Mycket nu

.. Somsagt. Det är mkt som snurrar i huvudet nu, återkommer när allt har lugnat ner sig! :) Bye!

Bfn

Pink- Sober




Ben&Jerry

Nyss hemkommen från simningen! Grymt skönt faktiskt! Dock var vi bara FYRA st!! Jag, Linn, Elin och Issa! Och Ulrika också så klart! Vart va alla? :O Det blev iaf 40 längder, därefter blev det bastu! :)
På väg hem svängde vi in på Ica för att köpa lite onyttigt. :P Jag har varit så otroligt sugen på glass de senaste dagarna, så jag köpte en Ben&Jerry Half baked- glass! Grymt god! Det är faktiskt första gången jag äter den.. har väl varit för snål förut eller ngt.. :)

Näe, det var väl dere! Tv nu antar jag! 

Bfn

 

Nytt i garderoben

Igår blev det fika och stan tsm med mamma :) Tänkte hitta ngt till helgen, men icke.. fast fick med mig det här hem ist :)
 

 
(Klicka på bilderna så blir de större!)

Hittade ett par sjukt snygga skor på Dinsko också! Men valde att inte köpa dem. Dock lär jag köpa dem en annan dag ist. Kan ju aldrig låta bli!  :|

Ikväll blir det ingen löpträning eftersom det är alldeles för kallt, utan det blir tydligen simning ist :) Men det är ju bättre än inget! Ska fika lite nu! Hörs!

Bfn

Måndag

Idag har det blivit en slappardag rakt igenom. Låg i sängen fram till halv 3 tror jag. Då gick jag upp och åt lite "frukost", sen fick jag så lov att gå ut med hunden. Men det var riktigt härligt väder ute, så det var rätt skönt! Annars har jag bara suttit framför datorn/tv osv osv!

Helgen har iaf bestått av fotboll! Vilket ni redan vet. Det gick hyfsat! Mötte i stort sätt bara div 2 lag, men vi åkte ur i 8delen. Slog iaf ut Matfors, och det var huvudsaken ;D Det var Remsle i vår grupp som vann allt, och dom spelade vi 1-0 mot, så vi ska absolut inte hänga läpp för det! :)

Imorgon blir det jobb, 11-20. Janne ringde nyss och frågade om jag kunde jobba lite längre, och självklart tackar man inte nej till pengar. Lite synd bara att jag missar träningen :/ Gjorde ju det förra veckan också.. Men på torsdag blire löpning! :)

Fick förövrigt en armbåge i ögat i matchen mot Matfors, så nu är man snyggt märkt! Får försöka sminka över så gott det går.. det känns som att folkt kommer att undra om man har blivit slagen eller ngt! Men det är väl sådant man får ta! :)

Näe, nu ska jag sluta innan det blir alldeles för långt! Hörs!

Bfn


Cup



McD- cupen hela helgen! :)

Bfn

Blair Jacket


Bild: Ginatricot.com

Köpte en jacka häromdan, fast min är svart (som alltid).
I love it-I love it-I love it!

Bfn

RSS 2.0