Trött tjej!

... Kan jag lova. Utgången igår var nice :) Kvällen började här hemma tsm med folk från jobbet och även lite nytt, roligt :) Åkte ner till stan och Aveny runt 1 tiden kanske? Det var hyfsat drag där och kvällen slutade med mat på mcd med Dennis, och sen hem hit för att sova! :)

Vaknade halv 10 imorse, lagomt bakis, med det försvann ganska snabbt, efter ngt glas vatten. Vi låg typ i sängen hela förmiddagen. Blev mat från Vera, och sen skjutsade jag o mamma hem honom för att senare åka o handla..

Ikväll har jag och mamma rensat ur en massa lådor med saker från det att jag var yngre. Allt från leksaker till skolböcker! Vi hade ganska roligt åt mina sagor som jag bla skrev i 2an, "Kon som inte kunde roma" osv. Haha :)

Kl 21 vare dags för tvn, för att se filmen "Gangster". Men den var ingen höjdare tkr jag. Säger precis som dom beskrev den i tidningen,en B-film med A-kändisar.. Tråk.. Näe nu ska jag gå och sova. Jobb imorgon! Stänger dock, men måste åka och byta en tröja som var alldeles för stor! Får väl se om uppdateringarna forstätter :)

 

Upd

Ja men kanske då! Utgång ikväll, ses i dimmman! :)



Puss! (på d)

RSS 2.0