Måndag 30/7

Börjar det här inlägget med att säga grattis till Moa som fyller år idag, Grattis :)

Idag har jag jobbat...och jobbigt som tusan var det.. Träningsvärk imorgon? SVAR JA!! Men men, det ger kondition, och  Pengar framförallt :D Efter dagens jobb va slut så gick jag, Issa och Pelle in till stan, fast svängde in på Hydro och köpte lite gotta först :) Sen blev det bussen hem..
Väl hemma blev det sängen för min del, helt slut. Nu har jag nyss äte, så resten av kvällen blir lugn framför tvn med karra :) Tjing!

Puss ♥

Bfn

Söndag 29/7

Jaa, då var man hemma då... ville faktiskt inte åka hem tror jag. Allt var så lugnt och skönt där borta..
Fick iaf lite kläder inköpta, en tunika, en lite finare t-shirt, en "tuffare" t-shirt,en skönt kofta och sånna där foppatofflor.. eller aa, liknande iaf ;p Skulle ju behöva ett par byxor.. men sånna hittade man ju såklart inte.. så då får jag försöka hitta ngt par här hemma ist.

Ska btw jobba imorgon, samt på tisdag och onsdag.. sen kanske det blir nå fler dagar :) Men sen på torsdag och ngr dagar frammåt är det ju fotboll som gäller :) Weey! Näe.. jag orkar inte skriva nå mer faktiskt. Lägger väl upp lite bilder sen om jag orkar. Hejdå..

Puss ♥ 

Onsdag 25/7

Känner att jag inte orkar skriva så mkt blogg förtillfället, och anledningen till det är att det har hänt en massa skit den här veckan. Men imorgon drar iaf jag iväg ett tag, och det ska bli skönt att bara komma bort ifrån allt så man får annat att tänka på. 

Idag har jag iaf varit på Vc, igen.. Men den här gången fick man en bra läkare som kunde förklara och prata.. Så det var bra :) Ikväll är det träning, rätt så skönt väder att träna i också, bara det blir uppehåll så :)
 
Näe, nu ska jag gå och vila lite innan middan tror jag.

» Fergie- Big girls don't cry


Bfn


 


Fredag 20/7

Hm, ja statistiken på hur många som läste min blogg och antal kommentarer kom ju inte riktigt överens, men men. Har inte gjort ngt spec idag iaf. Haha, tidigare idag ringde ngn en signal, med skyddat nr, smart jävel :)

Har egentligen inget spec att skriva, så vi skippar det här..

Godnatt ♥

Bfn

Torsdag 19/7

Fyfan.. idag har det varit en tråkig dag.. fast det kanske beror på att vädret har vare som det har vare.. man blir ju fan deprimerad, plus att mammi inte är hemma =/ MEN MEN.. Sov iaf bort halva dagen som vanligt, men det bryr jag mig inte om, sen har jag bara legat i sängen eller i soffan och sove/kollat på tv. Roligt. Sen blev jag så le på pappa va det gällde dagens mat.. såå då gjorde jag min egen så fick han göra sin bäst han ville, eller vad man brukar säga..
Klippt luggen har jag gjort idag också. Den gick nästan en halv meter nedanför ögonen, så det var lite svårt att se. Ikväll har jag sutte framför datorn och äte nudlar, men självklart så tappade jag skeden rakt ner i skiten så de skvatt soppa över allt ihop, gud va bra jag är! Men det gick bra..
Funderar nästan på att gå och lägga mig så den här dan är över.. men det känns inge kul att sova.. vill slå på en bra film.. men man har ju såklart ingen.. 

Förövrigt vill jag veta vilka som läser min "roliga" blogg, skriv en kommentar vettja :)

Godnatt ♥ 

Bfn


Onsdag 18/7

Det blev att man gick upp till Jennie igår.. när jag kom upp var Jens här och när jag berättade att jag hade bakat en kladdkaka så gjorde vi en här uppe också :) Och sen bjöd vi hit Lars också.. När kakan var klar satt vi och kollade på ngn film som gick på tv.. den galloperande detektiven eller vad den heter :P haha.dåre! Efter ett tag blev Lars sugen på BB, så då åkte vi in och käkade.. Sen drog vi en sväng förbi statiol, köpte lite gotta sen åkte jag, Jennie och Lars hem igen.. och väl hemma kollade vi på lite mer film :)
När Lars drog slog vi på Ariel, haha, ;p och lyssnade på "Kiss the girl" med Ashley Tisdale typ hundra ggr ;P  Resten av kvällen bestod av tvtittande och STHLM live :D SÅ jävla bra! Sen vid 5 somnade jag :)

Vaknade av att man fick sms,och att Jennie hade lagt armarna runt om en, haha :D Hon kan inte ligga själv den dära ;) <3 Sen somnade jag om till typ 13.45 då det ringde :P Sen blev det "Who wants to marry my dad", men snubben valde ju såklart fel kärring.. men men ;P

För ett tag sedan kom Anna och hennes morsa hit, då blev det fika och en massa prat :) Sen har det inte hänt så mkt mera..

Ikväll blir det träning igen, fy.. Orkar inte idag känner jag ;p Men den kanske blir bättre när man väl är där.. Näe.. nu orkar jag inte sitta här nåmer.. kanske upd ikväll..

Hahaha, vissa är ju lustiga... :D:D:D

upd 22.39
Har iaf tränat ikväll och det gick bra.. men jobbigt som fan, benen blev ju spagetti efter uppvärmningen eftersom man hade gjort grodhopp över halva plan.. meen det gick, när jag kom hem blev det duschen sen drog jag upp till Jennie ett tag och pratade med henne, Niklas och Steewi, my friends! :) Men Jennie skulle in till stan så då drog jag hem och åt lite kladdkaka med mammi ist :)

Lär ju inte hända så mkt mer ikväll.. men är fan rätt slut ändå satt det lär sluta med en ganska tidig kväll ikväll.
Vette tusan vad jag ska göra imorgon, käna lite pengar kanske? Mjo, mkt möjligt :) Godnatt!

Pusss ♥

Bfn

Tisdag 17/7

Har inte haft så mkt tid att skria blogg de senaste dagarna, eftersom jag har tillbringat de med bla Jennie och Anna :) Sen har jag sove i matfors osv. I Söndags började man träna igen.. och man trodde ju att det skulle bli lite lugnt nu i början, men icke :P Nu blir det tydligen hårdträning fram till Mittnorden som vi tydligen ska vara med i .. :P Det var ett tag sedan man spelade cup nu.. iaf utomhusSOMMARcuper.. 

Idag vaknade jag runt 12- tiden.. och sen låg jag som vanligt och kollade på tv ett bra tag innan jag orka kliva upp.. 
Väl uppe kände jag för att baka, så jag gjorde en kladdkaka.. har dock inte smakat på den än.. ska vänta på grädden som mamma ska köpa på vägen hem :) Det var ju tänkt att man skulle bada idag.. men så blev det ju inte riktigt, med tanke på vädret.. så det får väl bli en annan dag ist.. Vet inte riktigt vad som händer ikväll.. men det lär väl sluta med att man går upp till Jennie och resten.. :P 

Hejs ♥

Bfn 

image76

Onsdag 11/7

Börjar med att säga Grattis till Owe, som fyller 19 idag :) plus min kisse som fyller 17 ;)

Idag har jag och mamma vare ute i birsta, vi började med en burgare på donken eftersom klockan var runt 17.00..  Sedan gick vi runt i massa butiker, och jag hittade en jätte fin tunika på Lindex.. Det är inte ofta man hittar ngt där inte :P Den är iaf svart med en ficka på varsin sida :) Hittade ingen bild på den, så ni får fantisera.. Mamma hittade även lite "moderna" kläder ;D 

Därefter åkte vi till Willys och köpte lite gotta :) och innan vi åkte hem han jag köra lite också :) Det gick faktiskt bra med tanke på att det var ett tag sedan jag körde sist :) Måste ner på stan ngn dag och kolla ifall jag hittar ngr fina vita leggins :) Hejdå!
 
Puss ♥

Bfn

Tisdag 10/7

Timbaland ft. One Republic - Apologize

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologizes, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...


Söndag 8/7

Ja då va årets gatufest över.. och kan ju säga att den blev en aning roligare än förra årets..

Onsdag:
Gratisdagen... Jag och Moa åkte ner till stan och träffade Malin och Micke, som vi sedan umgicks med resten av kvällen. Jag och Moa åkte lite karusell också ;P haha, det gick undan.. Det här har jag nog sagt förut ;P Men men..
Åkte iaf hem vid 23.30 tiden ngn gång..

Torsdag:
Åkte in till stan vid 16.00, fick vårat vin osv, sen åkte vi till Jonas.. Hemma hos han vare bara vi 3, men det stoppade inte oss ifrån att dricka och prata en massa skit :) Åkte sedan in till stan vid 21.00-tiden eller ngt.. Och väl inne sa vi hejdå till Jonas som skulle gå o träffa Simen och resten. Men kvällen slutade redan vid 23.00 tiden.. Moa hade ont i magen och ville hem och sova, fast hon skulle ju upp tidigt dagen efter också.. Jag beslutade mig för att åka hem då jag med.. 

Fredag:
Fick skjuts in till stan av mamma, vid 16.00-tiden, eftersom hon skulle börja jobba kl 17.00.. Vi blev avsläppta på Oscarsgatan, och därifrån gick vi ner till Sallyhill och hämtade lite godsaker. Tog sedan bussen ner till stan. Väl nere träffade vi på Jonas, som kom med vårat vin bla. Han följde sedan med oss upp till Malin i Korsta.. Där satt vi och drack en stund innan vi åkte ner till stan igen. Innan vi gick in träffade vi Lars och Simen och ngr andra.. Drack lite mer med dom, sen gick vi in och kollade på Takida :):) Senare på kvällen blev det Sahara Hotnights, eller hur var det Moas pappa " Sahara AND THE hotnights" ;) Hihi. Fast när vi stått där ett tag blev vi så jävla le på alla som hade paraply som skymde allt det vi såg, och dessutom inte kan hålla det still så man håller på att få ögonen urstuckna.. Så vi gick därifrån. Gick bla för att kolla på "the bungyjumpman", haha ;) Och eftersom det regnade som faaan, så blev man ju självklart dyngsur, så jag och Moa åkte hem med 24.15 bussen... som förövrigt var på väg att åka 41an vägen... haha, men tur så gick jag fram och frågde, och det visade sig att han som körde hade kört liiite fel ;P men det löste sig tillslut :P  Väl hemma blev bytte man om till torra och varma kläder.. Lite senare åkte jag med Petra och Henke in till Matfors och sov där. 

Lördag:
Sov rätt länge, fast det beror kanske på att vi somna vid 6.00-tiden.. Mamma och Pappa kom sedan och hämtade mig vid 16.00-tiden. Väl hemma blev det snabba puckar, eftersom mamma hade bestämt tid med Eva vid 18.00-tiden.. Väl nere sa jag hejdå till dom, för att gå och träffa Moa :) Vi fixade lite dricka och annat gott, därefter åkte vi upp till Malin, Jonas var även på för att hämta sina grejer som han lämna där dagen innan. Trodde att det skulle bli lite kulare för min del, men det slutade med att jag mådde illa.. VA OVANLIGT.. Cider verkar vara det ända som funkar för min del.. Men det var trevligt ändå :) Åkte ner till stan igen vid 22.00-tiden.. va fullt med foik på hållplatsen, men som tur ställde vi oss på rätt ställe och kom först på bussen.. Man får ju inte vara dum :)
Nere på navet sa vi hejdå till Jonas som skulle hem. Jag och Moa började med att gå på en Bajamaja, trevligt mysigt :P haha, sen gick vi och kollade på Timbuktu, kunde dock bara sjuga med i 3 låtar, Yeeey, haha, Sen gick vi mest runt och kollade :) Vid 24.00-tiden gick vi och kollade på de sk Highwaystars.. haha, det var ingen höjdare så efter ett tag följde Moa med mig på donken.. Därinne vare självklart fullt med folk, och jag fick sitta (moa stog) med en kille som såg lite rädd ut tkt ja :P Men efter ett tag gick han så man fick lite matro :D Träffade på Kim, Fredrik och Viktor.. som hade rockat loss inne på madhouse, haha.. Sen blev det Pusshej.. Den sista timmen gick vi ner och kollade på bungyjumpen.. träffade på Jora, som det blev lite lustigt snack med.. Vi åkte sedan hem med 02.15 bussen.. Det gjorde självklart Moas mammi & pappi också :D Haha, Vissa ville ha allsång, men det lyckades inte så bra, men lite lustigt vare.. Väl hemma kollade jag lite på tv, men gick sedan och la mig, det var skönt vill jag lova!

Idag:
Sov till 14.00-tiden.. är man trött så är man.. haha. Och hittills har jag inte gjort så mkt.. fikade lite för en stund sedan bara.. Men ska väl snart ta och hoppa in i duschen.. får ju främmande lite senare ikväll eftersom Mamma fyller år :D hihi, Grattis!! ♥

Upd 00.13
Ja, moster, mormor och resten kom vid 18.00-tiden.. Och då blev det fika.. bullar och tåååååååårta, mhm-mhm-mhmmm! Mkt gott vill jag lova.. Sen blev jag lite osocial och satte mig vid datorn.. fast de andra satt och kollade på tv också så det gjorde inte så mkt :) Sen lite senare.. eller mkt senare kanske.. eller ngt därimellan så bjöds det på ostkaka med grädde och mosade jordugubbar, typ sylt :D Smakade väl sådär.. Sen gick jag och sov och va ännu mer osocial, men jag mådde faktiskt inge vidare, så jag skyller på det! 
Ikväll har jag iaf kollat på Beck med mamma.. även fast man har sett filmerna tusen ggr så känner jag att jag måste se filmen/filmerna igen när de går på tv.. :P till det blev det popcorn också (y). Därefter satte jag mig vid datorn, och där sitter jag än.. men jag tror att det blir sängen snart. Behöver sova igen mig lite.. om man nu kan säga så, men du fattar säkert. GODNATT!
 
Pusspusspuss ♥

Bfn

Lördag 7/7

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! FYFAN va lyckat!!!!!

Anton & Affe- Värdelös



Bfn

Onsdag 4/7

Jag orkade inte skriva igår, så jag skriver idag ist.. Vaknade iaf sent, som vanligt..  sedan sa jag till mamma att vi måste åka ner till stan, så då gjorde vi det :). Köpte 3dagars till GF, weey, hoppas det bara blir värt pengarna nu då.. men aa.. sen så köpte vi lite presenter och så till våran målvakt i laget som har gift sig :) Blev bra grejer det!

Senare efter att vi hade vare hemma och äte så åkte vi till mammas syrra och fikade glass och jordgubbar :) Riktigt gott vare :) Sen när vi åkte hem vid halvtolv tiden, så stannade vi vid satoil och köpte lite chipps, dock vara bara jag själv som åt, haha, men det gör inget!

Hamna väl i sängen runt 3-tiden tror ja :S

Idag har jag klivit upp tidigt vill jag lova, men det beror på att jag ska in till Matfors en sväng. Sen ikväll ska jag, Moa och Malin ner på GF och kolla lite :) Ska bli trevligt det. Jag antar att det inte kommer att hända så mkt därimellan, lär ju bara ligga och slappa när jag kommer hem, men det är bra skönt de å :D 

Upd 23.54
Ja, kvällen har varit rätt lugn :) Mycket prat osv, trevligt trevligt. Jag och Moa åkte lite karusell också, haha det gick undan vill jag lova! Jises. Kvällen blev rätt så tidig eftersom Moa ska upp och jobba tidigt imorgon, men eftersom jag var uppe lite tidigare än va jag brukar imorse så skadar det ju inte att vara hemma lite tidigare :) Dessutom är det 3 dagar kvar, och då blir det kalejs för hela slanten! Imorgon blire troligen förfest hos Jonas, och eftersom vi ska ner till stan innan halv 8 så måste det börjas tidigt, hihi :) Näe, nu ska jag ta och äta lite, hörs på! :D

Pussar ♥

Bfn

image75
   

Personlig fakta

FEM SKULLE..
1. Skulle du vilja vara längre?
Nej
2. Skulle du vilja väga mera? Tjae, det vet jag väl inte..
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gorde slut om du har/hade någon? Arg vet jag väl inte... mer besviken
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Finns det ngn som säger nej till det?
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Why not liksom..

TIO KAN..
1.Kan du röra på öronen? Hm, näe?
2.Kan du slicka dig på näsan? Näe, kan du?
3. Kan du kolla kors med ögonen? Jodu!
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det tror ja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja.. när jag sover :D, Men jag skulle nog klara av det om jag inte kände för att prata..
6. Kan du vara på en fest uan dricka? Kan, kan ja väl, men hur kul bliir det?
7. Kan dina vänner lita på dig? Det är ju tänkt så.. men ibland gör man ju misstag..
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Har redan gjort det..
9. Kan du sjunga? Japp, men jag vet inte om det låter så jävla bra elle :D
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jo, är det kris om pengar så kan jag..

FEMTON HAR..
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.. sorry  =/
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jaa
3. Har du syskon? Jaop, 3 halvsyskon
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ehm.. ja?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Hur ska jag veta det?
6. Har du varit full den här månaden? Hm näe.. men om ngr dagar så.. :)
7 .Har du redan tröttnat på de här frågorna? Njae, jag valde ju att svara på dom själv satt?
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej..
9. Har du pussats med någon som är fyra år äldre? Det tror jag faktiskt inte.. eller?
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Näe..
11. Har du haft ett förhållande med någon som är 4 äldre än dig? Nej
12. Har du funderat på hur de skulle vara att testa droger? Japps, skulle vilja känna hur det känns..
13. Har du blivit påkommen när du haft sex? Haha, ja
14. Har du haft sex med mer än tre personer? Jopps
15. Har du ljugit på nån fråga än då? Nej, borde jag har gjort det?

TJUGO VEM..
1. Vem är din bästa vän? Moa, min Moa <3 :)
2. Vem älskar du? Ska väl vara mina närmaste då :)
3. Vem hade du senast sex med? Censur
4. Vem vill du bli full med? Moa är det alltid lika skoj att bli full med.. om jag är lika full vill säga, Haha!
5. Vem är den bästa artisten? Ingen aning..
6. Vem pratade du senast i telefonen med? Moa
7. Vem har du en liten crush i? En liten vadå? :D
8. Vem är snyggast i hela världen? Tror du jag har sett varenda människa i hela världen eller? :|, Inte klok du..
9. Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort den? Mina närmaste. 
10. Vem är snällast i världen? Moa, mamma mfl.
11. Vem är din bästa kompis? Moa, sa jag ju? :P
12. Vem vill du prata med? Dig.
13. Vem sov du senast med? Mig själv..
14. Vem såg du senast full? Moa kanske, mkt Moa nu :D hihi
15. Vem vet allt om dig? Moa och Kim skulle jag tro..
16. Vem kysste du senast? Censur
17. Vem kramade du senast? Mamma kanske
18. Vem kan berätta allt för dig? Den som vill (?)
19. Vem kan du berätta allt för? Moa

RSS 2.0