Onsdag 31/10

Jahopp, idag har man varit på stan och ute i birsta med Moa :) Har köpt en massa till helgen, eftersom det är maskeradfest då ;P Dåligt skoj! Hihi!

Ikväll har det väl inte hänt ngt spec, håller på att ladda ner lite film och sånt nu, så jag har ngt att kolla på ikväll :) Har även sutte och gjort lite frisyrer, så man har lite idéer tills på lördag, så inte allt blir fel då :p Näe, det fick bli ett kort inlägg idag, Ciao ♥

Bfn

Måndag 29/10

Och därmed den första dagen på lovet. Om man nu kan kalla det lov, ska ju som sagt göra klart ett biologoarbete med Sara, göra ngn uppsats till idrotten med Moa, samt plugga till fysikprovet.. Roligt. Men idag har jag iaf tagit det lugnt, har bara varit hemma. Kollade på Råttatoullie ikväll, haha, rätt rolig film ;p

Helgen har väl varit rätt lugn i sig också, jobbade med laget på Golvettan i fredags, uh fyllon och jävulskap, men haha, vissa var rätt lustiga :) Fick 50 spänn också, haha! La huvudet på kudden runt 2-tiden.. TRÖTT!

Lördagen började med att jag drog ner till stan och köpte lite försenade presenter till Moa och Malin. Sen mötte jag upp Moa, och vi gick runt och kollade en stund på stan. Jag åkte hem med 15.15 bussen, även om jag kunnat åkt hem en timma tidigare, men men. Väl hemma blev det snabba puckar med städning, dusch och matlagning, eftersom jag skulle ha en liten middag innan folket kom.. Som tur hann jag, med hjälp av mamma och Moa ;D

Middagen blev god, och jag fick finfina presenter. Kvällen var väl sådär, jag själv hade ingen lust att dricka, och det var jag inte ensam om heller, förutom vissa, kvällen slutade iaf tidigt, vilket var rätt skönt ändå. Fick ju iaf mysigt sällskap över natten :)

Vaknade väl runt 11 på söndagen, och kl 15 kom släkten hit med en massa presenter :) Fick lite kläder, dusch- och hårprodukter, piercing mm. :) Riktigt nöjd, Bara en ny mobil som fattas nu :p

Sen på kvällen fick jag skjuts av min kära kusin Daniel, hem till Moa, där det blev pizza för fulla muggar :D 2 pizzor på 4 dar sitter fint i kistan! :p Sen blev det en lugnt kväll hemma med mamma framför tvn :)

Nu ska jag kolla om det finns ngn bra film att tanka! :) HEJ! ♥

Bfn

Tisdag 23/10

Yees, har inte orkat upd ngt de senaste dagarna, eftersom jag blev sjuk igen =/ Men som tur är, är det inte lika "allvarligt" som det var sist, de här liknar mer en jätteförkylning =/ Men har ändå fått en till pencillinkur.

Det har inte hänt ngt spec de här dagarna iaf. Har bara taget det lugnt och pluggat en del. Men jag och mamma åkte ut en stund på birsta idag, skulle kolla efter en hårfärg som inte fanns i stan, men den fanns såklart inte ute i birsta heller. Så får köpa den ngn annan stans, där den såklart är dyrare.. men men. 

Ikväll har jag äntligen skrivit klart talet, eller vad man ska kalla det, till svenskan. Sällan man är ute i sista stund, men nu är den iaf inskickad. Imorgon blir det återigen skola, måste åka ner och skriva de där förbannade kemiprovet. Hoppas att det går bra nu bara :O. Eftersom bussarna går som de går här så är man ju på skolan 1½ timma innan man börjar, så får väl kolla igenom lite då.. Näe, ska fika lite nu, och sen fundera på lite vad jag vill ha i present. Hihi! Pusss! ♥


Bfn



 


Söndag 21/10

Tänkte först säga tack till alla fina sms som jag har fått, osv :)

Ja, somsagt, idag fyller man 18 år :) Och det känns inget speciellt för tillfället, känns som vilken annan söndag som helst typ, måste liksom plugga kemi :( Men jag var faktiskt duktig igår och pluggade hela kap 8, så nu är det bara de två ynka sidorna på kap 9, och sen ngr fler sidor på kap 11. Får hoppas att det går bra.
Dessutom har jag fått svinont i halsen igen, hade ju nyss halsfluss, så får hoppas att det inte är det som är påväg att komma igen =/

Ikväll blir det iaf middag på ngn resturant med familjen och släkten, trevligt :) Hoppas man får ngt fint :)

Näe, nu ska jag gå ja, men hare bra alla, hej ♥


 

upd 22.31
Ja, tänkte sammanfatta lite från sist jag skrev..
Mamma kom hem vid 14-tiden, och då blev det fika och lite pressenter, fick en väska, presentkort på City och ett halsband :) Sen pluggade jag lite kemi, och därefter gjorde jag mig klar eftersom vi skulle äta ute. Vi åt på Viktoria, och det var jätte god mat & gott dricka. Till efterrätt blev det bananasplitt, sen vare stopp, höuva, dåligt mätt man blev! Satt iaf och pratade en massa, visade även Facewarp på min mosters mobil, så det hade ju hon och mamma väldigt roligt åt :P Haha, Åkte hemåt runt 20-tiden.

Väl hemma stog Eva och väntade på oss, och som vanligt hade hon med sig lite presenter, ovanligt haha :D Men jag fick iaf ett par örhängen, en bok och "Trafikskolan teo", så nu kan man sitta hemma och läsa på en massa så slipper man sitta en massa på körskolan, KING :) Tack så jätte mycket iaf! 

Har blivit lite kemiplugg också, men aa vet inte alls jag hur det kommer att gå på provet imorgon, men det visar sig väl. Ska även på VC imorgon.. IGEN! Om jag får tid imorgon vill säga, men jag hoppas verkligen det, för jag har så jävla ont i halsen, och jag känner redan att det håller på att gå över till nacken =/ Dåligt less man blir. Undra hur mycket pengar man har lagt ut på all pencillin :S Det måste ju vara en del känns det som.. Men man har ju inte så mycket val om man säger så. 

Har just sett på veckans tre avsnitt av Andra avenyn. Vill se mera! Gah, hatar när det slutar som det gör :P Men åt andra sidan så skulle man ju inte ha ngt att se fram emot om det slutade "sådär" :P. Jaja. Snart är det lov också, tusan va härligt, då blir det massa körning har jag bestämt mig för, innan all halka kommer. Men näe, ska väl gå och kolla lite mer på kemin kanske, sen blir det sängen, ska ju somsagt vara på skolan imorgon halv 9 ist för 10.50.. ♥ 

Bfn

Torsdag 18/10

Jahopp. Idag har det vare en hyfsad dag i skolan, även fast den har varit låååååång.

Dagen började med en litet samtal med min mentor, sen blev det fysik, och sen idrott. Haha, Vi hade bad idag, livräddning, fyfan, jag hoppas att jag aldrig råkar ut för att rädda ngn från att drunkna, för jag håller typ på att dränka mig själv när man ska dra in personen till "land". Förövrigt måste jag ha sträckt mig, för det gör ont som satan i mitt knäveck :S. Aja, efter badet blev det iaf ätbar lunch, för en gångs skull, sen biologi och därefter f. ekonomi, där vi hade lite redovisningar osv.

Väl hemma sådär vid 17-tiden så blev det mat, fläskfilé med strips och kall bea, yeeah :) Inte alla gånger man får sån mat på en torsdag! Men det är väl för att mamma ska åka ner till sthlm, eller det är tänkt så, men förtillfället är det ett litet frågetecken. Får se hur det går imorgon.

Imorgon är det som vanligt skola, sen när den är slut hade jag tänkt gå på stan en stund, kanske sooola? Sen på kvällen blir myskväll med gotta hos Moa :) Förhoppningsvis.

Näe, ska väl kanske ta och fundera lite på vad jag ska skriva på svenskan imorgon, daaaaaah. Hejdå ♥

Bfn

Söndag 14/10

Äämen va sägs om vad som har hänt i helgen? :)

Fredag 12/10
Fortfarande hemma från skolan, men skulle ha åkt ner för att göra marinbiologiprovet, men så blev det inte, åkte bara förbi och hämtade lite böcker, eftersom vi har ännu mer prov :D:D.. Sen gick jag och mamma på stan en stund och uträttade lite ärenden. Till middag blev det mat från blå kiosken ;D Nice!

Kvällen spenderades hemma med mamma framför tvn men en skål cheddarpopcorn :) Hoppade väl i säng runt halv 2 eller ngt.

Lördag 13/10
Vaknade rätt tidigt. På eftermiddagen åkte jag och mamma och hämtade vår dator som äntligen var färdig :) Sen for vi och handlade lite.. Väl hemma igen började jag att göra mig klar, eftersom det var avslutningsmiddag med laget :)
Kvällen var trevlig, vann dock inga priser, haha :D Men fick ett diplom med ett par personliga rader av Peter och en ros av Lena, tackar :) Det slutade väl runt halv 9, så då åkte jag med Amanda in till matfors, och sen va vi med Kim, Andras x2 och Niklas :) Men lite senare gick Amanda hem till sig, Andreas också för den delen tror jag (?), så då va vi bara hemma hos Kim och tog det lugnt, iaf vissa :) Själv åkte jag hem vid 1 tiden, eftersom jag tänkte vara pigg till morgondagens pluggning.. DAAH. Somnade typ innan jag han lägga huvudet på kudden.

Idag, Söndag 14/10
Vaknade runt halv 11 idag, men låg typ kvar i sängen till kl 15, haha, No life typ. Gick därefter upp, käkade en macka sen så blev det pluggning för halvfulla muggar, så jävla trött =/ Ajaa, det får gå som det går imorgon, har hört att provet var jävligt svårt satt det spelar väl ingen större roll om man pluggar eller inte, iaf inte jag :P Ikväll har jag legat framför tvn/datorn bara. Har legat och kollar på Andra avenyn och så. Btw så fyller jag år om en vecka, hihi :D, tråkigt att det är på en söndag, men men ;P. Näe, funderar stort på sängen nu så man blir lite pigg imorgon. Får nog bli så, godnatt ♥

Bfn

image103

 

Torsdag 11/10

.. och jag är fortfarande sjuk =/ Men pencillinet har börjat värka så jag mår bättre för varje dag som går iaf :) SKÖNT! Idag har jag pluggat lite marinbiologi, tråååkigt, men jag tänkte kanske åka ner och göra provet imorgon, så jag måste ju få in ngt i hjärnan tills dess. Fick ett samtal idag också (vill dock inte avdslöja allt för mkt), såå nu kanske det händer ngt, hoppas jag :) Det har ju gått ett antal veckor nu.

Idag kom ju den första snön också, eller ja, det snöar ju fortfarande, men ändå :D.Den kommer knappas att ligga kvar, men jag ska iaf gå upp på vinden sen och hämta min vinterjacka, wiie! :), MYSIGT!

Näe, nu ska jag gå och kolla vare blir för mat, hejhopp! ¤ (en liten snöflinga, haha) ♥

Bfn 

image102


Tisdag 9/10

Meeen faan va ROLIGT!! Jag har fått halsfluss, och ont som satan gör det, i både halsen och nacken, och på lite andra ställen också  =/ Har levt på nyponsoppa typ, men fick nyss i mig lite nudlar som kan mätta magen lite iaf.

Det är ju precis rätt tillfälle att jag får den här skiten också, har en massa prov och sånt ända fram till lovet.. WOHO! Vilket betyder att jag måste ligga och plugga när man mår skit, toppen liksom :( Missade även f.ekonomiprovet idag, men kan det hyfsat så får väl kanske åka ner på torsdag och göra det om jag mår bättre..

Näe, orkar inte sitta här, hare bra alla andra! ♥

Bfn


Söndag 7/10

Som vanligt tänkte jag skriva lite om helgen.. :)

Fredag 5/10
Gick i skolan som vanligt, slutade runt 14-tiden ngn gång, därefter köpte jag lite karra och for hem. Resten av dagen spenderade jag hemma framför tvn :) Vilket var hur skönt som helst! Somnade rätt tidigt också :)

Lördag 6/10
Vaknade runt kvart över 8, och kunde inte somna om, men låg kvar i sängen tills pappa kom hem med vår nya familjemedlem, Nelson (som tkr jag att han ska heta :p). Därefter började jag att göra mig klar eftersom mamma och jag skulle ner på stan och leta efter ett par stövlar och en mössa osv.
Väl nere gick vi in på Crispin, eller Eurosko som det nu heter, hittade en fin stövel där, men det fanns såklart ingen i min strl.. Men mamma hittade iaf en fin sko där :) Därefter gick vi över till dinsko.. där jag äntligen hittade en sko till mig :D:D Samma sko som i torsdags, men som då inte fanns i min strl, hihi :) Billiga var dom ju också :) Sen blev det frukost/ lunch på älskade donken ;P Haha, men gott va det iaf!! När allt var uppätet gick vi bort på Åhléns där jag hade hittat mössan och halsduken, som jag nämnde i förra bloggen eller vare va, och snäll som mamma är så fick jag det av henne :)
När klockan började närma sig kvart över 14, så skjutsade mamma ut mig till Timrå, eftersom jag och Mosi skulle kolla på hockeymatschen mellan Timrå- SAIK. Första- och andra perdioden var sämst, men i 3:e fick dom upp spelet lite bättre och reducerade, därefter fick de en straff, som såklart sattes, och sen avgjordes allt i SD efter 20 sekunder och Timrå vann med 3-2 :) Men det kanske du visste redan? ;)

När man väl kom hem blev det en stunds tvtittande, sen åkte jag in till matfors och sov där :) Mysigt. 

Söndag 7/10
Vaknade väl runt 12 idag, men vi låg kvar i sängen till 15 kanske, iaf jag :) Sen blev det "frukost" och sen åkte jag hem runt halv 5 :) Har inte hänt så mkt sen dess, har pluggat lite f.ekonomi, sen kom Eva förbi, och eftersom jag har namnsdag idag så hade hon med sig en stor toblerone och en liten nyckelring med en skinnjacka på ;P haha, sen kom min moster och kusin förbi också, och av henne fick man en chipspåse, fast den hade jag faktiskt bestält ;P Dock behöve jag inte betala :) Så det är väl bara att säga tack så mkt :) 

Näe, funderar stort på sängen nu faktiskt, är rätt så trött, imorgon blir det skola och plugg.. =/ Ska nog följa mamma upp på sjukhuset också. Heejdå! ♥ 
 

Bfn


       

1: Min mössa och min halsduk (vita)
2: Min nya sko/ stövel
3: Den nya familjemedlemen, Nelson ;)
4: Ja, du kan kanske läsa själv eller? 
5: Nyckelringen, siinnpaajen!  
 


Torsdag 4/10

Blää, dåligt less jag blev nurå, jag trodde vi började 10.50 imorogn, men tusan så fel jag hade.. 9.50 börjar vi.. =/ Skit, men men, en timmas sovmorgon är ju iaf bättre än ingen alls.. sååå..
Dagen har väl iaf vare okej, hade fysik första lektionen, därefter idrott och biologi.. skulle ha f.ekonomi också, men eftersom vi har fått en upg att gå och intervjua ngt företag så slutade man ju runt halv 2 :) Och själva intervjun tog väl 5 min eller ngt, BRA LARS! :) Sen blev det stan med Frida, kuta runt efter en mössa, men faan, antingen är dom fula, eller fina och jävligt dyra, eller så är dom halvfina, men just en detalj är FUL, blir så less. Men hittade en mössa + halsduk på Åhléns, fast det var i det dyraste laget =/ Så får se hur det blir med det.. Hittade även att par fina stövlar på Din sko.. men då fanns såklaaart inte min strl. Sällan otur, billiga var dom dessutom =/ Gah... men dom finns kanske ute i birsta... 

Ikväll har jag iaf vare lite duktig och pluggat. Gjorde de sista frågorna som var till f.ekonomin.. Tänkte läsa lite också innan jag ska sova.. boken är ju så bra liksom =/. Btw, är den ngn som har lust att ge mig 10 000 spänn? :) ♥

Bfn

Tisdag 2/10

Heeej!
eller ngt..(?)

Jaja, lite halvjobbig dag i skolan.. att börja 8.30 och sluta 15.45 tär (heter det så?) på en.. men det fungerar om man får äta några sandwisch och dricka varm choklad :D
Jag och Moa blev iaf nästan klar med vår historia idag, så nu är det bara att lägga in och fixa i PP :) Hihiho.
Ikväll har jag inte gjort ngt speciellt faktiskt, kollade på Simpson the movie, haha, lustig film, sen har jag typ bara kollat på tv och vilat lite :) Men nu måste jag nog ta och äta ngt, magen håller på att kurra sönder!
Imorgon har man bara en lektion också, dåligt skönt :)
EN sak till, jag fyller 18 år om 19 dagar :D HIHIHI! 
Tjohej! ♥

Bfn 

image95
- Nej, jag vet inte varför jag la in en bild på en fiskmås, tyckte väl att den passa där eller ngt? :)


Måndag 1/10

REDIGERING PÅGÅR!

upd 18.58
Ja, men då var bloggen i stort sätt klar :)
Skriver kanske mer ikväll, nu blir nog plugg! Hej! ♥

upd 21.53
Jag gör en liten upd igen:), sen sist har jag varit duktig och pluggat lite biologi breddning, wiihoo! Fast jag har ngr frågor kvar, men dom gör jag imorgon eller så. När klockan närmade sig 20.00 slog jag på tvn, och kollade på Zofia och Emmys mamma, som var med i ID, som mormor ;) Men bytte sedan kanal när snubben hade listat ut det. Började se en ny serie på 1an idag, härlig kanal ;), haha, kommer inte ihåg vad den hette, men det handlade iaf om en gynekolog osv, ganska lustig måste jag säga :) Så den ska jag fortsätta kolla på nästa vecka! ;P Nu hör jag att m&p håller på att fixa fram fika i köket, så ska väl passa på att stoppa i mig lite, hörs på! ♥
 
Bfn

image94


RSS 2.0