Snabba cash

Ikväll blev det biosupé tsm Dennis :) Det blev först mat på M... Cross nånting bla bla, kyckling och klyftpotatis med chipottlesås och till efterrätt citroncheesecake. Gott va det :) Därefter blev det filmen Snabba Cash. Måste väl säga att jag kanske hade lite höga förväntningar, men den var helt okej. Måste läsa boken nu eftersom Dennis säger att den var mkt bättre än filmen. Därefter svängde vi förbi Henkes fest. Där vare full rulle om man säger så. Snartlikt ett dårhus (ta inte illa upp kära vänner) av massa skrikande och sjungande människor. Men dom hade säkert väldigt roligt :) Stannde inte länge utan for hem hit till Dennis.
Var förövrigt in och kollade hur kommande lönen skulle bli, och den var väl sisådär. Trodde det skulla vara lite mer. Men ibland blire inte som man har tänkt sig. Bättre än inget iaf!!

Imorgon blir nog rätt lugnt hela dagen, sen på kvällen blir det träning på Nordic :D Va ju och provträna med Selånger i torsdags. O kul vare ;D Dock känns det väääldigt mkt i kroppen. Men man har ju inte rört en boll sen i höstas ngn gång, så det är bara att härda :) Nu ska jag gå o fixa mig inför sängen, Sleep well folks! BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0