Helgen

Först och främst ska jag börja med att säga grattis till min mormor som fyller år idag (igår om man ska vara noga), GRATTIS <3. Helgen då..  jo den har bestått av jobb, fotboll, fika, shopping och umgänge mm :) En bra helg, förutom att man har åkt på en jäkla förkylning :( Halsen känns grymt svullen och jag är inte pigg för fem öre,så det blir alldeles strax sängen. Men imorgon får man iaf sova ut! :)

I lördags vare grymt folk på jobbet. Vi hade ansiktmålning för barn, så det var många familjer. Dock (ja, jag älskar ordet) vare inte bara inne i restaurangen det kom folk, utan i DTn också, så jag och Nathalie hade fullt upp, minst sagt jag som stod i tvåan (matutlämningen) alldeles själv! Men det gick ju det också! :D

Fotbollen då... jo den gick ju hyfsat. Blev trea :) Vann gruppen när vi slog ut Stöde igår. Men idag åkte vi ur, när vi förlorade mot Sfk med 2-0. Matfors spelade också semi.. mot Sund.. och förlorade med 4-0.. MEN så hade Sund tydligen ngn spelare som inte var klar med en övergång el var det va, så dom blev DISKADE, och i final blev det alltså Sfk- Matfors.. Men de förlorade med 3-0, haha :D Så man ska inte vara helt missnöjd inte :)

Fick hoppa in och jobba stängning kväll också. Trodde jag skulle dö med tanke på hur jag mår. Men det gick vägen tack vare att Nana hjälpte till lite grann, fick tom gå hem även fast jag hade lite kvar, Tack för det! :)
 
Näe, nu ska jag proppa in mig TREO och hoppas på att halsen blir bättre. Godnatt folket!

Bfn

Länge sedan nu

.. vilket inte är så ovanligt längre, har helt enkelt inte haft ngn lust att skriva ngt här..
Har fortfarande inte fixat till allt här hemma än, iaf inte inne på mitt rum, eller i garderoben.. men det ska fixas idag, iaf kläderna!

Jobbade stängning med Klas och Dennis igår, och det gick som smort :) Stämplade ut 23.09 för att vara exakt! Duktig_tjej89. Fast det var ju också lite tack vare Nathalie och Fanny också, som gjorde rätt mkt åt mig :) Tack för det!

Idag så blir det somsagt lite städning, och lite senare ikväll blir det troligtvis simning. Skulle ju vara kanon det eftersom träningen är inställd ikväll pga att vi spelar cup, Värmecupen. Som förövrigt började bra i söndags, vi mötte Njurunda, och vann med 2-0 :) Imorgon blir det ny match igen mot Indal, och sen Stöde på lördag.

Näe, nu ska jag gå och fika lite tror jag, får väl se när jag skriver nästa gång, Hej!

Bfn

Granloholm

Har flyttat till granloholm nu, kommer snart tillbaka när datorn är fixad, vilket blir typ imorgon eller så! BYE

Bfn

RSS 2.0