Fredag 29/8

Helloo!

Jobb idag igen! :) Men det gick bra, och det börjar kännas lite "roligare" att jobba nu när man börjar komma in i det mer!
Fick även fler timmar i helgen, så ska jobba imorgon och på söndag.. lite jobbigt, men det blir ju pengar i slutändan :)
Det blir match imorgon också :) Hoppas mitt lår håller bara.. har inte varit med på över 2 veckor snart. Så man är ju lite smått sugen på att spela. Antar att det inte blir så mkt mer imorgon. Lär nog va hyffsat trött!

Hm.. för tillfället gör jag inte så mkt, sitter och kikar runt lite bara.. men ska nog slå på en film! Tjing! ♥

Bfn

Torsdag 28/8

Heelloo you!

Jaa, 20 dagar sedan man upd senast.. men det har typ inte hänt ngt spec satt.. :P
Men idag har det iaf varit invigning på jobbet :) Började 16.30 och slutade 22.00, men det gick faktiskt bra, även om det var sjukt stressigt :) Det blir samma tid imorgon också.. Skulle ju egentligen ut imorgon, men eftersom jag måste jobba så blir det inget :(

Var in på telia idag också.. och frågade om min mobil som jag beställde förra lördagen hade kommit.. men näe, inte idag heller.. den skulle komma förra torsdagen.. men jag fick iaf bekreftat idag att den kommer nästa torsdag.. så då har man ju ngt att se fram emot iaf!

Tja det var väl allt det, hörs! :) ♥

Bfn




Fredag 8/8

Tja!

Turdag? Dagen började med att vår ena katt kom tillbaka, (varit borta i två veckor), jag har fått jobb och ikväll blir det utgång :D Hoho! Eftersom Moa har blivit vuxen så ska det firas med mat och dricka och därefter krogen :) Väldigt kortfattat, men jag har inte tid att skriva nå mer, måste göra mig klar, Hej! ♥

Bfn

 

RSS 2.0