Fredag 22/5

Woho, jag har fått körtelfeber. Faan va roligt!! verkligen.. ååh :(
Då hade man 4-6 underbara veckor att se fram emot..

Inge jobb på 2 veckor & inge fotboll på 4-6 veckor..

döda mig...
lite iaf

Bfn


Fredag 15/5

Shu!
Dagarna bara springer iväg, det är redan den 15 och om ca två veckor kommer lönen, och jag har inte gjort av med SÅ mkt den här månaden! Mkt bra! Plus att jag har fått moppen såld nu så nu blir det spara kan jag lova. För resa mm ska det bli! :D

Har jobbat fre-fre nu, och det känns i kroppen. Har asont i ryggslutet, måste ha sträckt mig på nå vis. Kunde inte vara med på matchen igår heller.. testa lite i första med det gick som sagt inge vidare. Och vi spelade även DÅLIGT som f*n, vi måste skärpa oss nu tjejer. Men vi hade lite tur och spelade lika iaf! Men jag tror att det kommer att gå bätte nu när vi får gå upp på gräs! ÄNTLIGEN!. Jag personligen tkr inte om att spela på grus för fem öre! Inget går bra.

Efter jobbet åkte jag ner en sväng på birsta och köpte två nya piercingar :) Kunde inte välja mellan dem, så båda fick följa med! Därefter blev det drivern på jobbet, lat och onyttig som jag är.

Ikväll blir det utgång med damerna och ngr från jobbet troligvis, Kul kul! Lite kubb och dricka, hoppas inte ryggen ställer till det för mig bara. Näe nu ska jag kolla igenom bilderna jag nyss la in från kameran! Hej!


Beyoncé - Radio

Bfn



 


Nytt schema..

... kan man säga att jag verkligen har fått den här månaden. I slutet på april kom vårt schema för maj, och då hade jag fått ca 70h.. tyckte väl att de känndes lite lite om man jämförde med de andra månaderna, då jag har legat runt 90-95 timmar. Man vet dock att man skulle bli inringd lite när som helst, men det känns ju skönare när man har svart på vitt hur man ska jobba.. Men idag när jag loggade in på mctime (en personlig sida som man får när man jobbar på mcd), och insåg att det var lite förändringar.. Schemat låg nu på ca 140 timmar, vilket känns jätte kul! Bara det jag stänger varje helg utom en, plus att jag jobbar vid nästan alla träning- och matchtilfällen.. =/ Hoppas att det verkligen går att lösa på ngt vis.. för lite fritid måste man få ha tycker jag.. Skickade iaf iväg ett mail förut på kommande matcher osv, så får hoppas att det blir ett bättre schema nästa månad :)

Tidigare idag kom Moa och hälsade på en sväng, och hungriga som vi jämt är så drog vi till mcd och köpte med lite mat hem, även den nya mcflurry marängswiss (stavning?) fick hänga med.. Därefter blev det massa prat om allt som vanligt :) Åkte hem med mamma efter att hon slutat jobba, och då blev det mat, och sen efter det har det väl inte hänt så mkt. Fick ett samtal för en liten stund sedan angående min annons på blocket, så imorgon kanske man blir av med mopeden, äntligen..! Så det är bara att hålla tummarna.

Nu ska jag snart se Oth, och äta lite hemmagjord marängswiss, det är ju så gott :D See ya!

♦ Volbeat- Soulweeper

Bfn

Bättre sent än aldrig

.. eller? tja.. känner inte suget för att blogga just nu. Men nu när det börjar gå mot ljusare tider så kanske man börja skriva mer :)

Just nu mår jag väl inte super precis.. har blivit förkyld, så nu ligger man i soffan och snorar och hostar om vart annat.. Blä!
Var iaf upp på sjukhuset en sväng idag och pratade lite, sen åkte jag hem och la mig igen.. Klev upp igen när mamma kom hem, och då deklarerade vi och gjorde lite andra saker som behövde göras.
 
Annars så rullar väl allt på som vanligt. Jobbar och står i! Känns bra att man får lite mer tider nu :)
Hade förövrigt seriepremiär igår mot Njurunda :) Och vi vann mer 3-0 så det känndes ju kanon! Fast jag själv skulle väl ha stått över egentligen.. men vi va få spelare så vad gör man inte :) Fick ju göra ett mål iaf- därmed gratis korv, haha..

Näe, nu ska jag kolla på Tonåsliv, och äta godis! hej!

Bfn

RSS 2.0