090909





Kanske det sötaste jag någosin varit med om!

Du är världens bästa!

Puss!


5-6/9

Vaknade av att mamma ringde och väkte mig halv 1.. :| Jo, jag var ganska trött efter ha jobbat ca 45h den här veckan på mitt roliga jobb.. Var helt slutkörd! Har utbildat en ny tjej i kassan i två dagar, vilket innebär mkt spring fram och tillbaka, måste ju se till att allt går rätt till samtidigt som man måste ta emot gäster själv osv, plus att vi var underbemannade.! Men det gick hyfsat ändå! 

Låg iaf yttligare en timma i sängen och pratade i telefon innan jag orkade ta mig upp. Gjorde väl inget spec. Satte in en massa pengar på mammas konto, och sen hoppade jag in i duschen för att göra mig klar inför middag och bio med Dennis :) Vi åt Black and white på Jops. Så himla gott. Men dyrt!! Stackars D som fick betala allt.. Men han valde själv ;)
På bion såg vi den nya Beck. Trodde den skulle vara i klass med de andra filmerna, men inte alls. Men det var ju mysigt ändå!

Resten av kvällen spenderades hos D, och även idag. Åkte hem runt halv 5 för att fixa lite på rummet. Och det blev riktigt bra. Hyllorna ska fortfarande upp på väggarna. Men tvbänken och soffan har iaf bytt plats så nu får jag tom plats med ett litet bord :)

Har blivit förkyld också :( Så nu går man och dricker Echinagard var och varannan timma för att inte bli dålig! Hoppas det funkar. Jobbar nämligen 10-19 må-fre så det skulle vara många timmar som ryker om jag skulle bli liggandes hemma.

Näe, ska kolla vidare på tvn nu, sen blire sängen! Puss.


RSS 2.0