Torsdag 31/7

Hej igen


Då var man hemma igen, eller kom egentligen hem i tisdags natt, men har inte suttit vid datorn så mkt. Det var iaf väldigt skönt att få komma bort ett tag. Tog det lugnt för det mesta men det blev även en tripp till sthlm.

Väl hemma har det väl inte hänt så super mycket. Var på stan en snabbis igår, var in på körskolan och fixade lektioner osv. Inte dålig väntetid eller. Fick närmare bestämt lektioner första veckan i september. Men då får jag passa på att köra lite mer hemma ist.

Idag har jag varit på arbetsinterjvu, och det gick bra tror jag, så det känns bra :) Därefter blev det stan igen, fick med mig en bikiniöverdel och en väska hem :) Lite fika blev det också :)
Ikväll är det match.. uh. Känns lite jobbigt i denna värme.. men sitter och klunkar i mig vatten för fullt, så hoppas det går bra, har dock fått ont i halsen.. vilket inte är bra. Men jag får väl köra på så gott det går antar jag.. men men, Nu väntar maten på mig, hej! ♥

Bfn

Tisdag 22/7

Hejdå!


Tisdag 8/7

Hello everybody!


Sedär ja! Det var ngr dar sen sist. Men det har ju varit gatufesten (som jag nämde i förra inlägget) och lite annat så har inte haft så mycket tid till att sitta här :)
 
Men iaf, GF var iaf riktigt roligt. Skriver en liiiiiiiiten sammanfattning :)

Torsdag 3/7
Blev en relativt lugn kväll efterdsom jag hade spelat match osv. Kollade iaf på Magnus Uggla och satt i öltälten :)

Fredag 4/7
Förfest hos Sara, med Simen, David, Johan och Frida, och även hennes bror Jocke och hans lilla gäng. Drog ner till stan, gick på en annan förfest, mötte upp Moa, som hade jobbat, drack sedan i öltälten, kolla på The Ark och lite annat!

Lördag 5/7
Förfest hos mig :) Gick på samma förfest som igår ;P Drog ner till stan. Jag gick över till Daniel och Krocken och resten till deras båt, var där en timma, gick tillbaka och umgicks (?) med de andra tills det var dags att åka hem :) 

- Snabb och bra sammanfattning typ :) 

Idag fyller min kära mor år, så grattis till dig :) ♥  Har även vare och klippt och färgat håret idag också, blev riktigt nöjd :) Sen blev det en runda på stan för att köpa present. Väl hemma blev det grillning och tårtätande, riktigt gott :) plus lite godis också! Se där ja! Så var dagens upd gjord! Hejpåer! ♥

Bfn


Före; Långt, slitet & enorm utväxt..!


Efter; Lite kortare, inga slita toppar & ingen utväxt :D
 

Torsdag 3/7

Hej påre!

Uh, dåligt varmt det blev idag då!! Va härligt att man ska spela match ikväll... NOT! Men vi spelade förjävla bra när det var så här varmt senast, så det kanske går ikväll med.. :P Efter det åker jag nog med Issa hem till hennes pappas lägenhet för att göra oss klar där, därefter bär det av ner till GF :) Ikväll blir det Uggla!

Gårdagen blev riktigt lugn :P Men det var rätt trevligt ändå :) Träffade lite folk osv! Dock blev kvällen hyfsat tidig.. men det var rätt skönt ändå eftersom man ska hålla igång rätt bra de tre närmsta dagarna! Jaja, näe ska väl ta och fylla magen med lite frukost-lunch nu! Haré! ♥

Bfn


Onsdag 2/7

Hejsan!

Dålig upd, jag vet. Men jag har inte haft ngt spec att skriva om, så .. Men ja.. jag och mamma har iaf precis färgat varandras ögonfransar.. vet dock inte om det blev ngn jätte stor skillnad, men så kan det vara.
Ska snart göra mig klar för att åka ner på stan en stund, måste köpa lite småprylar. Sen ikväll blire gf en stund, ska väl bara gå runt och kika lite :) Det är ju tur att det är hyfsat väder, det kunde dock blåsa lite mindre, men det kanske avtar, vad vet jag. Jaja, det var väl det :) Hej! ♥

Bfn

RSS 2.0