Torsdag

Yees, snart helg, och jag hoppas på att det ska bli riktigt riktigt roligt! :D Bara lägga ner all skit i en skrotig jävla låda och gräva ner den flera meter! Eller vad man nu ska säga, för du är inte värd mej. Förstår mej verkligen inte hur vissa människor tänker. Det är fan helt sjukt. Meeeeeen det är deras problem, inte mitt.

Hahahaha, fyfan, Billsen blev knäckt på idrotten idag!!!!!!! Det var jävligt roligt faktiskt :)

Imorgon blir det iaf en hyffsad sovmorgon, och senare på dagen blire pizza med Moa, my sunshine, och idol och säkert en massa jävla skitsnack :):) Liiiiike it! Iih.

Tja, de va väl allt tror ja, Hoppas ni blir (?)lyckliga :)
MY life goes on!

Bfn

Onsdag

Vet inte vad jag ska säga längre, kanske för att det inte finns ngt att säga, känns som allt bara är skit, men som tur har man ju de bästa vännerna, som man alltid kan prata med och ställer upp för en.

Jag hoppas att du verkligen menade det du sa idag.

Over and out

Bfn


Måndag

Jadu, vad ska de bli av allt?.. Jag hoppas verkligen att det går åt de braiga hållet.. men de visar sig väl. Har inte hänt nå spec idag, skola som vanligt, sen hemma, pluggat lite, kollat på tv och fixat i rummet, o där blire finfint :) Iiiiiiiih . Näe, ska man ta o sova kanske eftersom man ska upp tidigt imorgon.. suck.

Bfn 


Onsdag

Har vare en jävligt skön dag idag faktiskt :) Orka inte gå i skolan idag, va alldeles för trött imorse för att stiga upp. De enda som har vare drygt är pluggandet till astronomiprovet, because it sucks!

Känndes skönt att prata med "dej" idag också :)  Iiiiiiiiih ;D

Önskar att du bara kunde försvinna, för du ÄCKLAR mej!, darling..

Bfn


Söndag

En helt vanlig tråkig söndag.. Och imorgon ännu en ny början på en lång och tråkig skolvecka :/ Och har även dessa jävla labbar också..

Vet inte alls vart jag har dej, allt går upp o ner som en jävla berg&dalbana hela tiden, och just nu känns det som att det är en jävligt lång och brant nedförsbacke.. Hoppas verkligen att den tar slut så fort som möjligt.

And I Hope You Tell Me The Truth..


Bfn

Onsdag

Jag hoppas att du har en jävligt bra förklaring... :'(

Bfn

Måndag

Blä för måndagar, en hel lång vecka i skolan har man framför sig, även om dom brukar gå ganska fort, har ju även sovmorgon vare dag den här veckan förutom i morgon, så de känns iaf skönt de :) Men jag behöver pengar, kan ju fan inte göra ngt alls känns det som, och om man lånar en massa pengar så får man knappt ngr nästa månad..  :/ men de kanske ordnar sig, vad vet jag..

Imorgon är det veckans jobbigaste dag, börjar 8.25 och slutar typ 16.10, o sen ska man på träning efter det också.. ohw :/ längtar inte..

Men men, the life goes on.

Bfn 


Fredag

Äntligen Helg!! känns underbart. Behöver inte plugga ngt i alls heller!

Imorgon blir det en liten snabbis ner på stan, för ja ska köpa en tröja ;D Men skulle behöva tusen andra saker också.. men pengarna växer ju inte på träd precis.. tyvärr.. Sen blir det kanske festa på kvällen..

Hade biologiprov idag, svarade på allt, så ja får hoppas att det går bra .. :)

Bfn

Söndag

Åhh, nu är lovet snart slut och jag är less som fan, och de är inte bara en sak, utan de är hur många som helst känns de som, bla för att jag måste plugga, som jag inte alls har ngn ork till, och sen att Elfsborg vann Sm-guldet, men AIK kom ju iaf tvåa, och är nykomling för året, så de är jävligt bra iaf :)

Ska väl iaf bli lite skoj att va med kompisarna igen, för det har inte vare så roligt att vare ensam hemma o vare sjuk nästan hela förra veckan. Men redan första veckan så är det minst 1 prov, o det är i matten, och de ligger jag verkligen efter i, och jag fattar heller ingenting, eftersom jag har missat genomgångana, så får väl se hur det kommer att gå, kan ju hålla tummarna för ett G iaf.. =/

Sen blir man så jävla le när ngn säger att man ska göra saker, men som inte gör de. Satans fan. Men då kan ju den personen glömma att man ska ställa upp för den!

Aja, de va väl allt för idag anntar ja..

Bfn

Torsdag

Idag har man som sagt vare med Moa och Bettan på hockey, och innan de vart de pizza, gott va de men åt ungefär bara halva :S:S:S brukar alltid kunna äta upp pizzan utan ngr problem, men de gick konstigt nog inte denna gång..
Timrå vann iaf över Djurgården med 4-0, riktigt nice :D:D även om dom kunnat vunne med 20-0 typ..

Nu blire bara lata resten av kvällen, är så trött

Bfn

Onsdag

Tja :) Idag har ja ju som sagt vare på stan, med Moa, träffade också Bettan en stund också, och då gick vi o fika :) Men jag hittade inte precis de ja sökte, men köpte iaf en tröja, o en hårfärg och deo :P Är så le på att man inte hittar ngr byxor :S faan, när man ska ha byxor som sitter tajta då hittar man bara stora!? :S o så tvärtom. men men, får dra ner igen när man fått tillbaka orken.. Men jag har iaf hittat skor jag vill ha, de är ju bra :) Men måste spara lite pengar just nu, annars blire botten, eftersom man inte kan göra ngt.

Imorgon blire iaf Timrå- Djurgården, med Moa och Bettan :) och innan de pizza, Niiiiiiiiiiice :)

Bfn

Onsdag (tidig morgon)

Mjaa, de har inge blive ngr bloggar på ngr dar nu, men har i stort sätt inte gjort så himla mkt som är så roligt att veta, satt,

Men "idag" blir det iaf stan med Moa, och kanske Bettan, ska bli skoj, med tanke på att jag inte har träffat Moa på en vecka, o inte Bettan heller för den delen. Så man hoppas att man hittar de man söker, skulle ju vara bra för en gång skull, måste ha ett par byxor, ett par skor och en skitbra kräm ;D nej inte sån man äter..

Men om jag får tag på de kan du kanske få veta senare.

Börjar även bli bättre nu, de är asskönt :)

Förövrigt har de komme massor med snö :D Men de skulle tydligen försvinna i helgen, men får hålla tummarna på att det ligger kvar! Iiiiiiih :D

Bfn


RSS 2.0