Torsdag 30/10

Godkväll!

Jaha, då har den första snön kommit, eller ja den kom ju igår egentligen, men men. Fast den lär ju smälta bort ganska snart har jag en känsla av.
De senaste dagarna har jag jobbat och det har jag även gjort idag. Skulle börja kl 16.00 men eftersom Media Markt hade 1 års jubileum så var det tydligen vädigt mk folk på jobbet idag så jag fick åka in lite tidigare och jobba, men det är ju inget mig emot :) Ska tyligen jobba imorgon också, men innan det blir det en snabbis på stan eller i birsta med Moa.
På kvällen blir det förfest hos Julia, och lite senare bär det av till krogen :) Ngn som kör imorgon eller? ;p

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv.. men det är inget spec bra, så funderar på om jag ska slå på en film ist, think so! Hejhej!

Bfn


Måndag 27/10

Hej påer!

Det blev ingen städning idag, utan jobb ist! Blev väckt halv 9 imorse då telefonen ringde och fick höra att dom behövde folk på jobbet, och självklart ställer man upp! :) Fick även ett pass imorgon och på torsdag också, plus de schemalagda passet på onsdag. Finfint det. Annars då? Tja har väl inte hänt nå spec. Full rulle på jobbet hela dagen, jobbar inte folket eller? :o Ungarna har ju lov, men man kunde ju nästan tro att the grownups också hade det.. Jaja. Ikväll har jag kollat på en massa Gossip girl- avsnitt, inne på andra säsongen nu, så jääkla bra :) Synd bara att det inte går så jädrans fort.. men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge!

Näe, nu ska jag ta och fika mammas nybakade bröd. Mhmm! Hejs!


Bfn 




Söndag 26/10

Hejsan!

Tänkte först tipsa om den här lilla tuben till höger.. Det är en primer som man ska ha på ögonlocken om man har problem med att ögonskuggan smälter bort under dagen/kvälles gång.. För att det inte ska ske så köp den här! Den är från Lumene. Ett litet extra tips är att man har på lite puder som man verkligen arbetar in, och därefter lägger man ögonskuggan som också ska arbetas in med en fuktad pensel :) 

Gårdagen/kvällen/natten var riktigt trevlig :) Kvällen började hemma hos Carro, tsm med de flesta tjejerna från laget :) Först blev det lite mat som Carro bjöd på, därefter blev det mycket prat och dricka :) Runt 22.30 åkte vi in mot stan och krogen :) Natten avslutades ca 2.30- 3.00 tror jag,och då började jag, Frida, Robin och Ove gå hem till var och en. Eller jag till lägenheten och dom till Ove.

Vaknade imorse med världens huvudvärk.. Men förövrigt mådde jag bra. Halv 2 kom mamma och hämtad mig och då blev det drivern på Mcdonalds SJ och därefter hem.  
Ikväll har det blivit rätt lugnt, har sutte och kollat igenom AA-avsnitten osv. 
Vet inte riktigt vad som händer imorgon.. ska kanske städa lite för det behövs kan jag lova.. Men om du inte har ngt för dig så får du ju gärna ringa ;p Näe nu ska jag sluta skriva innan det blir för långt! 
Godnatt! 

Bfn

Fredag 24/10

Godmorgon!

... iaf enligt mig ;p Vaknade bara för ngn timma sedan. Blir så när man har vänt på dygnet, och igår kunde jag inte sova för den delen heller, utan låg vaken till 4 :s Men ska försöka lägga mig tidigare ikväll.. men ni som känner mig vet nog hur det kommer att sluta ändå.. men men. Till dagens händelser.. Idag blir det jobb mellan 16.00- 19.00, men innan dess så ska jag åka ner på birsta en sväng för och se om man hittar ngt till morgondagen då det blir utgång.. Skulle behöva ngn tunika eller ngt..  samt ett skärp och ett par finare skor som man kan ha strumpbyxor i utan att det ser dumt ut.. har ju förvisso mina stövlar.. bara det att dom är så j*vla varma.. :| Men det vsar sig vad jag kommer hem med!
Fick förövrigt mitt schema igår, såg rätt hyfsat ut :) Dock jobbar jag bara en gång nästa vecka :o men ska försöka få in ngn mer tid!

Näe, nu ska jag ta och göra lite frukost och därefter börja göra mig klar! Tjing! <3

Bfn

Jeff Dunham & Peanut


Del 1


Del 2 + ca 1,50 min från del 1


Del 3


- Haha!

upd Tisdag 14/10

Sådär, har fixat designen lite grann.. ska ändra/ lägga till/ ta bort lite småsaker senare.. men det får bli en annan dag, TV nu! hej! 


Bfn

Tisdag 14/10

Haallå!

Kööööööööööööörkooooooooooooooooooooort! :D Yeey!
 
Bfn




Söndag 12/10

Hej!

Matchen slutade tydligen 4-6 igår.. (vi åkte innan matchen var slut). Men ja. Det har inte hänt ngt spec idag iaf. Vaknade rätt sent och låg kvar i sängen en bra tag innan jag klev upp. Var ute och körde lite ikväll, och det gick ju bra :) Väl hemma gjorde jag iordning lite morötter och dipp :) Riktigt gott, sen blev det tv.
Såg nyss veckans & kommande veckans avsnitt av AA, lite smått spännande sådär :) Synd bara att man måste vänta i en vecka nu bara :p Näe, nu ska jag nog gå och sova.. har körlektion 8.45 imorgon bitti! Godnatt! 

Bfn 


Satt och kollade igenom lite bilder förut, hittade då den här från
vintern 2006, saknar dessa tider!..

Lördag 11/10

Hallå :)

Ja, det var ju ngr dagar sen jag skrev, så tänkte berätta lite vad som har hänt osv :)
Kan ju börja med att jag klarade teoriprovet som jag hade igår :D:D Känns otroligt skönt och jag kan ju säga att körkortet inte är lång ifrån :) Jobbade även igår mellan 16.00- 21.30. Väl hemma blev det tv en kort stund, sen sängen runt halv tolv.

Idag fick jag för en gång skull sova ut. Runt 14.00- tiden åkte jag och Moa ut i Birsta. Och där blev det lite shopping, dock inte för min del eftersom jag har handlat upp mina pengar, men lite mat blev det iaf :) Därefter bar det ut till Timrå och hockey. Dock gick det ju inge vidare för Timrå ikväll =/ Men de spelade ju upp målskillnaden lite iaf, 1-5 till 4-5.

Just nu gör jag inget spec, lyssnar på musik osv. Men jag ska nog slå på en film, så hare bra :)

Bfn


Stövlarna jag nämnde i föregående inlägg, varma, söta och sköna :)

Onsdag 8/10

Tjena!


Imorse klev man upp halv 6 för att jag hade körlektion kl 7.15, yey! Så är måttligt trött nu! Men körningen gick förövrigt bra, körde motorväg idag eftersom det är halkbana imorgon bitti.. puh. Upp samma tid imorgon..
Men iaf. Efter lektionen gick jag upp till min mormors föredetta lägenhet för att vila lite.. Men mitt upp i allt kom jag på att jag ville gå och klippa mig. Så jag ringde till Spaze och fick en tid redan en halvtimma senare :) Kanon! Och resultatet blev.. kort! Men det är ju roligt med förändringar!
Därefter gick jag ner till körskolan igen och satte mig med repetitions-frågorna, träffade Janne där, och även Simen, som knappt höll på att känna igen mig för den delen! :p

Kl 13 mötte jag upp mamma för att gå en sväng på stan. Det blev även lite fika på Charm. Höuva, jävulskt smaklösa mackor. Så det rekomenderar jag inte! Hittade även ett par BB- stövlar som jag la undan tills imorgon :D Skitfina!
Efter ngn timmas kutande efter en jacka till mamma åkte vi hem. Och här sitter man.. Men ska ta o ladda ner oth om det har kommit ut, vilket jag hoppas. Sen ska jag läsa lite i teoriboken.. hur det nu går med mina pigga ögon.. Hej! ♥

Bfn


Måndag 6/10

Tjoho!

Uh, är ngt trött, så det blir sängen alldeles strax. Har jobbat mellan 10.00 och 19.00 idag, men det har rullat på rätt bra ändå. Ikväll har jag i stort sätt bara legat i soffan och kollat på tv.

Imorgon blir det ut och köra lite, måste även plugga lite teori, vilket inte är allt för roligt. Men man vill ju hellst inte köra på teoriprovet som jag har på fredag! Fick även reda på att en "arbetsledare" på jobbet ska skriva provet samtidigt som mig, och även köra halkbanan. Så då känner man ju ngn iaf :) 

Näe, nu blir det nog sängen! Godnatt på er! ♥

Bfn 

Lördag 4/10

Hej!
Sådär då!
Om ni undra varför jag inte har skrivit på en månad så är det för att datorn gick sönder, så den har varit på lagning hos Göran, så nu går den kalas igen :D

Igår var det en liten avslutning med laget. Det blev lite fika och lekar :p Därefter drog jag och Amanda ner på krogen. Roligt roligt :) Kvällen/ natten/ morgonen slutade runt 4 tiden!

Orkar inte att skriva nå mer för tillfället, kanske skriver lite mer ikväll.. Designen måste ju ändras den också! Dessutom skas en del oth avstnitt ses! HEJ! ♥

Bfn

RSS 2.0