090406

Grattis på födelsedagen, P <3

Oyes, idag fyller lillpappsen år, och även Elin och Göran ;) Så grattis till er också!
Dock blir det inge firande av det idag för det kom lite saker emellan =/ Men det är ju en dag imorgon också!

Ikväll jobbar man, skulle ha jobbat 16-20, men Simone var tydligen sjuk så jag får jobba till 23 ist.
 Lite småtärt sådär, men det lönar sig ju i slutändan :)

Näe, jag ska väl ta o göra mig klar, måste ju även göra en madlåda nu, Pastacarbonara fåre bli!

Tjingeling

Bfn

Paradisbadet

Joru, där har jag, Nathalie, Henke och Janne varit idag. Vi fick nå ryck igår och bestämde att vi skulle dra dit idag. Kom dit rätt sent, runt 2- tiden tror jag.. Vi åkte väl 4 rutshkanor en gång vardera (vi insåg nog att vi kanske var lite för gamla) sen satt vi nästan bara bubbelpoolen o snackade om allt o inget. Förövrigt var det nästan tomt, ngr enstaka liv var där o plaskade. 

När klockan blev 5 gick vi upp och gjorde oss klar för hemgång, fast först blev det lite käk på ngn restaurang. 
Väl hemma släppte av stackars Henke på jobbet, som skulle få stänga ist för Emma, och sen for vi övriga hem till var o sitt :) Och här ligger man, i sängen och knappar på denna dator.. som vanligt.. Men tror jag ska gå och vara lite social med min moder som jag inte har träffat sedan igår, eftersom hon sov hemma hos pappsen och "vaktade" nykastrerade Nelson, mendans pappa var och jobbade.. Som sedan hamnade på sjukhus efter att det hade börjat brinna :( Men som tur gick det bra till slut, ibland har man en himla tur må jag säga!! <3

Oh, förresten gjorde jag världens fynd på Skopunkten igår! Köpte tre par skor för endast 299 spänn! :D Inte illa må jag säga! Huhu! Näe, Social skulle man vara, så nu fåre vara nog! Vi hörs!

Bfn  



 

RSS 2.0