Söndag

Iih, julafton ;P men trött som ett jävla as, kunde fan inte sova, hade asont i nacken :S Men men, det är ju bra att man är uppe iaf så man hinner med sig innan släkten kmr! :P

Ja men det är ju bra att man gör som man säger så att säga :) men men.

Skriver nog mer ikväll :):)

GOD JUL

Upd oo.48

Då va den här dagen över, har vara ganska så trevligt ändå :) även om allt känndes som att allt gick jätte fort och alla va typ jätte stressad.. men men. Jag fick iaf en big popper maskin, aik- träningströja, smycken, presentkort, hörlurar till ipoden, hårband, sängkläder och lite annat, rätt så nöjd :D Iiiih!!
Näe snart blir det sängen tror jag, är astrött!

Bfn

Fredag

Iiiiiiih, Lov! FAN va skönt! :D:D Avslutningen sög i vilket fall som helst, men men, sen vart det fika med klassen och utdelning av julklapparna, haha ;P fick en twix och en mars av Malin jag ;p

Resten av dagen blir det nog bara slappa, och så blire troligen hylluppsättning och städning på rummet, måste damsuga ;p  

Åh guud, förstår VERKLIGEN inte..  Lyckat liv

Bfn


Torsdag

Och nu är det bara fredag kvar, sen har man lov kan jag lova :D Imorgon är det bara ngt grejs i aulan sen blire julklappsbyte med klassen, (?) :P Köpte mina sista julklappar idag också, skönt det :)

Ikväll ska jag sätta upp ngr hyllor i mitt rum om dom där sakerna man sätter upp dom med har torkat, har laserat dom, eller vad det heter, så dom blir mörkare :) Och så ska det städas lite (A).

- Ring upp, ring upp - Ring, ring, ring - (brum brum) - Ring upp, ring upp - Ring, ring,ring - (tut tut), HAHA! :D

Jadu, vet inte riktigt vad jag ska säga..

Bfn


Onsdag

fast egentligen torsdag.. Men i vilket fall som hels har det vare en hyffsad dag, liten sovmorgon, därefter skola, hade två lektioner, såg film på engelskan och räknade ngr tal på matten, sen var den skoldan över, hade löpträning ikväll också, och det var ju inte precis en "lugn" träning. Och med min tur halkade jag när vi körde evighetsstaffetten, så nu har man skrapat upp händerna och lite på höften, och det är skönt som fan!

Imorgon (idag) har man sovmorgon till typ halv 11, hur skönt är inte det då? så har vi bara två "lektioner", matte, där vi typ ska få fika ;P och astronomi, som jag fullständigt skiter i! :D Så efter det då så blire stan, känner att jag måste köpa ngt mer till mamma och pappa :P och dessutom måste man ju köpa en julklapp för 10 kr och som börjar på G, eftersom vi ska ha julklappsbyte (?) i klassen på fredag.

Näe nu blire lite fika tror jag, min mage är TOM!

Bfn

Tisdag

Trött, tröttare, jag! Vet inte när jag va såhär trött senast, kanske förra veckan, eller  ngt sånt :P , men kunde i vilket fall inte somna igår, låg vaken till kl 3.. och ikväll är det träning, så får se hur det går ;P

Har iaf sovmorgon imorgon, så det ska bli skönt, skulle igentligen haft lab med dom ska flytta en massa saker tydligen så det blev ingen, och det är inget jag klagar över ;p

Och jag hoppas verkligen att den här snön kmr att ligga kvar ;p, för en grön jul vill man ju inte precis ha!

Bfn

Måndag

.. ja dom brukar ju vara sköna dom, och det har även denna måndag vare, sovmorgon som sagt och sen två lektioner, sen blev det klippning, är riktigt nöjd faktiskt, blev inte direkt som jag typ hade tänkt mej, men det är ju roligt med ngt annorlunda! ;D

Ikväll blire slöa anntar jag, just nu ligger man i pizzakoma ;P

Bfn

Söndag

Ja då var det snart dags för årets sista skolvecka, men det känns som att den kommer att bli onödig, men det ska bli jävligt skönt med lov iaf :D

Har blive en lugnt helg, har typ inte gjort ngt alls, iih :)
Idag vaknade man vid halv två tiden (:S), sen vart det "frukost". Efter det blev det ikea en snabbis med mamma, och sen raka vägen till träningen. Hade våran nya tränare idag för första gången, och det känndes riktigt bra :)

Just nu väntar jag på att få skölja ur färgen ur mammas hår, håller nämligen på att färga det, så det är bara att hålla tummarna att det ska bli ett bra resultat ;P

Imorgon har man sovmorgon, skönt, sen efter skolan blir det en stund på stan och efter det klippning, ska bli nice med en ny frilla ;p

"Göllpöppa", hih ;p

Bfn

Fredag

Äntligen helg, vette tusan hur kemiprovet gick, men får hoppas att det gick hyffsat iaf..  Ikväll kanske man ska skriva astronomi med Moa och Frida, tärt, men hällre ikväll än imorgonkväll.. för på söndag går det inte.. Men det är ju inte såå jobbigt. Sen lär man nog bara ta det lugnt framför tv:n.. eller ngt.

Bfn 

Torsdag

Usch vad det är jobbigt att plugga, spec när det gäller kemi, så mkt man ska kunna till det här provet, typ 4 kap.. men får väl se hur det går imorgon, orkar verkligen inte lägga ner nå mer energi på det där..

Har väl inte hänt ngt spec idag, skolan,  träning och sen pluggat.. och snart blir det sova, har vare trött hela veckan, så det ska verkligen bli skönt med helg! och sen är det bara en vecka kvar till lovet, och det behövs verkligen, så himla skoltrött nu så det finns inte! Bara 9 dagar kvar till jul även :D

You make me feel good! :)

Bfn

Söndag

Imorgon är det skola, och det känns som att det kommer att bli en ganska lugn vecka bortsätt från kemiprovet.. men har ju sovmorgon alla dar utom tisdag :D och så är det ju lucia också, vill fan gå på vakan, men har insätt att jag inte har råd med det, så då får man väl vänta till nästa år ist ;p får lägga undan lite pengar ngn gång under året ;P

Idag har det inte hänt ngt spec, vaknade ganska tidigt, men låg kvar i sängen och kolla på tv i ett x antal timmar.. :P Sedan blev det träning, det var ovant att sätta på sig fotbollsskorna igen, men allt känns toppen med det nya laget iaf :D Nu ska jag skriva ut det man ska kunna på kemiprovet, sen blire tv och karra :D Have a nice night!

Bfn


Lördag

... fast egentligen är det söndag.. Men i vilket fall är jag hur trött som helst så det blir snart sängen för min del.. tröttheten kan bero på att man låg i sängen typ halva dan.. Imorgon blir det iaf plugg och träning, weei! Roligt roligt. Måste säga att allt känns jävligt bra nu.. :)
 
Näe nu blir tandborstning och sen sova! Godnatt 

Bfn  


Fredag

Ooh, äntligen helg :D Ska bli såå sköönt. Allt känns jävligt bra nu måste jag säga, och bara så alla vet, man kommer inte långt här i världen om man ska ljuga om allt och alla.. :)

Ha ett bra liv :)

Upd 20.50
En aning less, skulle åka och köpa saker till mitt rum idag, meeeeeeeen såklart var det slut, det jag skulle ha!!!! Vilken tur man har här i livet ibland, bara för det jag ska tröstäta chips ikväll!! Men ett plus va ju att SnyggErik, från idol va där och sjöng, och även Johan och Felicia.. :D Förresten dissikera jag och Frida en bläckfisk och en mussla idag på biologin, höööuva, det var vidrigt :D
Jag borde nog be om ursäkt jag med, men det ska man ta ögamotöga, sådetså!

Ciao Ciao

Bfn

Torsdag

Skööönt, bara en skoldag kvar av den här veckan, underbart! Och inget måstes göra ikväll heller! Okej, måste läsa 4 sidor till fysiken, men det är ju inte så anstängande. Skulle igentligen träna ikväll, men nej, inte den här torsdagen heller, eftersom man är förkyld, alltid ska det vara ngt, men nästa vecka blir det skärpning, får inte tappa konditionen mer än vad jag redan har gjort.. :p
Imorgon har man tyvärr ingen sovmorgon, men slutar tidigt eftersom man har hål från matten, det är nice, så då blire nog stan, eller ngt ;> Hihi!

Ohw, imorgon åker Moa, my sunshine, till Sthlm, liite lyx då! Men det kanske blir Sthlm för mej också ngn gång i vinter :)  

Fick en massa gamla låtar igår, och då kom en massa minnen tillbaka, iiih :D Love it! <3
 
Upt 18.30 typ..
PATETISKT! Du är bara för mkt!

Bfn


Onsdag

Ååååååh gud!, jag orkar verkligen inte med den här skiten, hatar att vara förkyld! Tror jag har nyst 7551113 ggr idag, jobbigt som fan!

Men förövrigt så har det vare en hyffsad dag, slutade 13.25, och efter det gick man på stan ett tag, trevligt, mysigt! Ikväll ska jag bara slappa och ta det så lugnt som det bara går, yeaaah!! Och imorgon är det en liten sovmorgon, ska bli skönt det!

Ja, vad säger man!? :P

Bfn


Tisdag

Np är över, tackar för det, hoppas det gick bra nu bara :) Ganska skön dag förövrigt, flyttade fram biologin så man slutade en timma tidigare än vanligt, nice! Ikväll blire en liten koll på engelska glosorna sedan träning, ska bli jävligt skönt av ngn anledning.. (?) Sen soooooooooooova, fast först telefon kanske :) Mår bra av att prata med dej :)

Nej, de får vara nog på de här, lägg ner nu darling..
Over and out!

Bfn


Måndag

Matte, matte, matte, just nu är det bara matte! Har nationellaprov imorgon, i matte C, en aning tärt, börjar 8.30 och håller på till 12.30.. moget^^ , Satt då kommer jag nog ha hela kylskåpet med mej i bakfickan.

Har väl vart en hyffsad dag iaf, men de blev stressig som satan imorse för att man försov sig såklart, blev lite sent kanske att nästan prata i telefon till halv 3 igår ;P Meeeeeen vafan!
Sen så åkte man ju hem och då och slog upp matteboken! Men nu kan man ju mer iaf än vad man kunde innan, satt nu är det bara att hålla tummarna på att det ska gå bra imorgon :P

Har inte spec mkt att göra den här veckan heller, men det skulle inte förvåna mej om man får en massa labrapporter som ska göras i slutet av veckan, men men..

Näe, nu blir det duschen och sedan sängen, Sköööööööönt!
I think I like you... again (?)

Bfn


Söndag

Jao, gårdagen va ju riktigt trevlig iaf ;P även om det blev strul i början med drickat och så, men de löste ju sig iaf, och andra saker som man inte heller ville att det skulle hända, hände men de blir ju bättre sen, men aldrig mer kan ja ju säga, tillsvidare haha!

Idag är det tråksöndag, hatar typ söndagar, iaf som man måste plugga på, och en sådan är det idag.. :/  USCH! Ska förresten sätta upp en hylla också, och man kanske hittar på ngt roligare ikväll, får se hur jag känner..


Trött, tröttare, jag

Btw är det bara 3 veckor kvar till jul och 4 veckor till nyår, iiiiih ;>

Bfn


RSS 2.0