Måndag

Det blev ingen upd igårkväll, blev så himla trött, så det blev lite städning och sen sängen :)

Men iaf, de flesta tjejerna kom hit vid halv 8-tiden ngn gång, och resten vid halv 9 snåret kanske :) Vi satt och snacka en massa skit som vanligt, och drack :) Riktigt trevligt faktiskt :) Även fast alla blev rätt så trötta ;p

Kvällen slutade runt 1, och därefter började jag och Moa att städa undan osv.

Idag äre ju som sagt sista april, och ikväll bär det av in till stan iaf, blir förfest hos en tjej i klassen, sen vette tusan va det blir för ngt, vill inte direkt gå upp till norra.. så om du vet ngn bra fest, hör av dig ;P

Men men, ska ta och göra en ansiktsmask nu ja :) Skönt! HEJS!

Bfn


Söndag

..och en del av lördag kväll.

Rummet blev iaf fint efter all städning, och tur va väl det eftersom man fick besök över natten :) Mys. Han förövrigt att städa lite inne på toan med :) 

Somnade och vaknade om vart annat under morgonen, jobbigt, medans en annan sover som en stock! Klev iaf upp vid halv 12 tiden, och när jag blev själv hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för att åka in till stan med Måis. Hämtade lite dricka, köpte en fin "tröja" på gina, handlade lite chips och dricka, och därefter gick vi och sola på två bleka kompisar :) Tusingen va hett det är i dom där ståsolariumen, Höuva, tur att man bara var där inne i ca 5 min.. hade troligen dött annars .. :) 

Näe, nu ska jag äta och sen ska jag nog ta och börja göra mig klar eftersom en massa tjejer, iaf 9 (med mig själv inräknad), kommer hit ikväll :)

upd ikväll kanske :)

PÖSS!

Bfn


Lördag

Idag väcktes man av mamma, som kom inrusandes i rummet för att säga hejdå, eftersom hon ska till Tallinn, lyx ;P Och jag kunde såklart inte somna om.. så efter ett tag klev jag upp, satte mig vid datorn och åt lite lunch, en billys.. ;P Framför datorn tillbringade jag ett x antal timmar, och vid 3-halv 4 tiden bänkade jag mig framför tvn, och inväntade Malmö- AIK matchen.. Men den slutade i stor besvikelse.. AIK spelade knappt fotboll idag.. men det är sånt som händer alla lag, nästa match kommer dom igen :) Under matchens gång fick jag ringa och beaställa pizza till mig och pappi, som han sen fick åka och hämta.. pizza x2 idag :p haha..!

Ikväll har jag städat hela mitt rum, nästan iaf, är inte riktigt klar än.. ;P Ska ju troligen komma ngr giiirls från klassen hit imorgon, så då måste de ju se lite fint ut ;P

Näe, nu ska jag återgå till städningen!

Bfn

image37
Min något ostrukna flagga.. men den är ju lika snygg ändå ;P

Fredag

.. och där med helg :D och det blir ju en extra lång helg nu när det är sista och grejer, HIHI!

Imorse vaknade man med huvudvärk, halsont och täpt näsa, älskar att vaka upp så! Mmmhm! Tänkte först stanna hemma.. men det slutade med att jag gick upp och gjorde mig klar ist, eftersom jag hade två ganska så viktiga lektioner idag.. nämligen dagens första, fysik, och dagens sista, bild.. så det blev så att man gick på första, sen åkte jag hem och sov i 2 timmar, sen åkte jag tillbaka och hade bild. Fast därimellan träffade jag mamma 10 minuter på stan, så då gick vi i köpte ett par "mysbyxor" till mig, tack mamma :)

Vet inte alls vad jag ska göra ikväll.. men jag antar att jag kommer att ta det ganska så lugnt.. måste ju kurrera mig om det blir en kväll med tjejerna i helgen.

Upd ikväll kanske, PÖSS

upd 00.33
Ja, det blev ju som sagt en lugn kväll, har bara legat framför tvn typ, riktigt skönt!
Imorgon skulle jag vilja gå på stan och kolla om man hittar nå linne eller nå liknande.. skulle behöva lite sånt.. men det visar sig imorgon om jag orkar åka ner eller inte. Men nu måste jag gå och ta lite nässpray känner jag, kan inte andas.. :/ GODNATT!

Bfn

Torsdag

Japp, idag har det vare en lugn, varm och ganska så solig dag, en riktigt bra dag så att säga :)
Hade typ hål från engelskan imorse, så dagen börjades med idrott, sen hade jag (matte), och bild.. skulle ha trafikant med, men eftersom man har match så hann jag inte gå på den, men det gjorde ju inte så mkt ;P
Kvällens match var iaf mot Timrå div 3, och mot dom spelade vi 0-0, och det känns rätt så bra eftersom jag fick hoppa in som målvakt i andra halvlek. Vi har självklart också otur, med skott i stolpen och på skott ovanpå nättaket.. men men :) Ingen förlust iaf.

Sen har det inte hänt så mkt annat ikväll, dusch och sen dator som vanligt. Men måste nog ta och göra iordning ngt varmt att dricka, har så förbannat ont i halsen :/ Skit.

Bfn

Tisdag

Ja, idag har det vare en rätt lugn dag.. hade sovmorgon i morse eftersom trafikanten var inställd, sen hade man kemi, (matte), och fysik.. Hade ju biologi också, med eftersom jag hade match ikväll så hann jag inte gå på den.

Väl hemma satt jag en stund vid datorn sen gjorde jag iording lite nudlar åt mig själv, gu va gott det var :D
Därefter bar det av till matchen. Ikväll vare div 4 som gällde, mot Timrå, och vi vann med 2-0, finnemang! :)

När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och stod där ett x antal minuter.. Sen har jag bara tagit det lugnt.
Min syrra fick även barn imorse :D En liten Nora, så nu är man moster åt en till, Hihi :D

Näe, nu måste jag få lite mat i mig, dör snart, Pöss!

Bfn




Måndag

Idag klev man upp lite tidigare än vanligt eftersom man var tvungen att gå på vissa ärenden. Efter att det var gjort åkte jag till skolan, och kom dit en timma tidigare än vanligt.. så jag följde med Moa och resten på matten, men blev ganska så snart utslängd av Bettan.. :@

Efter att jag sutte och väntat på alla i evigheter gick vi på lunch, och därefter hade vi svenska och engelska.. fast eftersom vissa har nationella prov, i just engelska, så gick jag och Moa och solade ist. GUUD va skönt det var :) Somna tillochmed! Åkte sedan hem med 15.05 bussen.

Väl hemma gjorde jag iordning nudlar åt mej själv eftersom jag hade match ikväll. Vi vann också :D Känns riktigt skönt också vill jag lova :) Därefter bjöd mamma mig på BigBoy,  och det satt som spiken i kistan! :)

Nu så har jag precis duschat, ska bara sitta här ett litet tag sen ska det bli sängen :) Häärligt :D

God natt!!

Bfn


Lördag

Idag klev man upp vid 10, åt frukost och gjorde mig klar för att åka och spela match. Det gick bajs att spela, eftersom vädret var som det var.. men resultatet blev iaf 1-1 (:S)..
Därefter hade laget "kick off" på Sörfors, med taccobuffe osv :) Trevligt.
Kom hem vid halv 9 tiden, men pappa skulle tydligen ha en pizza, så då for jag och mamma in till matfors och köpte en åt han och en åt mig. Så man har både äte tacos och pizza idag, dock inte hela, haha :P Man måste få tjocka sig lite ibland ;P
Därefter har man sutte i koma framför datorn, och jag antar att det får bli sängen ganska så tidigt också.

Imorgon ska man iaf till moster och resten, för att gratta just henne, och min kusin som har fyllt år.
 
Bfn

Fredag

Idag hade man en lååång sovmorgon, började inte förns 14.45 idag :) Åkte iaf ner till stan med 12.50 bussen. därefter in till skolan, för jag tänkte träffa Frida där eftersom hon och resten hade haft matteprov, men när jag ringde och hörde vart hon var så var hon på väg till sol&pol.. och då tänkte jag att jag också kunde gå o sola innan lektionen började, så då gjorde jag det.. När jag var klar så hade hon och Sara redan gått därifrån så då rusade jag ner på Sisters och köpte en par jättefina örhängen, eftersom mitt presentkort går ut imorgon ;P Sen tog jag bussen till skolan och hade bild.

När lektionen var slut så åkte jag hem och tog det ganska lugnt, och det har jag gjort resten av kvällen också. Ska ju som sagt spela match imorgon, så man måste ju vara pigg då.. Därefter äre kickoff med laget på Sörfors, med taccobuffe och osv, Nice det :)

Därefter vet jag inte vad jag ska hitta på, så om du vill göra ngt kan du ju slå en pling eller skicka ett sms :)

Bfn


Torsdag

image36

 Hejsan Svejsan!
Det är ju egentligen fredag nu, men skitsamma :) Idag har jag iaf vare i skolan, fick ju en lite sovmorgon imorse, sen blev det idrott, hål, bild och sen trafikant, en rätt så hyfsad dag! Förutom trafikanten, så jävla onödig lektion, men det är ju de där med närvaro också.. 
Mamma hämtade mig senare efter att skolan va slut, och då for vi ut till birsta, eftersom vi skulle köpta present till min moster och kusin.. men vi hittade tyvärr inget, förutom en gul v-ringad t-shirt till mej :) Därefter bar det av hemmåt.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt framför datorn/tvn, som vanligt.. men har också färgat håret på mamma, och det blev riktigt bra :) Så nu fåre bli fika, men mage hålle på att kurra sönder!

Imorgon, eller aa idag, har man iaf bara en lektion, bild.. Måste gå på den, eftersom jag inte blev klar med dagens uppgift, men hade ändå tänkt åka ner och sola så det spelar ingen spec större roll..

Men nu måste jag fika, Pöss!

Bfn

Onsdag

 
image35

Hejhopp!
Det har det ju inte bliva några blogger på ett tag, som du/ni kanske har märkt men det har inte hänt 
nå spec skoj satt..
Idag har jag iaf varit ledig, lika skönt som alltid, plus att jag inte har ngt som jag behöver plugga på heller :D Iiih!
Ikväll har jag iaf tränat, och det var skoj! Så nu äre bara att ladda inför matchen på lördag :) Även fast det bara är träningsmatch. Men till veckan sätter allt igång, 3 matcher i veckan, + en träning, fast en av matcherna har vi som en träning ifall det lät lite med en träning i veckan ;P Men det kommer iaf att bli fullt upp med fotbollen nu.
Imorgon är det torsdag, ifall du inte visste det, och då börjar jag 10.05, eftersom man kan jobba med engelskan hemma, sen slutar jag vid 4 ngn gång. Sen på fredag är man ledig igen, om jag inte går på bilden. Men det visar sig då :) Kanske ska sola med.. för det skulle ju behövas ;D

Näe, men det va väl allt det. Godnatt folks, PÖSS

Bfn


Söndag

Idag är det sista dagen på lovet, blää.. :s Men går iaf bara 3 dagar i skolan till veckan, så det är ju en hyfsad början ändå :) Vaknade vid 12- tiden idag iaf, kan ju inte ligga halva dagen idag eftesom man måste gå och lägga sig ett antal timmar före än va man brukar göra.. men men.. ska nog bara ta det lugnt idag också.. ska kolla lite på kemin bara..

Underbart väder är det idag också,  ca 17-18 i skuggan :) hihi, men det ska ju tydligen bli kallare imorgon.. :/ När man börjar skolan och allt..

Varför är tiden felande på bloggen? :S

Upd ikväll möjligen..

upd 23.18
En liten upd fåre bli :P Sen jag skrev sist har jag gjort lite nytta faktiskt, läst ur en bok som vi ska läsa på engelskan, pluggat lite på kemin och så har jag bakat en kaka, eftersom jag och Moa har bakvecka nu.. det hade man ju totalt glömt bort, så det är ju tur att man inte skulle baka själv.. :P Sen ikväll har jag bara legat och kollat på tv mest, såg just klart Wallander :) Antar att det blir sängen nu snart också, fast först blire dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs, glassiiiigt, typ :) hehe.. ska ju somsagt åka ngr timmar tidigare till skolan imorgon eftersom jag har prov :/ Sen har man ju fethålet, RING då vettja :) Godnatt folks.

Bfn

Lördag

Yees, idag har man spenderat hela dagen i stöde..jippi!.. har spelat cup, och den gick väl sådär.. har ju som vanligt otur ibland.. men vi vann iaf den viktigaste matchen :) Haha, aa vissa är ju som de är.. och det är fan i mig pinsamt.. :P

Som tur är har det ju varit underbart väder idag, soligt och vaaaaaaarmt :D Så lite färg i ansiktet har nog fått och det är ju en bra början ;P Hihi.

Kom hem vid halv  9 tiden, och då blev det en lååång dusch, sen har jag bara sutte framför dator/tvn och bara tagit det jävligt lugnt.. Ikväll kommer jag iaf att somna som en stock! och jag tror att det kommer att bli en ganska tidig kväll också..

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. förutom att jag måste kolla lite på kemiprovet som jag har på måndag.. men jag kan nog det mesta tror jag :)

Puss!

Bfn

Fredag

Igår hände det inget speciellt så jag orkade inte skriva ngn blogg.. Inte för att det har hänt ngt speciellt idag heller men aja.. Sov till 1.. ovanligt.. och sen gick jag upp och fikade.
Har även sutte ute med datorn idag, har ju vare så himla skönt väder, fast nu börjar det att mulna på.. =/ Får hoppas att vädret kommer tillbaka imorgon eftersom det är cup då.
 
Har äntligen skrivit den sista loggboken från redovisningen, så det känns skönt.. och jag kan ju säga att det blev en hel del nagativt i den.. men det bryr jag mej lite mindre om, eftersom man ska skriva vad man tyckte osv.

Senare idag ska jag färga håret, som jag sa att jag skulle göra för några dagar sedan.. men har inte orkat.. men ikväll så! Det kommer ju inte att bli så stor skillnad men huvudsaken är ju att utväxten försvinner.. :)
 
Upd ikväll kanske

upd 22.45
Ja.. det ovanför här skrev jag för ett antal timmar sen, men som vanligt ska den här bloggen krångla.. men men.. Har iaf färgat håret ikväll, skönt att slippa se den fula utväxten :) Sen har jag bara legat och glott på tv, såg just Hundtricken, haha, en lagomt töntig film..

Näe nu skare bli varma mackor med mamma, mums ;D sen läre nog bli sängen ganska snabbt eftersom man ska upp ca halv 8 imorgon.
Puss på er alla, Spec till dig sömntuta :)

Bfn

Onsdag

Yeah, sov som vanligt bort en halv dag.. men vad gör det? Det var ju somsagt orkan ute.. Blääääää. Men nu skare tydligen bli fint har jag hört, så det är bara att hålla tummarna på det!
Idag har jag iaf bara latat mej typ, satt framför datorn i ett x antal timmar och satt bara och pratade med folks.. Sen ikväll vare träning också, gick väl ändå ganska bra i detta väder.. 
Väl hemma har jag glott en hel del på tv, och sen nu sitter jag här och pratar med ngn dum jävel på msn :S Fuckers...

Godnatt!

upd 01.16
Måste bara tillägga en sak såhär på kvällskvisten, känner du igen det här numret: +905422883102, då kan du ju fråga vad den personen ville, för den ringde mej ikväll..  och personen i fråga kommer troligen från TURKIET! eller ngt :S

Bfn

image33


Tisdag

image32

Cpblogg det här är ibland, när man väl fått bilden centrerad så får man inte skrivgrejen vänstersjusterad sen, men men, det får väl funka det här också!
Idag vaknade man vid halv 11 tiden, eftersom man skulle åka in till stan med Moa med 11.50 bussen.
Väl nere så gick vi runt och kikade lite, och Moa hittade en mascara, och jag hittade såklart ingen jacka jag ville ha.. eller jo, EN!, men den var självklart för liten!  KUNG!
Och även att men skulle se denna äckliga människa där också, då förstördes ju hela dagen ungefär. USCH!
Men men.. Vi gick och kollade i alla affärer tror jag, nästan.. men det var inget man fastnade för, eller jo, men det hänger ju somsagt på pengarna.. så det mesta skiter sig kan jag ju säga!
Men efter en stunds traskande så insåg vi att vi ville åka hem, vädret suger och det är svinkallt satt. När vi kom hem till Moa så åt vi nån macka var, sen blev det film, World trade center.. nästan lite långtråkig film i längden.. Det hände ju inte sådär jätte mkt, men nu har man ju iaf sätt den..
 
Ikväll är det iaf träning, jobbigt, känner inte alls för att träna idag, har även ont i huvudet, men nu har man äte satt det kanske försvinner snart!

Tja, det var väl det jag tänkte skriva, upd ikväll kanske om jag känner för det..

- Say it right...

upd 01.57
Jae, träningen gick iaf bra ikväll, så det var ganska skoj :)
Annars ikväll så har jag väl inte gjort sådär jätte mkt, sutte vid datorn ett tag och så.. Men kom på efter ett tag att jag var ganska hungrig, så då skjutsa Owe mej in till stan så jag vill äta lite ;P tackar för det! Så nu är jag proppmätt vill jag lova!
Näe, men nu fåre nog bli sängen. Godnatt!

Bfn

Måndag

Ja, men idag så vaknade man vid 1 tiden.. :S Måste försöka sluta sova bort dagarna, känns lite onödigt tkr jag, iaf i längden.. Sen när jag orkade hålla upp de små ögonlocken så blev det tv en stund, och därefter frulle, för en gångs skull! :)

Och sen satte man sig såklart framför datorn, va ovanligt, men jag vet inte vad jag ska göra, bor ju liksom där jag bor så det finns inte så mkt jag kan göra ute heller precis..! Kan ju iofs ringa till en kompanjon, men jag har ingen stor lust att vara med ngn nu känner jag, för mitt huvud gör ont, (kan bero på att jag tillbringar alldeles för mycket tid framför datorn) och jag har ingen värktablett för tillfället.. Dessutom ska min mormor troligen komma hit på besök och då måste man ju vara lite trevlig tycker jag!

Idag är det även matchpremiär för AIK, som möter Kalmar, så det är bara att hoppas på vinnst då :D

Ja, jag undrar jag.. Usch, jag vill spola tillbaka tiden! :/

upd 23.44
Ingen mormor kom på besök idag, hon var tydligen nöjd med att mamma hade varit där under dan ist, och AIK förlorade också, skit... :/ Men men, nya tag tills nästa match.
Ikväll har jag bara legat och degat, haft ont i huvudet osv, och mamma och jag har komme fram till att jag kanske borde gå och kolla synen.. Så får väl se då.. 

Imorgon blire iaf stan med Moa, måste ha en jacka känner jag, men lär väl inte hitta ngn med min tur.. men det visar sig imorgon.. Sen på kvällen blir det träning, därefter har jag ingen aning.. 

Bfn

Personlig fakta

Ja, har man tråkigt så har man..

Namn: De flesta vet nog vad jag heter, men undrar du, så fråga :) 

Längd: 
ca 174

Är du nöjd med din längd?: Tja, jag är inte missnöjd iaf..

Smeknamn: Det finns sånna med!

Är du kär: Nja, men det finns en person jag tkr väldigt mkt om..

Favoritprogram: Oc, typ

Har du någonsin färgat ditt hår svart: Yepp, är typ svarthårig för tillfället också

Favoritlåt: Finns många sånna..

Kött eller inte: Kött, kött kött!

Sommar eller vinter: Sommar, självklart!

Skåne eller Norrland: Söndra Norrland :)

Din snyggaste tröja: Min randiga kofta kanske, vet inte

Har du bil: Njae, men ägde en trambil när jag var liten..

Choklad eller lakrits: Beror på vad jag är mest sugen på..

Kaffe eller läsk: Hm, läsk tror jag..

Smör eller margarin: På mackan blire smör

Vad gör du om 10 år: Har familj, arbetar och bor troligen inte kvar här..

Dum och snygg eller smart och ful: Smart och snygg (måste få ljuga lite också)

Favoritläsk: Cola, fanta el. trocca

Brukar du gå på Mc-Donalds: Det händer.. 

Är du utländsk:
Nej, helsvensk vad jag vet!

Favoritdjur: Katter, kanske?

När fikade du senast: För en timma sen kanske, toast :)

Kan du böja benet över huvudet: Hm, nej..

Snyggast just nu: Jadu, i verkligeten eller på tvn? ;D

Hårfärg: Typ brun-svart, men imorgon svart :)

Ögonfärg: Brungröna

Beroende av:
Lypsyl

Hur mycket smink använder du dagligen: Beror på vad jag ska göra det..

Vad äter du: Det som är gott?

Glädje just nu: Att jag för tillfället mår bra, eller ngt :)

Irritation just nu: Jadu, nog finns det en..

Brukar du äta frukost: Nej.. oftast inte

Vad gör du om helgerna: Tar det lugnt eller partajar kanske :)

Gillar du att få uppmärksamhet: Tja, det är väl inte så skoj om ingen ser än..

Din största talang: Har ingen vad jag vet.. eller?

Hur är ditt hår: Rakt..

Brukar du bädda sängen: Inte så ofta nej..

Har du mest skivor eller filmer: Ingen aning..

Favoritaffär: Beror ju på vad man ska ha..

Vad har du på väggarna: Färg och några hyllor

Hur gammal kommer du vara när du flyttar hemifrån: Jadu, säger såhär, så fort som möjligt!

Hur många timmar sover du på en natt: 10- 11 typ

Beskriv dig själv med tre ord: Perfektionist, tidsoptimist och ...

Vem betyder mest för dig: Familj och vänner

Föredrar du att vara singel: Tja, det blir rätt långtråkigt i längden..

Senaste hångel: ***

Är du nöjd med dig själv: Nej..

Hur mår du?: Sådär

Hur ofta tvättar du ansiktet: Varje kväll

Vem vet mest om dig: Vet faktiskt inte..

Vad behöver du mest just nu: Någon som håller om mej

Har du fler kort på dig själv än vänner: Jo, det kan hända

Har du bra minne: Jo rätt så

Lördag

Ja, kan ju börja med gårdagen då, pappa fyllde år, och då blev det mat och fika här med släkten, inte så värst skoj..
Senare på eftermiddagen kom Budda och Höjier och hämta mej med snygg-skåpbilen, haha ;D Så bar det av till Norrhassel där det börjades att dricka osv, faktiskt riktigt skoj även fast ingen av mina närmaste kompisar var med :) Men tur så finns det ju andra :) Från början vare inte så mkt folk, runt 10 pers, sen kom den ett x antal fler, men dom blev inte så långvariga tror jag.. Frida och Robin kom senare också, men stannade inte heller kvar så länge, men det förstår man kanske eftersom de inte drack ngt eller så, men det var ju skoj att träffas en snabbis iaf :)
Och under kvällens gång blev det en del mys också, typ, haha, ja det kan ju bli lite lustigt ibland, som tur är man inte alltid nykter ;p
Kvällen slutades med en massa mackätande för vissa, och för andra blev det popcorn och grejer, medans den som ägde huset för tillfället sov ngn stans ;p Och mamma kom och hämtade mej vid 2 halv 3 tiden.. väl hemma blev det sängen på en gång efter ett kort telefonsamtal.

Idag vaknade man typ femtioelva gånger innan man tillslut slog på tvn och låg där och halvsov, dåligt seg. Men nu så ska det banne mej få bli lite mat i magen :) 

Får väl se vad som händer ikväll, om det blir nå skoj :)

upd 00.19
Blev lugn kväll ikväll.. men är ganska så trött med.. Har iaf bara legat framför tvn och sett en film på datorn..
Blir troligen snart sängen med, behöver nog lite sömn..

Bfn

Torsdag

Vaknade vid halv 1 tiden, finns typ inget bättre än att få sova ut riktigt :) Sen klev jag upp och duschade, och därefter satte jag mej här framför datorn och fika lite :) Vet inte om jag orkar hitta på ngt idag heller, vädret förstör allt känns det som, skulle behövt åka ner på stan och kolla efter ett linne eller ngt, men orka det i den här stormen.. :S Så det lär väl bli så att man får ladda ner lite film som man kan kolla på senare!

Imorgon fyller iaf Pappi år, och sen kanske det blir fest på kvällen, hoppas det iaf :)

- Can't stop the rain...

upd 23.07
Jae.. kvällen har väl inte vare så där underbar precis, har haft strömavbrott i 3 timmar typ, skitkul, kunde göra jätte mkt saker som jag hade planerat att göra ikväll, INTE!
Men när strömmen väl kom tillbaka satte jag mej såklart framför datorn och såg klart Beck, Skartp läge, som jag inte hann se klart, eftersom det just blev strömavbrott. Aa, det var väl det jag hade gjort ikväll, förutom att jag låg i soffan och kolla på alla ljusen i typ 1½ - 2 timmar! :) 

- How, how am I supposed to feel
  when everything surrounding me
  is nothing but a fake disguise
  I don't know, I don't know where I belong
  it's time for me to carry on
  I'll say goodbye 

  I can't stop the rain from falling
  I'm drowning in these tears I cry
  since you left me without a warning
  I face the dawn with sleepless eyes
  no I can't go on
  when clouds are pushing down on me boy
  I can't stop, I can't stop the rain 
  from falling

  So tell me where I went wrong
  I'm stuck inside a dream long gone
  it's hard to reveal the truth
  your love
  is nothing but a bitter taste
  it's better if I walk away
  away from you 

Bfn

Tisdag

Lugn dag idag som sagt, hade bara redovisningar idag, och våran gick väl bra, förutom att Yousef strula till det lite.. :p Sen blev det stan med Madelito ett tag, köpte en hårfärg, sen gick vi och åt på nån kebabgrej ;P Gott vare väl, men det slår inte Kebab city iaf, men man måste ju testa lite nya ställen också ;P Sen kom Andrea, och dom gick och tränade och jag åkte hem :) Riktigt skönt med lov nu vill jag lova!

Just nu känner jag mej inge vidare, allt är typ bara skit, visst vi är/var inte tsm, men det känns skit endå, eftersom du inte har sagt ngt till mej om det när jag har frågat dej förut, jag litade verkligen på dej upp till 100%, men nu vet jag inte om jag gör det längre.. men det blir väl såhär när man inte har besvarade kännslor =/
Sen äre bara skit hemma också, och det gör inte direkt saken bättre, vet fan inte vad man ska göra heller för att det ska bli bättre, eller jo.. men det HÄNDER ju aldrig, och jag har en kännsla av att det inte kommer att bli ngt heller eftersom det inte har hänt hittills.. :( Men aa, får väl så lov att leva med det tills att man flyttar hemifrån eller ngt då..
Hare så bra alla andra..

Bfn

Måndag

Idag åkte man som sagt tidigt till skolan, hade kemilektion halv 9, och därefter jobbade jag och resten med projektet så att det skulle bli klart tills imorgon :) och det blev det, hoppas jag :P
Sen hade man fethålet, så då satt man vid datorn.. :O, och därefter lunch, svenska och engelska..
Efter att skolan var slut så åkte jag Moa in till stan, och vi gick upp till videomix för att köpa lite karra :) sen åkte jag tillbaka till skolan, eftersom vi som håller på med projektet hade bestämt att vi skulle öva en gång efter att de hade slutat, men de slutade inte förns 20 i 5, så jag och Emelie gick och pratade med Lina, och vi bestämmde att vi skulle gå igenom projektet imorgon innan redovisningarna börjar. Så det var ju skönt, även om man hade kunnat åka hem en timma innan om man hade kommit på den där lösningen lite tidigare under dagen :P

När jag kom hem, blev det mat och därefter har jag bara legat i sängen och äte lite karra, nice det!
Imorgon blir det en lugn dag, bara redovisningar av projektet :) Det är också nice ;D

Ajsing :) 

Bfn

image31

Söndag

Fredag:
Hyfsat lugn dag i skolan, åkte hem direkt därefter ungefär, eftersom jag tydligen skulle spela match på kvällen.. Den matchen gick väl inte precis sådär jätte bra.. Men det hade nog sina anledningar också.. Men men, sen blev det nästan sängen på en gång när jag kom hem!

Lördag:
Sov länge, men sov dock inte spec bra under nattens gång :S Tog det lugnt hela dagen, åt god mat, grillat. ME LIKE! Sen ringde Moa, och vi bestämde oss för att åka in till matfors och hyra film.. Det fick bli rysar-trillern Stay alive, uscha.. :D och så blev det en god chokladkaka ;D kommer inte ihåg vad den heter just nu men ändå :)
Sen när filmen var slut sådär vid 00.20 tiden, så gick vi och la oss, fast det blev en hel del prat, så vi somnade inte förns ngn gång vid halv 2 typ.

Idag, Söndag:
Vaknade vid 11- halv 12, och då kollade vi lite på tv, därefter gick vi upp och fika lite! Och sen åkte hon hem vid 1 tiden. Då gjorde jag mej i ordning, och sen skjutsade pappa mej in till matfors för att lämna tillbaka filmen osv.
Sen när jag kom hem började jag att se filmen Green Street Hooligans, fast han dock bara se 40 min typ, för sen skulle man äta och därefter träning.
Väl hemma igen blev det dusch, OC, Gsh, fast har inte hunnit se klart den än, så får se den färdigt efter "Hur man gör av med en kille på 10 dagar", trodde inte att jag hade sätt den, men jag tror jag har det, men men :P

Imorgon är det iaf skola. och man börjar även 8.30, eftersom man ska ha ngn extra kemilektion :S Sen blire lite projektarbete och efter det FET HÅLET! skoj, sen äre svenska och engelska efter det!
Hejs!

Bfn


RSS 2.0