Måndag 31/12

Heej!

Inatt innan jag skulle sova låg jag och lyssnade på Vaken på p3/p4, och då satt de och snackade om nyårslöften.. Och bå började jag att fundera på om man skulle skaffa sig ngt/ngr själv.. jag kom på ngr st iaf..

» Sluta lura mig själv
» Se till att inte bli lurad av andra (De flesta vet nog vad jag pratar om)
» Ta träningar och matcher riktigt serriöst (Gjorde tyvärr ngr tabbar i år)
» Lägga mig tidigare under skolveckorna (Haha)
» Göra/plugga på de uppsatser/läxor/prov som återstår i god tid! (Man kan ju försöka hålla det iaf)

Aa, det var dom jag kom på, men ska försöka komma på nå mer, och jag ska lyckas! :)

Nu ska jag äta lite frukost/lunch och sen ska jag börja packa och fixa, och sen bär det av ner till staden :)

Ha det så roligt ikväll allihopa! och Gott nytt år! igen.. ;p ♥

Bfn

image131

Söndag 30/12

Tjaaaa!

Har egentligen ingen lust att skriva känner jag. Men jag måste ju skriva ett sista inlägg innan det här året tar slut, för jag antar att jag inte har ngn tid att skriva ngt inlägg imorgon..

Hm.. aa idag har me and the family vare nere i Gävle och hälsat på min syrra och resten :) Riktigt roligt eftersom vi inte träffas allt för mkt per år. Det bjöds iaf på fika och mycket god mat, det var länge sedan jag åt två potatisar till mat tex :p okej, nu vare ju inte den som var god, utan kycklinggrytan :p

Imorgon blire fest, HEJ! och Gott nytt år ffs! :) ♥

Bfn

Fredag 28/12

Hej hopp!

Börjar väl med att säga grattis till Kim som fyller 18 år idag, grattis.

Idag har jag vare och klippt och färgat håret, även fast jag inte var så säker på att jag ville de från första början, men när det var klart så blev jag riktigt nöjd ändå :) Färgade bara utväxten, sen la hon i blonda slingor, så nu är man en liten blondie känns det som, fast så blont äre ju inte, men ändå ;p

Sen kom mamma och hämtade mig, och då for vi ner på staden, så jag kunde gå och lämna tillbaka ett plagg som jag sedan bytte mot ett svart linne :) Därefter gick vi in på gina, där jag köpte en brun långkofta.

Fick nycklarna till lägenheten idag, så det känns som att det går framåt till nyår osv :)

Lär bli rätt lugnt ikväll, har dock inga OTH-avsnitt kvar, eftersom jag såg klart det igår.. men det kommer ju en ny säsong i februari, så det är ju inte så långt kvar :)

Aja, take care ♥

Bfn
image128
Koftan från gina


image130
Nyfrillan /färgen (syns dock inte så mkt att jag har klippt mig, men men)

Onsdag 26/12

Godmorgon folks!
Iaf från min sida..

Ja, gårdagen var riktigt rolig :) Jag, Sara och Moa hade en liten föris hemma i Moas brors lägenhet :) Satt och pratade en hel del, vilket vi alltid brukar göra. Sen skulle vi ta 21.22 bussen ner till staden, men den missade vi, så vi ringde taxi ist :) Vi tänkte ju gå på stadshuset först, men där skulle man ju ha förköp kom vi på lite senare, så vi drog oss bort till 360 ist.. vi hade ju inte direkt tänkt att stanna där hela kvällen, MEN eftersom inträdet kostade 120 spänn så förblev vi kvar där :p Men vi hade superkul ändå :)

Vid 01.20- tiden tog vi ut våra jackor för att gå och käka på kebaben, men där var det ju en mils lång kö, så vi gick till subban ist :) Sen blev det 02.15 hem.

Tack för igår tjejer :) ♥

Bfn

Björn Gustafsson

Haha, gud vad jag älskar den här karln!


Måndag 24/12

Hejsan!

Kan väl börja inlägget med ett  -God jul! :)
Dagen har varit riktigt okej :), god mat och fina klappar, fast det saknas fortfarande en ny mobil =/ Gah. Måste få ett jobb nu snart! 

Jag fick iaf pengar till klippning&färgning på spaze, parfym&bodylotion, hårvolymtång, soda stream, kokbok, tungpiercing+en kula med vit sten i, mm :) Så är hyfsat nöjd ändå :) Vad har ni fått? :)

Resten av kvällen blir det väl lite avsnitt av OTH, om det hinner att laddas klart, annars blir det väl lite tv eller ngt sånt!

Imorgon blire utgång till tusen vill jag lova! :) God fortsättning!♥

upd 23.45
Måste även tacka Eva, för julklappen jag fick igår, en fin t-shirt från H&M, ett ljus, och lite karra :) Tack!

Bfn

image124

image126

image127

  

Söndag 23/12

Hello folks!

Det har hänt en del den senaste tiden så jag har inte orkat skriva ngn blogg... Men men.
Idag har jag iaf vare duktig och städat mitt badrum :) Mehe. Skulle dock behöva städa mitt rum, också men eftersom vi inte ska vara hemma imorgon sååå skippar jag det ;p

Ikväll har jag vare i kyrkan och lyssnat på min mamma, och resten av kören såklart, med min moster (som är med i tuna, men är sjuk) och morbror, riktigt mysigt faktiskt. Har inte gått på ngn julkonsert på väldigt många år, men nu blire nog ändring på det :) Det skulle väl ha vare liiite mysigare att gå på 23.00- konserten, som förövrig håller på nu, (håller tummarna för dig mamma <3) men eftersom min moster ville vara med på julklappsutdelningen som de hade mellan konserterna så blev det 20.00, men man fick ju lite mat på köpet ;P

Ska väl vara lite snäll med mamma nu, och damsuga köket, väldigt bra tidpunkt må jag säga :) Men jag tror hon skulle bli lite glad om det var lite finare här när hon kommer hem :)

Ciao! ♥

Bfn

image123
Måste bjuda lite på mig själv ibland, hmf fjortis ;)

Onsdag 19/12

Tja!

Idag har det varit en rätt bra dag, iaf hittills ;D Lugn dag på skolan, fick G på Svenskaprovet, okej, visst det var inte så super, men ändå, MEN jag fick även G på kemiprovet!! :D Fyfassiken va skönt! hamnade typ i chocktillstånd då jag såg det :D Men ja.. Vi vann även deltävlingen på vagant, och "gläns över sjö och strand- sången" :D Den var bäst, och om den läggs ut på youtube lägger jag upp den här i bloggen :p

Ikväll blir det INGET plugg, utan jag ska bara sitta och kolla på en massa avsnitt av OTH och äta karra! :) 
See you!! ♥

Bfn 

image121

Personlig fakta

Alla dessa listoooor! :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ingen kemi!
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sminkade mig osv..

Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Stog i duschen


Det sista du sa högt? Det kommer jag inte ihåg, men det var nog på träningen ngn gång.

Vad har du druckit idag? Te, choklad & julmust :)

Vad var det senaste du åt? Hamburgare och strips. mh-mh-mmmhh!


Vad var det senaste du köpte? En kjol från Vero moda :)

Godaste glass-smaken? Choklad, tror jag.

Drömmer du mycket? Jo, det gör jag!

Mardrömmar? Lite då och då =/


Vad ser du om du tittar åt höger? En massa saker, men det närmaste är en gungstol :p

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jadu, bra fråga, säger alla, så missar jag ingen :)

Stökigt eller välstädat? Välstädat, självklart..

Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jo, jag skulle vilja testa det :)
Gillar du att sjunga? Ja, synd att det låter förjävligt bara..haha

Vad gör du om du får hicka? Om jag orkar så håller jag andan och sväljer tre ggr :p

Vad längtar du mest efter just nu? Jadu, det är en hel del..

Hm, rätt tråkig lista, men men!


Tisdag 18/12

Hoho!

Sitter på skolan nu och försöker göra lite projektarbete.. Men det går lite trögt, just nu sitter typ alla och kollar runt på bloggar och allt annat som är mycket roligare än att jobba..

F.ekonomiprovet gick på ngt sätt, tänker inte säga om det gick bra eller dåligt, för om jag säger att de har gått bra så går det dåligt, och säger jag att det har gått dåligt så gåre dåligt. Men jaja. Får väl se efter lovet hur det gick.

Näe, måste börja jobba nu, HEJ! ♥

Bfn


Måndag 17/12

Hello!

Idag hade man lika gärna kunnat stanna hemma från skolan, gah. Hade tydligen fått mail kl 08.15 imorse om att Bettan var sjuk, så kemin var inställd... MEN BRA! Då går liksom min buss från Matfors, så hur fan skulle jag ha hunne och kollat den imorse!?!? Blir så irriterad, fel och skriva ett mail på kvällen innan så man vet, för jag antar att hon inte va frisk igår kväll, för hon var liksom sjuk i fredags också.. Gud, blir så less. Men som tur va så fick vi ha fysik med första gruppen, och innan jag åkte hem blev det stan med Moa en stund. Hittade en asfin kjol till nyår, så får se om man får ngr slantar över så man kan köpa den lite senare.. men med min tur lär den väl vara slut eller inte finnas i min strl.. Jag brukar ju ha den turen om jag inte köper det jag hittar på en gång.. jaja, det finns väl andra kjolar om inte annat.

Hmf, jag måste börja sätta igång att plugga, och jag är grymt trött, gick inte och la mig förns 01.15 inatt typ. Kul, men jag har iaf nyss drucke en mugg te, så hoppas man blir lite piggare.

Hörs senare kanske! ♥

Bfn


Söndag 16/12

Tjena!

Hm, ja gårdagen slutade inte riktigt som den var planerad. Men jag, Moa och Sara hade det riktigt trevligt ändå.. Det var ju ingens fel att det blev som det blev, även om det var ngt som gick fel, men vi får ta igen det ngn gång :)
 
Idag sov jag iaf bort halva dagen, klev upp runt 13.00- 13.30.. Och då satte jag mig vid datorn, och här sitter jag än, även om jag har gått och fika lite till och från.. Har äntligen hittat avsnitt 15 på 3:e säsongen av OTH. Det har vare nå skumt med just det avsnittet så det har inte gått att laddat ned.. Men nu har jag äntligen fått sett det.

Satt förut och kollade runt på en massa bloggar jag aldrig har varit in på förr, och helt plötsligt kom jag in på min gamla lärare, som jag hade i åttan (om jag minns rätt), Jonas Svedins blogg, haha, det var rikigt roligt att läsa, man får en helt annan uppfattnig motför man hade då, och nu behöver det ju inte vara nergativt, men aa, det var iaf riktigt roligt att läsa.

Hm, jag borde läsa lite historia och plugga lite f. ekonomi, men jag orkar tusan inte, satt lite med ekonomin förut, men då fastnade jag såklart på ngn upg, så då la jag ner det.

Ikväll blir det iaf Andra Avenyn, AA, x3, as always :) Och kanske ngr avsnitt av OTH om det har laddat färdigt.
Ooh, Snart äre lov, tusan va skönt, har bara lektioner fram till onsdag till veckan, sen äre nå pyssel&dans- dag på torsdag, och då är jag nog lite småsjuk :), och på fredag är det ju avslutning med lite fika och såntdära :)

Näe, nu tror jag faktiskt att jag ska ta och läsa lite historia så man får det gjort! Adios! ♥

Leona Lewis - Bleeding love

Bfn


Lördag 15/12

Hello folks! :) Idag har man äntligen fått sove ut! Dåligt skönt!
Idag har det iaf inte hänt ett skit, har bara sutte lite vid datorn och så har jag sutte och spela lite Ps2.. Ska väl ta och börja göra mig klar nu snart, det blir ju somsagt krogen ikväll :)
Sara kommer och hämtar mig runt kvart över fem, och då drar vi hem till Mosen och käkar lite tacos :) Yees! Sen åkter vi hem till Sara och smådricker lite innan vi drar ner :) Hoppas att det blir roligt, men det lär det ju bli :) Har pratat med lite annat folk som säger att de ska ut, så det kan ju bli kul att träffa dom med :)

Näe, jag orkar inte skriva nåmer. Ha det så roligt ikväll! :) ♥

Bfn

Fredag 14/12

Tja! Äntligen är det helg, och jar är huuur trött som helst.. och om ca en halvtimma ska man åka och träna! BLÄ!
Och pricken över i:et är att vi ska värma upp UTE i ca 30 minuter, hur skönt är det då, när det är typ 10 minus ute, fy tusan säger jag bara :| Jaja, hyfsad dag i skolan iaf, och nu är svenskaprovet också gjort, nu återstår det vara ett prov i f. ekonomi och ngt jeopardygrejs i histora, SEN ÄR DET ÖVER, iaf för i år.. =/ Fast man måste ju ändå plugga lite under lovet, och det suger.. mkt olika saker..

Det bästa idag var att när jag, Moa och Frida skulle ställa in pepparkakshuser i personalens arbetsrum. Då såg vi värsta snygga huset... med staket och gardiner och hela köret. Och då tänkte ju man att det var lite kört.. och de som hade gjort huset, skröt som fan :p Men när vi var och lämnade in vårt till vagantdomarna idag så visade det sig att deras hus hade diskvalifiserats :P (Inte så säker på stavningen där, haha) Så det var ju jävligt nice.. typiskt att man hade missuppfattat upg lite bara, trodde att huset skulle vara 20x20x20. Men det visade sig att det MAX skulle vara dom måtten, och vårt blev typ 1 cm för brett eftersom mamma hade råkat sätta väggarna lite fel, men dom skulle iaf fundera på hur de skulle göra, så det kanske går bra ändå, man kan ju hoppas iaf!

Blä, nu måste jag gå och byta om.. =/ Gaaah, KALLT! ♥

Bfn


Torsdag 13/12

Äntligen är det snart slut på den här skolveckan, även fast den har gått fort, som alla andra veckor gör..  

Idag har det iaf vare en rätt lugn dag på skolan iaf, började med att klassen träffades imorse och spelade in ett filmklipp som vi ska ta till vagantuppdraget (vagant= tävlingar för sistaårselever, den klass som vinner går ut först på trappan på studenten osv). Var en hel del man skulle göra den här gången, bygga pepparkakshus, sjunga och spela in sången "Gläns över sjö och strand", (vår är helt solklar, haha) och en massa annat, jag håller förövrigt på att bygga huset med mamma nu, man ställer ju självklart upp för klassen liksom, bara hoppas att det blir bra nu, och att alla delar blir hårda så att det inte rasar ihop :p.

På idrotten vare dans, haha, jävligt roligt! Fast det är ju inget man väljer göra, men ändå, sen vare bara biologi kvar..

Ikväll har jag pluggat lite på svenskaprovet som vi har imorgon, och byggt pepparkakshus, eller aa, har inte kommit så långt än, men håller på!

Måste förövrigt gå och lägga mig TIDIGT ikväll, min kropp och hjärna är helt slut känner jag, har inte sove nå spec mycket den här veckan, snitt 4 timmar/ natt typ.

Näe, nu måste jag återgå till husbyggandet! Lägger kanske upp bilder på det senare om jag orkar! ♥

Bfn

Måndag 10/12

Då hade man åter igen en ny skolvecka framför sig.

Idag hade jag bara kemiprovet, har ju pluggat som en jävla idiot på det, så nu är det bara att hålla tummarna som gäller. Efter skolan gick jag upp till Pleasure och köpte en ny stav, samt en kula, med en blå sten i :)

Bytte stav för en stund sedan, och det känns rätt annorlunda, eftersom staven ligger mer mot tungan nu, men man vänjer sig väl :)

Aa, så har min laddare gått sönder till bärbara värkar det som, BRA! Så imorgon ska jag gå och se om man kan få en ny, eller om man måste köpa en.. =/ Jag hoppas verkligen att den går på försäkringen, för jag har fan inga mer pengar att lägga ut på sånt..

Jaja, ikväll ska man väl börja kolla på svenskan, eftersom vi har prov på fredag, medeltiden, Yeey!
Upd kanske ikväll! :) Nu blir det fika! ♥

Bfn

  

upd 21.41

Gör en snabb upd. Har inte gjort så jätte mycket sen jag skrev sist. Satt en stor del vid datorn, därefter la jag mig i sängen för att kolla på dagens avsnitt av Andra Avenyn, såg ju inte det igår, eftersom laddaren till bärbara inte funka, som jag nämde tidigare. Jaja. Skulle väl ha kollat lite på svenskaprovet, men har fan inte orkat, ska plugga lite imorgon innan träningen, och sen blire råplugg onsdag och torsdag.
Gah, imorgon är det f.ekonomi första timmen, undra om man får reda på provet? skulle ju va roligt liksom..
Har förresten fixat lite med Malins blogg, fast bara basgrejer. Men det dög tydligen iaf :)
Näe, undra om man ska ta och fika lite? Är rätt sugen på att få ngt i magen nu! See you! ♥

Bfn

Söndag 9/12

Jaa, julovet närmar sig med stormsteg tycker jag, inte alls långt kvar nu :) Hih, skönt!

Hm, aa tänkte som vanligt skriva en liten sammafattning om helgen (som jag brukar göra på söndagar).

Fredag 7/12
Behöver väl inte skriva så mkt vad som hände då egentligen, eftersom jag skrev det i senaste inlägget. Men kan ju tillägga att det var trist att Amanda inte vann =/ Men det brukar ju som sagt gå bra för de som kommer tvåa, om inte bättre ibland. Låg sedan i sängen och kollade på film till halv 4 (?)..

Lördag 8/12
Vaknade runt 13.00- tiden, vilket inte var så värst konstigt antar ja? Gick upp och fikade lite, drack även en stor kopp te, måste ju bli PIGG liksom, eftersom jag hade kemiplugg framför mig.. Satt väl med den i 3 timmar, sen gjorde jag mig klar eftersom jag skulle till Kim. Det blev hockeytittande, SUGMATCH, sen lite film, somnade väl runt halv 4 då också.

Söndag 9/12
Åkte hem runt halv 2 tiden.. Väl hemma blev det snabba puckar eftersom vi skulle åka och gratta min kusin som har fyllt år. Jävligt go frukost måste jag säga, kakor och tårta :D
Vid 17.00- tiden åkte vi hem, och då vare dags för en STOR kopp te, IGEN.. och kemiplugg.. Har fan sutte i ca 4 timmar idag, och det känns fortfarande inte som att jag kan ngt :S Måste ju vara stort fel i mitt huvud när det gäller kemi. Men får hålla tummarna på att det går bra imorgon, MÅSTE somsagt få G! :P

Efter skolan imorgon så blir det stan med Moa, måste gå och leta lite julklappar och sen ska jag gå upp till Pleasure, för nu är det dags att byta stav i tungan, ska bli skönt!

NU; Andra Avenyn!

Bfn

image114

Fredag 7/12

Som det kanske märks så har jag inte upd på några dagar.. och det har berott på att jag har haft rätt mycket att göra i skolan, eller bara inte orkat helt enkelt..

Men nu är det iaf helg, jävligt skönt måste jag säga :) Även fast jag måste plugga en massa.. har kemiprov på måndag, och det måste jag verkligen få G på, annars är jag körd i det ämnet, weeeei! Jaja.
Känns som att det har vare en aslång dag i skolan.. även fast vi började 9.50 och slutade runt 14.00.. Fast jag va iofs på skolan kl 9.00.. Det har även varit en helt värdelös dag, hade lika gärna kunnat stanna hemma.
Och pricken över i:et va att jag skulle åka med 15.05- bussen hem... men bussfan var sen och kom 15 minuter senare. IDIOTER. Så nu sitter man här och tinar sina fötter tack vare det..

Ikväll blir det iaf en lugn hemmakväll med ngt gott att äta (vet dock inte va det blir än), och så lär man ju glo på Idol. Amanda ska vinna btw :)

Näe, nu måste jag ta och stoppa i mig ngt. Magen håller på att kurra sönder. Hare bra alla! ♥

Bfn

Alicia Keys- No one

♥♥♥


I just want you close

Where you can stay forever

You can be sure that it will only get better

 

You and me together

Through the days and nights

I don't worry cause everything's ganna be all right

People keep talking

They can say what they like

But all I know is everything's ganna be alright

 

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for you

 

When the rain is pouring down

And my heart is hurting

You will always be around

There's a no for certain

 

You and me together

Through the days and nights

I don't worry cause everything's ganna be all right

People keep talking

They can say what they like

But all I know is everything's ganna be alright

 

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for you

 

I know some people search the world

To find something like what we have

I know people will try, try to divide something so real

So till the end of time I'm telling you there is no one

 

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for

 

Oh oh oh oh oh...






Är dock inte den riktiga videon, men det är låten som räknas :)

♥♥♥

Måndag 3/12

Hmf. Aa, då var det återigen måndag, har en hel skolvecka framför sig.. gah. Fast dom brukar ju gå jävligt fort, vilket är skönt! :)

Skolan var iaf tråkig idag. Hade kemi och fysik, inte de roligaste ämnena precis. Efter skolan följde jag med Moa till Sax & Kam, för hon skulle klippa luggen, därefter blev det bussen hem 15.05. Idag har jag faktiskt inte gjort ngt speciellt. Har kollat på OTH- avsnitt (A), ehm, jo, så har jag ju skrivit två ansökningar, så nu måste jag åka och lämna ut dom i veckan :) bara hålla tummarna för att få jobb nu. MÅSTE HA PENGAR! Sen så har jag gjort en ny hotmail, så om du vill ha den så får du höra av dig :)

Imorgon är det idiottisdag. USCH. Skulle vara skönt om man kunde ta bort 4 timmashålet så man kunde sluta runt 12 ist för kvart i 4..  Men näe. Blir nog god lunch imorgon iaf, kanske går på stan och kollar efter lite julklappar :)

Har förresten beställt klipp- och färgtid på Spaze ikväll. Tjoho, längtar som tusan :) Vet dock varken hur jag ska klippa eller färga det.. men det återstår att se.

Näe, nu ska jag ta och fika lite, mamma har gjort jättegoda kex :) Tjoho! ♥

Bfn

Personlig fakta

Dagens humör:  Trött, less.. as usual
Dagens mående: Ja, den lär ju va densamma som ovan?
Dagens borde: Skriva ansökningar samt svenskan..
Dagens frisyr: Okammat..
Dagens smink: Skippa det idag..
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens planer: Städning (gjort), & plugg (ogjort)..
Dagens materiella vill ha: Jadu, säg det..
Dagens längtan: Allt möjligt.
Dagens fundering: För många att skriva ner här.
Dagens beroende: Lypsyl och OTH
Dagens tråkigaste: Att det är söndag säger väl allt?, och vädret.
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt: Ingen hittils.

Söndag 2/12

Redigering pågår.. :)


upd: 21.01
Sådär ja, nu är redigeringen klar.. iaf för tillfället. Aa, tänkte iaf sammanfatta helgen lite kort.

Fredag 30/11
Lugn dag i skolan. På historian satt vi och gjorde frågor och svar eftersom vi ska köra Jeopardy lite längre fram. På svenskan skulle vi börja skriva på en Isländsk saga. Eftersom man får jobba lite vart man vill då, gick jag, Moa och Frida och satte oss i ett annat rum och pratade lite ist. Sen vare biologi, där vi tog blodprov på oss själva, och kollade på röda/ vita blodkroppar samt blodplättar. 

Efter skolan kom mamma och hämtade mig, eftersom vi skulle köpa nya innomhusskor till mig.  Därefter blev det en sväng till drivern på donken, och sen raka vägen hem, eftersom jag hade träning på kvällen. 

Efter en jobbig träning blev det Idol och en massa avsnitt av OTH.

Lördag 1/12
Då va julmånaden här, rätt mysigt att det snart är jul tycker jag :) Bara snön ligger kvar tills dess. Det är ju rätt mycket som händer den här månaden känns det som.. Först en massa julklappar som ska handlas, okej, inte så många för min del, men ändå. Därefter lov, julafton, juldagen- därmed krogen, mellandagsrean- måste hitta något till nyår, nyår- fest (men vart?) osv osv. Lär ju hända en massa saker där emellan också. 
Jaja, åter till lördagen. Åkte ner på stan för att få tillbaka pengar från Stadium, eftersom jag hade betalat för mycket för skona jag köpte. Det gäller att man han koll på utgifterna så att det blir rätt! 

Därefter blev det åter igen en hemmakväll.. tråkigt men sant. Jag och Moa tänkte gå ut på krogen. Men vi insåg att det inte fanns riktigt med pengar.. Så det blev ännu fler OTH avsnitt (Besatt? svar: Ja!), plus film, Såg I know who killed me.. hyfsad film.

Idag, Söndag 2/12
Jaa. Har väl inte hänt så mycket idag heller.. Har sädat upp på rummet, finfint blev det. 
Sen har jag gjort om designen här på bloggen, som du kanske ser?..
Kollade nyss, eller nyss och nyss, för en stund sedan på veckans avsnitt av Andra avenyn, och nu tänkte jag ta mig ett glas cider och kolla på kommade veckans avsnitt. ADJÖ! ♥

Bfn  


RSS 2.0