Då vare bokat!

Shu! Oyes! Nu är det klart! (Dock inte betalt, men det kommer). Idag bokade nämligen jag, Issa och Moa en resa till Kreta, Hersonissos! Huhu! :D Ska bli grymt roligt och underbart skönt att komma i väg till solen och värmen!
Vi ska bo på Arminda med all inclusive o grejer! den 3 juni bär det av!

Fick även brev hem idag angående GSU, och jag blev antagen! :D Så den 23 augusti rycker man in! :D Ska bli skitroligt! Och det bästa är ju att det är nära, så man kan ju komma hem på helgerna o allt!

Det var bara det jag skulle berätta, måste göra mig klar för träning! Thai boxning står på schemat idag :o Känner mig inte så pepp på det, men det återstår väl att se, måste skynda! Hejs!


Här ska vi bo! :)




14/4

Hallo! :)

Sista lediga dagen idag! Klev upp tidigt och bestämde träff med Moa nere på Birsta för att hämta en massa resekataloger inför vår utlandsresa :) Åkte därefter till jobbet och satt o kollade i dessa! Det blir till 99% Kreta :D Hittade ngr bra lägenheter för hyfsade priser, men tyvärr blev inget bestämt eftersom vi inte vet vilka som ska med riktigt än.. måste dock veta på söndag i guess! Jaja, det blir bra i slutändan iaf. Vid halv 5 åkte jag hem till mig för att göra mat, kycklingwok med ris och cashewnötter, yum :) Första gången jag gjorde det faktiskt och det blev helt okej! Tänkte ta itu med lite kläder som ligger lite här o där och tvätt osv. Det kan ju inte se ut som det gör just nu när mami kommer hem imorgon ;) Nä, så farligt äre inte, men man mår ju bättre om det är fint och undanplockat sägs det! Sen blire nog tvn resten av kvällen, mkt bra som går ikväll för en gångs skull! Sen blire väl sängen eftersom jag jobbar 10-19 imorgon :|
Näe nu måste jag ta rätt på kläderna, ska se tv om 5 min, bye!


Bild lånad från recept.nu/tv4


Nytt i garderoben

Hallå!

Det blev en runda på staden idag tsm med Moa. Vi skulle egentligen gå in på en resebyrå, men det försvann i allt shoppande så vi får fixa det en annan dag. Fick iaf med mig en kjol, ett par skor och strumpbyxor hem :)
Saknar dock ett brunt flätat skärp, men hittade såklart inget :/ Kanske moster har ett? :) Jaja, får kika vidare ngn annan dag.
Har varit sjuk nu i två dar så det blev aldrig ngn stängning för mig som jag sa. Men ska försöka jobba imorgon då det bara gäller fem timmar. Så tråkigt att jobba på helgerna. Ge mig ett vardagsjobb 7-16 tack.. Men nej.

Ikväll blev det fredagsmys här hemma tsm med mamma och dennis. Det blev en sen middag som bestod av kött, potatisgratäng och bea, mums :D Sen har vi bara slöat i sängen framför tvn. Men det är typ bara Dennis som kollar.. inget faller mig i smaken som vanligt.
Måste fixa semesteransökan också, men fattar typ inget av semesterdagar och innarbetade- och betalda dagar etc etc, så får ta det med chefen imorgon. Jag, Moa och troligtvis ngr till tänkte ju åka utomlands i början av juni, yeeey! :D Det lutar åt Kreta eftersom det är drickbart vatten osv :D Så tråkigt om man ska dra på sig ngn form av magsjuka.. Men vi får snacka ihop oss i dagarna :) 
Nu ska jag gå och pussa på Dennis, take care! :) Bye!


Superprinsen


Haha!


:O


oh my!..


Påsk

Hellu!

Så va påskhelgen över! Och mycket godis har det blivit :| uscha! Men ska försöka bli lite nyttigare framöver :D
Fick iaf somsagt en massa godis, men fick även en snygg tröja av Dennis :D Hihi.
Har varit ledig lör-mån, men idag fick jag jobba 10-14. Skönt att smygstarta lite :D Imorgon och på torsdag blire stängningar däremot. Inte roligt.. men men.

Idag körde vi löpträning på fotbollen. Ofysatan, jobbigt var det. Det märks att man inte sprungit på ett tag, men det lönar sig i slutändan :D Annars har jag inte gjort så mycket mer. Sitter förtillfället i sängen med datorn i knät och glor på tvn.. Men det är ju bara en massa skit som vanligt... Jaja. Det var väl det. Hörs på. Kisses..


Tröjan jag fick av Dennis :D <3

 


RSS 2.0