Upd Tisdag 2/9

Meeeeeen, ja som ni nu ser är det inte så himla snygg design.. :S Råka trycka på en knapp så allt återställdes. Men det orkar jag inte ta itu med nu, så det får vara så här tills imorgon eller ngt.. :@ HEJ!



Hej igen!


Träninge blev inställd.. kanske lika bra för min del.. men samtidigt äre ngt som laget verkligen behöver nu.. :S Men men, nytt tillfälle på torsdag..
Kollade nyss på första avsnittet av Oth s06.. :D Jises, det är så jävla bra! Men ska inte avslöja ngt för er som inte har sätt avsnittet än. Jaja.

Ist för träningen blev det ca 1½ timmars öveningskörning ist. Tränade på det jag fick göra idag.. nämligen starta i backe utan handbroms och backa runt hörn, så nu sitter det väl ngt sånär :) Därefter blev det en snabbis in till matfors för att köpa liter karra.. sen kröp man ner i sängen och kollade på tv, like always.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer förutom att det blir en snabbis in till stan och träffa Moa, innan körningen :)
Det var väl det! Godnatt! ♥

Bfn 

Tisdag 2/9

Hej

Jaha, då var vi inne i september månad :| Ucha, kallt och ruggit, men om några månader är det ju vår igen :p
Körde iaf mina två första körlektioner igår, och det gick bättre än väntat även fast jag var sjukt nervös... :p
Idag har jag varit på stan med Moa. Vi åt lunch och en bh+ trosa fick åka med hem :) Efter det blev det en dubbel körlektion till, och idag var jag inte alls lika nervös, vilket kändes skönt :) Ikväll blir det träning (om det blir ngn), men jag känner mig inte alls peppad för det, med tanke på vädret, och att jag har blivit jätte snorig, hoppas det inte blir värre bara..

Imorgon blir det en dubbel körlektion till.. därefter har jag ingen aning om vad som händer, men det visar sig väl. Nu ska jag tanka de nya oth- avsnittet som jag hoppas har kommit :) Hej! ♥

Bfn


RSS 2.0