Nyårsafton

Oja, och ikväll blir det middag och fest för fulla muggar :) 
Just nu har jag hinkat i mig en stor kopp breakfast- te så jag blir lite piggare och kan hålla igång kvällen/natten ut :) Höhö! För gårdagen tog nämligen kål på mig, jobbade 11.00- 21.30, ganska slitsamt :| MEN nu är jag så gott som utvilad! 
Ska åka till granloholm och hämta pappas bil nu, sen blir det hem igen och göra mig klar inför kvällen! ha det bra, och var försiktig med raketerna! ;D 



Gott nytt år!  

Bfn

Julhelgen

Jaha, då var julhelgen över, fast snart är det ju nyår osv och då blire fest igen :D
Dagarna som varit har varit kanon :) det blev en lång julafton, först glögg, julbord, kalle och klappar här hemma tsm med släkten, därefter skjutsade jag och mamma hem mormor, och sen for vi hem till släkten som nyss var hos oss. Där blev det lite mer julklappar, och lite senare på kvällen, gröt och skinkmacka :) Riktigt mysigt! Fick riktigt bra saker också, tack så jätte mkt! <3 

På juldagen blev det stadshuset med Moa och Sara. Och det sög rent ut sagt! drog vidare till aveny, men jag orkade inte slösa 200 spänn til för att vara där ngn timma så jag ringde efter mamma, och så for vi och åt på max.. :p

Igår blev det jobb, och efter det hem o byta om osv till kvällens utgång. Var med Nathalie, och vi drog först till Fanny på förfest. Var där ngn timma, sen begav vi oss ner till Aveny och tog stämpel och sedan till H... någonting.. och drack lite cider och pratade om en massa :) Runt 23 bar det iväg till lyset igen, där vi träffade en massa folk! Hade riktigt roligt!

Idag har jag inte gjort ngt spec. Vaknade kl 14 av att mamma ringde, och låg kvar i sängen till hon kom och hämtade mig runt halv fyra.. Då blev det ica och sen pizza på gonzalos :) mmhm. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, med chipspåsen på magen, Hej!

Bfn 

VC och jobb... igen

Jodu! Imorse åkte jag in till VC för att ta min sista Twinrix-spruta och ta lite blodprover, efter lite om och men! För det visade sig att tanten jag ringde till förra veckan inte hade BOKAT in min tid som hon sa till mig i telefon, lite less man blev! Men fick iaf komma in tillslut! Tack för det idiotVC!. GAH, efter det åkte en irriterad jag til jobbet. Och humöret blev inte så mkt bättre där. Det var typ KAOS! En massa folk PRECIS hela dagen!? :S Fick även jobba över lite, så åkte runt 19.30 tiden.
Väl hemma blev det tv, och jag somnade kort därefter. Är så grymt slut i kroppen!

Imorgon blir det jobb igen. 11.30- 21.00/ 21.30.. Gosh! Men det är bara att bita ihop, nu ska jag äta och sen sängen! HEJ!

Bfn

Dålig uppdatering

Åh, sällan blogg.se ska krångla.. Hade nyss skrivit ett inlägg, men självklart blev det nå fel.
Men ja, har iaf inte haft ngn tid eller ork att skriva, har haft fullt upp med att köpa julklappar, varit hos frisören, kutat runt på stan och i birsta, jobbat osv osv.. Orkar inte skriva nå längre inlägg än de här heller,  kanske skriver ngn rad eller så imorgon! Hej!

Bfn

FReSHLook

Tänkte tipsa om sida där man kan köpa färgade linser, med eller utan styrka. Har köpt linser därifrån förut och dom funkar jätte bra :) Så om du är intresserad, gå in på www.fargadelinser.com! Jätte enkelt att beställa hem!

Kolla även in hur du kan få hem ett par linser gratis på deras hemsida! :)


Bfn


 


Helgen

Fredag
Dagen började med en tur till Birsta med Moa, bytte bla en tröja som det var ett hål i. Köpte även klart julklapparna åt mamma o pappa, så nu återstår det två :) Men har faktisk funderat ut den ena :) Därefter blev det lite mat, och sen jobb mellan 16.00- 21.15 :) 

Körde även fast med bilen när jag skulle hem :S Dålig panik jag fick :p men som tur va kom min moster + resp. plus mamma som dom hade hämtat upp, och hjälpte mig loss. Och det tackar jag så otroligt mycket för! :) Och även att inte folk inte kan stanna och hjälpa till, nej, dom kör bara förbi som jävlarna.. :@ förutom en tjej, hon stannade hon och fråga om jag behövde hjälp, men då hade jag ju redan ringt. Väl hemma blev det lite fika och tv, och sen sängen :) 

Tack än en gång Karin o resten! <3

Lördag
Fick åka in till jobbet och jobba lite extra mellan 10.00- 15.15. Sen blev det raka spåret hem, utan att köra fast. Hoppade in i duschen direkt och började göra mig klar inför utgång tsm med Moa mfl :)
Åkte in till stan, träffade Moa och sen åkte vi upp till Henke :) Dit kom även folk från jobbet, träffade även lite nytt :)
Runt 00.00 for vi ner till stan och vidare till Kåren, asmkt folk, men jag och Moa tappade bort alla vi vad med, så vi tänkte dra o käka o sen åka hem. Men då när vi fått våra jackor träffar vi ngr vi var med, så vi drog till O'learys ist. Där drog vi lite fifty- fiftys och träffade även på min chef osv :) Trevligt. Drog runt 1 och då blev det Kebaben och därefter bussen hem kvart över 2. Hade asroligt! :D

Idag, Söndag
Vaknade halv tolv idag, och då slog jag på tvn och kollade på Idolfinalen som jag missade i fredags. Efter det blev det "frukost". Runt 15- tiden fick jag skjuts av mamma till träningen. Tränade på Nordic ikväll, så jä*la roligt! 
Mötte sen upp Janne, Jocke, Nadja, Issa och Johanna och körde en bowlingrunda i birsta. Kom tvåa, jävligt nöjd faktiskt :P Bowling har man inte kört så många ggr förut :) Slog ju även killarna ;D höhö. Därefter åkte vi ner till stan och tog en fika på Waynes. En Chailatte och en chokladboll blev det för mig :) Satt kvar till stängning, sen tog jag bussen hem kvart nio. Och nu sitter jag här.. o kollar lite på tv :P

Imorgon blir det jobb igen, 10.00- 19.00! Puh. Men pengar pengar!
Det var väl allt det! Tjing!

Bfn 
 
 

VC och film

Hm, ja det är typ det jag har gjort idag. Varit på VC och sen kollat på film/ suttit vid datorn..
Fick klicka upp kl 7 imorse, suck.. eftersom den här provtagningen som jag va på krävde att man skulle vara uppe tre timmar innan, fick inte äta ngt två timmar innan och så skulle man vila 45 min innan själva proverna skulle tas. Plus att dom skulle tas mellan 10 och 11 :| Hm. Konstiga saker man ska ha för sig. Har iaf inte sovit ngt under dagen, creed till mig! Så nu kommer jag iaf kunna somna tidigare än vad jag brukar ikväll :)

Väl hemma kollade jag klart på filmen Taken, som jag började se innan. Därefter satt jag bara och kikade runt lite och sen blev det mer film, nämligen Make it happen. Sevärda filmer tycker jag :)

Just nu väntar jag på att Oskyldigt dömd ska börja, men det är ju ett tag kvar. Så ska nog gå o värma en pizza, börjar bli hungrig igen.. 
Imorgon blir det stan/ birsta med Moa, sunshine! Take care!

Bfn 

En snabbis..

..blir det så här på kvällskvisten, som förövrigt börjar leda mot sitt slut.
Jobbade extra idag som sagt, men det blev bara drygt 3 timmar, men det är ju alltid ngt. Därefter blev det lite mat och sen åkte jag hem. Gick nästan direkt o la mig för att vila. Och när det var dags för mat kom jag knappt upp, dåligt trött! Sen har kvällen bara flytit på, har kollat lite på tv, och såg nyss Aa x3, hoho! Bra serie detta, även fast den är en aning B:ig.
Men so what! Imorgon ska jag sova ut på riktigt, sen blir det en sväng in till stan.

Näe nu ska jag koncentrera mig på Oskyldigt  dömd, som förövrigt nyss visade en ett par studenter som åkte lastbil!! SAKNAR! jaja, Godnatt allesammans!

Bfn

Jobb, jobb och åter jobb..

Jo det är typ de jag har gjort sedan i måndags :| Så har inte så mkt tid till att skriva, har knappt suttit vid datorn :p Och det är inte likt mig. Det blir jobb imorgon också. Men jag skriver ett inlägg på kvällskvisten ngn gång :) Hej!

Bfn 

Rykten och snöstorm

.. ja inget utav dem är nå spec vidare. Förstår inte varför folk ska sprida en massa onödiga rykten om saker de inte har en aning om , och om det nu vore sant, vem bryr sig!? :S:S Sköt era egna liv ist. Och personen som sägs ha spridit det här känner inte ens mig, så jag fattar verkligen inte vad den får ut utav det. Men det är ju typsikt Matfors! Usch! Vad det nu handlar om tänker jag inte ta upp här.. kännde bara att jag var tvungen att skriva.

Ja, idag har jag iaf varit nere på stan med Moa, skulle köpa lite julklappar tänkte jag, men hittade jag några? Neeej, självklart inte. Men jag bytte iaf min skjorta på Vm. Det blev även en sallad på Mcdonalds innan jobbet kl 17.
Det var väldigt lugnt idag, fast fick ändå jobba över ca 45 min, men det är inget mig emot :) Sen blev det mat igen och därefter var det bara att sopa av all snö och sätta sig i bilen och köra hem i det roliga vädret :| Nooot! Fick köra E14 och därefter genom matfors hem. 42an vägen va inte rolig att åka på kan jag lova, ploga frågetecken!!

Just nu sitter jag och kollar på 2 ½ män och dricker glöggte. Ska väl snart gå och hämta bilen som står nere vid vägen. Kunde inte köra upp förut för grannen var ute och plogade i backen med traktorn, men nu verkar han vara klar så det är lika bra att gå ner.

Imorgon kanske det blir stan/ birsta igen, och sen jobb, 17-21.
Kul att snön ska övergå till regn, Nja!

Bfn


RSS 2.0