Söndag 30/9

Ja, det finns inte så mkt att berätta om den här helgen, så kan sammanfatta den som en lugn helg hemma, med film, god mat, dricka, onyttigheter mm. med mamma :) 

Idag blir det lite plugg, sen ska jag åka och kolla på när tjejerna spelar mot Essvik. Kanske upd ikväll om jag har ngn lust. Hejdå ♥

upd 20.20
En liten upd fåre bli, har förövrigt märkt att jag ofta börjar mina inlägg med "Ja".. fast det kanske bara är jag som har lagt märke till det, men men. Matchen slutade iaf 2-2, fast vi va värd att vinna tycker jag =/
Ikväll har jag iaf vare duktig och pluggat lite, har skrivit en kemilabrapport och en utvärdering av frliftsdagen som vi hade i torsdags. Så nu är det bara histiora som behövs skrivas, men det ska göras imorgon eftersom jag och Moa jobbar tillsammans. Hade tänk göra om bloggen lite ikväll, men jag känner att jag inte orkar det just nu, så det får bli en annan dag, Nu blir det parlamentet! Puss ♥


Bfn 

image91

Söndag 23/9

Ja, jar orkar inte blogga så mkt nu för tiden, men tänkte skriva vad som har hänt i helgen iaf :)

Fredag 21/9
Ja, det var väl rätt lugnt i skolan iaf, men när den var slut va det snabba puckar hem, även om det inte gick så jätte fort ;P Men men, hoppade in i duschen och åt lite, sen kuta man till bussen.. som man såklart missade ;P eller "såklart", det tog 7 minuter från matfors hem till mig, och det brukar ta 11-13 minuter i vanliga fall :P men men, fick iat skjuts in till stan av Mosis mamma :) Tackar. Väl nere i Sally fixade jag och Moa det vi skulle sen gick vi upp till Frida och gjorde oss klara, även Sara var där :) När vi skulle ner till stan missade vi två bussar, haha lyckat ;P Sen blev det så att vi missade bussen från stan upp till Bydalen, men det var för att jag mådde skit och behövde äta, det blev en macka på subban iaf :) Men efter det kom vi äntligen på bussen iaf, och när vi kom upp till Madde så sjöngs (heter det så?) det singstar för fulla muggar :) Men allt eftersom kvällen gick började jag att må dåligt igen, rätt tillfälle såklart :( Slutade med att mamma fick komma och hämta mig, väl hemma så fick jag iaf träffa syrran och Robert som hade kommit tidigare på kvällen, så det var iaf kul, men strax därpå blev det en alvedon och sedan sängen.. 

Lördag 22/8
Vaknade runt 10-tiden av att älsklingsalva kom in på rummet, hon berättade att det var lördag och att då fick man äta godis och glass osv :p Sen låg vi i sängen och kollade lite på barnkanalen, efter det var dags att äta lite frukorst :) Och äntligen fick man träffa Nora, min syrras andra barn som jag inte hade träffat tidigare :) Ja det blir ju så eftersom vi bor en ganska så bra bit ifrån varandra :) Men iaf, hon var hur söt som helst :) Fast det är väl iofs självklart :) Dagen blev iaf rätt lugn, jag följde med alla till "attmar-dagen" vilket inte var super skoj, men jag orkade inte sitta hemma och tråka heller. När vi hade vare där ett tag åkte vi till Ica och handlade godis och glass och en massa annat gott :) På kvällen blev det i stort sätt bara tv, jag låg och kollade på beck- den svaga länken, och efter den blev det sängen.

Idag, söndag 23/9
Ja, vaknade lika som igår, att Alva kom inrusande :P Tittade även på barnkanalen idag också ;p Sen klev jag upp och åt frukost, själv, eftersom de andra hade äte redan.. varm fil, fyfan, så det blev inte så mkt frukost.. Efter det hände det väl inget spec, gjorde mig klar och åt lite lunch och sen vare dags för match. Fyfan, gick verkligen inte bra för mig idag.. går fan inte att spela när man är förkyld, blää. Men men. förlorade iaf matchen med 2-1 =/ Men vi fick iaf veta att vi hade fått 3p från matchen mot sund, eftersom dom tydligen hade haft med ngn spelare som inte var spelklar, så det var ju roligt iaf ;P 
Ikväll har jaf iaf bara tage det lugnt, har hjälpt till med att bära ut lite gamla gejer som grovsopor kmr och ska hämta upp.. tänkte tanka en film nu, och efter det lär det bli sängen :) Tänkte lägga in lite bilder, men eftersom inte andra datorn funkar och den här skiten funkar tydligen inte på min dator för tillfället, för jag vet inte hur man gör när man mappar ner ovs, så det får bli en annan gång.. Godnatt ♥

Bfn   
 

Söndag 16/9

Fredag 14/9
Ja, i fredags vare en lugn dag i skolan. Det var vaganttävling hela dagen, brännboll. Gick väl inte så super för vår klass, vann 2 matcher och förlorade 2, men men :) Man kan ju hoppas att vi fick lite fairplay-poäng iaf ;P Sen på kvällen blev det BiteLine och bowling med laget. Det var faktiskt riktig mysigt & roligt för den delen :) Vann också på bowlingen, jag som inte har spelat  så många ggr i mitt snart 18åriga liv :P När man väl var hemma blev det lite tv men ganska så snart sängen :)

Lördag 15/9
Vaknade rätt tidigt så jag låg kvar i sängen ett bra tag, och självklart så blev man trött när det var dags att kliva upp.. :P Åt iaf lite frukost och sen gjorde jag mig klar eftersom jag skulle ner på stan med Moa :) Väl nere gick jag till Sax & Kam där hon höll på att klippa sig :) Sen bar det av till donken... guud va ovanligt, icke! Men men, därefter gick vi runt och kollade i affärer osv, och jag hittade faktiskt en brun v-ringad t-shirt :) 
Resten av dagen/kvällen blev lugn hemma med mammai :)

Idag, söndag 16/9
Idag klev man upp tidigt, eftersom vi hade match i underbara ALBY. Fyfan vad jag hatar att åka dit :P Men men, vann iaf matchen med 6-1 och själv fick man hoppa in som målvakt i andra halvlek, men man höll iaf nollan :D När man var hemma runt sisodär halv 6, (17.30 för dig som inte fattar) blev det lite mat, och sen har jag faktiskt tage rätt på en massa kläder och så har jag städat ur garderoben lite :)

Ikväll eller aa senare ikväll då, så har jag i stort sätt bara sutte och kollat på tv, och det gör jag faktisk än :) Men efter det här programet är slut så blir det nog sängen :) Heeeeeeejs! ♥


Bfn

     


1: Jag på vagant, ja vi var utklädda till bäbisar :p
2: Supersöta Moa ;)
3: Hela klassen innan matchen mot OP (vi vann såklart;))
4: Frida, Moa och jag, vid första konan såklart :)


Onsdag 12/9

Jovisst, skolan var rätt lugn idag. Fick åka med Jonas in, och av ngn anledning fick jag en cheddar popcorn- påse av honom, man tackar :P Dagens första lektion var svenska.. rätt så tråkig.. ovanligt? Nej.. sen vare dags för lunch och därefter metorstid och kemi.. Och efter den lektionen var dagen slut.. Då bar jag, Moa, Frida och Sara iväg in till stan där vi gick runt och provade lite byxor osv, och som tur hittade jag ett par, som jag troligtvis ska köpa imorgon :) Det är ju tur att man bara hittar jeans av den dyrare sorten =/ Men men. Därefter gick jag och Moa upp och solade på Ego, rätt skönt där det är så här blåsigt väder ute.. Vid halv 6 tiden åkte vi hem, och sen dess har jag inte gjort ngt speciellt, legat och kollat på tv för det mesta. Ska snart gå och sova, eller iaf försöka.. Godnatt! ♥

Bfn

image82

Söndag 10/9

Ja, gårdagen vad iaf rolig :) Fast när man väl vill sova så slutar det oftast dåligt, Höuva. Men efter ett tag somnade man iaf. Imorse vaknade man med världens baksmälla, fyfan! :S Har aldrig varit med om nå värre, och det sitter i än :S Fast det känns ju iofs en aning bättre. 
Men men, idag har man iaf spelat match, och det gick bra som tur va, illamåendet blev lite bättre så jag slapp skämma ut mig. Men en sak är då klar, ska aldrig mer dricka om jag har match dagen efter!

Efter matchen blev det pizza, och sen blev det bara lugnt framför tvn.. och nu ska jag gå o sova! Godnatt! ♥


Bfn


 


Lördag 8/9

Ja då var man hemma igen då, eller det var jag ju redan igår men då orkade jag inte skriva ngt. Men iaf.. Veckan i Norge har väl varit hyfsad. Rätt lugna dagar även om man har fått gjort lite olika upg varje dag. Maten var väl igen höjdare, men det gick väl ner iaf. Allt ihop slutade med ett slutprov, och det gick ju inte super.. så det är bara att hålla tummarna på att man får godkänt :P Haha. 

Resten av gårdagen spenderade jag såklart framför datorn... Kollade på nästsista avsnittet av Kyle XY samt Idol :P 

Ikväll blir det utgång med folk, så hoppas att det slutar att regna och att kvällen bara ska flyta på :)


Hejdå! ♥

Bfn

Söndag 2/9

Sådär.. då har man nästan packat klart.. och imorgon bär det  av till Norge.. och där ska jag vara tills på fredag..
Idag har jag och mamma kutat runt efter gummistövlar och regnbyxor över hela stan känns det som, eller iaf i birsta... sällan ute sista dan.. fast vi va faktiskt ute o kollade igår med.. men iaf. Hittade tillslut ett par av de båda och då åkte vi och handlade på ica Maxi, dåligt stor affär.. och vagnarna va typ 50 m långa, haha, dom gick knappt att styra!
Träffade på Sandra där också, som ska bli mamma i december, så magen hade ju blivit lite större kan man ju säga :) När vi hade handlat det vi skulle åkte vi hem till mormor en snabbis och lämnade av lite varor där, därefter åkte vi hemåt.
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, äte lite karra och packat som jag nämde tidigare, ska fixa det sista nu, sen blir det sängen så man kommer upp imorgon. Men man får iaf sova på bussen imorgon.. resan är typ 8 timmar, Weheeey! Hörs på fredag!

Hejdå Sverige ♥ 

Bfn

RSS 2.0