Torsdag

Vaknade 5 imorse utav att nacken värkte, och att man mådde illa, roligt värre.. satt då gick man upp o satte sig framför datorn, tur att oskar va inne så man hade ngn att prata med :) Sen vila man lite tills att man skulle åka till Vc (vårdcentralen för dej som inte förstår), för att kolla om jag hade fått halsfluss eller ngt liknande, men jag hade tur, de va bara ngt virus som är störd och ska ge mej värk o massa annat.

Börjar att må bättre nu framåt kvällskvisten, men fortfarande inte tillräckligt bra. men de krm väl. Och inte fan fick man skicka in samhälleupg lite senare heller, nej de vore ju dumt, där man inte orkar jobba när man mår som man mår, Jesusfan. Så då tog mamma semester och ska hjälpa mej att skriva hela den där skiten imorgon. Mamma du är Bäst ;D, hih

Ja de va väl den dan ungefär :)

Bfn  


Tisdag + Onsdag

Igår började väl dagen hyffsat, inga lektioner pga att du vi skulle vara på mittuniversitetet och lyssna på föredrag, men det orkade man inte med så jag och ngr till gick tillbaka till skolan o plugga till biologiprovet som vi skulle ha senare.. Men efter ett tag började jag må dåligt, så jag åkte hem, och det visade sig tillslut att man hade feber osv.

Idag mår man väl en aning bättre men har så ont i halsen så att de ger nackvärk, och det är inte så himla skönt, men har inte nå mkt feber just nu, och det är ju bra.
Så får se när man tittar in i skolan igen

Bfn


Måndag

Riktigt nice med sovmorgon idag, men av en vana råka jag kliva upp nästan en timma vtidigare innan jag egentligen skulle kliva upp, men då läste man igenom en del av biologin, så de va ju bra på de sättet :P

Har inte gjort så spec mycket idag, åkte hem direkt efter skolan och la mej i sängen och plugga innan jag råka somna, men efter att jag vakna så började man att läsa igen, sen har det blive lite tvtittande under kvällen också, och elsfsborg förlorade ;D de är en anings nice, JA :D

Näe, nu blire tacotoast med mamma, ja, den räcker länge ;) haha
Sen sängen

Bfn

Söndag

Idag har det vart tröttsam dag, eftersom man la sig vid 4 i morse sen skulle två personer ligga o prata i 75 år... satt de vart ju så att man vakna flera ggr.. men men. det blev roligt igår tillslut, de blev lite trassel i början, även på slutet, undra vem? väldigt snällt må ja säga..

Men men, riktigt lång sovmorgon blire imorrn, börjar inte förns 12.40, de är nice

Men nu ska ja gå o äta tacos med mamma, som blev kvar från igår,

Bfn


Lördag

Tjaaaaaaaaaaaaaaa, idag fyller jag år, och jag har fest :D hihihihihi, från början vart det lite cp men nu är det bra igen :D full rulle så att säga ;D

Ska hälsa från Jonas Btw ;D

Puss heeeeeeeeeej
 
Bfn

Fredag

Yeeeeeeeeeeeees, äntligen helg!!! Det känns underbart. Och imorgon fyller man ju 17 år också, det är nice ;D HIH! och då blire fest, ,men innan de ska man ha hunnit städa hela huset typ och att kolla på tv dessutom, kommer väl att få hålla på till kl 3 inatt :/ Men då kan ju ett grattis-sms vara uppiggande ;D

Btw, min kusin är bäst, love him!

Nej, jises vad jag är hungrig nu. måste äta :)

Bfn

Torsdag

Äntligen klar med miljöbudgeten.. YES! Så nu är det "bara" biologiprov och studentbudgeten kvar då.. samt en engelska läxa (?).. Ja man, Det känndes som att det var en ganska onödig dag i skolan idag, på morgonen va man på bajsverket, där det luktade skit^^ :O och där efter hade man idrott i ca 40 min, därefter 2 timmars hål, och efter de astronomi, men den sket man i ;D Jag, Moa och Frida gick och solade istället :) Så ny ä man väl en nyans brunare!!

Nej nu blire en Billys, och sen sängen!! SKÖNT!!!

Bfn


Onsdag

Jo onsdagar bruka vara kort och skön.. men idag hade man omprov satt man fick va på skolan ca 1½ timme till. Roligt va de..  Men jag hoppas att det gick bra på provet iaf  :):)
Idag blir det sammhälleplugg med mammi, jobbigt, men de är lika bra att få de gjort så man inte gör det sista dagen, för då blir jävligt jobbigt..

Åh, så jävla le på dig, att du bara inte kan förstå hur jag vill ha det!?

Blir bara en kort blogg idag, har inte så mkt att skriva, men en sak är ju bra, att idag är det en dag närmare helgen, då jag fyller år och ska ha roligt ;D ring o gratta mig då, om du har mitt nr vill säga ;)

Bfn


Tisdag

Ganska lugn skoldag idag, hade två timmars hål idag på mitten av dan så då trog jag och Moa in på stan, och vi hittade de vi sökte, en groggmugg ;D pergekt när man ska dra ut, hih! Sen åt vi på donken också, satt som en smäck det också. Sen bar det av till skolan igen där vi hade en kort boilogilektion, och sen ca 2 timmars matte eftersom vi hade matte ca halva biologin, drygt va de, men de gick ann :)

Här hemma har jag inte gjort så mkt alls, skrev min engelska uppsatts, nice, sen pratat om på lördag, och även minnen :D haha, ja de är faktiskt lite lustigt, men jag säger inget alls :)
 
Imorgon har man sovmorgon, börjar inte försn 10 och de känns nice, men ngt som inte är nice är att man har prov efter att man har slutat, måste ta o börja skärpa till mej lite granna.. (?)

Förövrigt vann Timrå mot Modo idag, like alwas, HAHA!
Nej, nu måste jag kolla lite mer på glosorna, som vi har tills imorgon.

Bfn


Måndag

Ja, kemiprovet vet jag inte hur det gick, det känns som att det gick bra för att jag svarade på det mesta, men de känns också som att de är mkt fel.. :P satt får väl se hur det går..
Efter skolan idag gick jag och Moa och sola, man vill ju inte vare kritvit precis nu när det snart kmr att bli vinter.. och så gick vi och leda fina groggmuggar, men ngr sånna fann vi tyvärr inte.. :/

Snart är det lördag, och då fyller jag år, och det betyder fest :) får hoppas att det går som man vill bara :)
Men innan dess är det ju en massa läxor och annat, skulle skriva en eng-uppsats men de sket ju sig eftersom jag har glömt papperet i skåpet, smart osv, tur är ju det att den ska in på onsdag..
Så då får det bli samhälle ist :/ ..

Bfn


Söndag

Eh ja, pluggardagen.. lite le man är nurå, efter att ha pluggat kemi hela dagen, men de känns iaf som att man kan lite mer än vad man kunde förut, men de är ju typ lång ifrån allt, men bättre än inget.. har provet imorgon, så man får hålla tummarna på att det ska gå bra.
Kommande vecka blir även en pluggarvecka, kemiprovet imorgon,  eng glosor + en uppstats och matterprov på onsdag och en sammhälleuppsats till fredagen.. Kul.. och veckan därpå är det ju biologiprov och en annan samhälleuppsats.. och det lär ju bli fler saker..
Men en sak som är riktigt nice är vårt schema som vi får snart. Sovmorgon + korta dagar, och som "frostistigern" säger: GREAT!! ;)

Bfn

Lördag

Jaaa men duktigt!?!? idiot..
Den här dan suger, ungefär lika mkt som de andra.

Blir hemmakväll ikväll, ovanligt.. MÅSTE ut nästa helg, för då är det min födelsedag ;)

Bfn

Fredag

Fredag den 13:e - orturs dagen?

Jo, den började väl inte toppen, men det är ju sånt som fixar sig lite längre fram :) , även fast det inte är så jädrans skönt..

Skola idag, ungefär lika tråkig som vanligt, och efter vart det solning. Kvällen har varit lugn och skön. Har bara legat o degat framför tvn, och ska snart tillochmed gå o lägga mej, även fast hon inte ens är tolv.. på kvällen.

Imorgon ska man gå på stan och vara smakråd, eller vad man nu kallar de :P får väl se hur det går..
Nä nu får det vara färdigskrivet för idag. Godnatt

Bfn

Torsdag

Idag är det en riktigt jävla dåligt dag, svinkallt, äckelskola och giffmatch =/ fyfan..
Äcklig mat var det idag också, så man lär ju i stort sätt svälta ihjäl..  + att man kmr att frysa ihjäl ikväll..
nice de.. (?)

Bfn


Onsdag

Åh, lite skolless man är, så himla mkt att göra hela tiden.
Imorrn ska man även på Giffarna (?), nämen oj va roligt ... hinner inte ens hem innan man ska på den där skiten eftersom man slutar sent imorgon, vilket betyder att man måste köpa ngt att äta. Och eftersom man inte vill gå på den där jävla matchen så borde ju läraren betala det man ska äta, inte sant? :S:S

Det tkr iaf jag :) , och ngr andra!

Nej, nu ska ja fortsätta att kolla på tv, cya

Bfn


Tisdag

Yes, de här kan ju vara bra om man känner för att skriva (?)

Bfn

RSS 2.0