.. =/ Men imorgon blire iaf träning, om jag inte har ont i halsen, men jag har inte haft nå spec ont i den hittills, så får hoppas att det håller i sig :) .
Gud, jag vill verkigen ha sommar nu, satt och kolla på en massa bilder, och hittade den här bilden ovanför.. Iih, sommar 2006, gröna lund, jag och moa i fritt fall tilt ;D wooh! UNDERBART!!
GE MEJ SOMMAR, NU!

- What goes around comes around...

Upd 00.29
Ikväll blev det myskväll hemma med mamma :) med karra, varma mackor osv! :) Ska snart gå och sova också, ska bli så skönt. Att gå och lägga sig när man är trött att man knappt orkar hålla ögonen öppna, är ett av det bästa som finns. Har förövrigt beställt klipptid ikväll, så på måndag blire troligen en ny frilla ;) Hihi! Näe nu blire sängen, Godnatt!

- Trying to recall...

Bfn

RSS 2.0