upd Måndag 24/3

Hej igen!

Jises vilket väder vi har haft här i Sundsvall idag. Det var ett tag sedan man såg solen känns det som... nu behövs det bara lite mer VÄRME så att all snö tinar bort. Vill verkligen ha vår nu, vill lägga undan dunjackan och alla andra vinterläder :S Men ja, den kommer väl..

Sen jag skrev sist så har jag ju som sagt vare ute i Birsta, gick runt och kollade på skor till balen. Har inte hittat den "rätta" än.. men jag har hittat ngr som duger iaf, så det lär väl bli ngt utav dom, eftersom man ska sy balklänningen snart, hoppas jag!
Sen for vi till min moster en stund, för mamma skulle låna lite kläder, blev lite småprat också, trevligt :)
Vid 19.00-tiden for vi till ICA maxi för att köpa lite gotta. Köpte en av de nya (iaf för mig) chipsen Sourcream & peppar, asgoda! och så blev det dricka och lite annat :) Därefter bar det iväg hem igen, och självklart bänkade jag mig framför tvn direkt :p
Och där sitter jag än.. men funderar på om man ska gå och lägga sig snart eftersom man ska upp TIDIGT imorgon.. typ 5 timmar tidigare än vanligt... uh jobbig. Men sånt är livet!

Näe, nu ska jag tydligen leta lite info åt mamma. Vi hörs! ♥

Bfn
image54

Måndag 24/3

Hejdär!

Dålig upd igen, jo jag vet. Men har knappt sutte ngt vid datorn den senaste tiden.
 Lovet har än så länge varit lugnt. Men måste börja öppna fysikboken nu så jag får ngt betyg.. Blä.

Har iaf nyss skrivit loggbok och labrapporten till biotekniken, så nu är det avklarat iaf!
Ska nog ta och lägga över bilderna från kameran från projektet också, så jag inte glömmer det senare, för imorgon ska vi försöka bli klar med vårt projekt, iaf hinna en bra bit på väg!!

Näe, nu måste jag ta och hoppa in i duschen, för när mamma kommer hem blir det birsta!

ska försöka hinna med en upd ikväll :) ♥

Bfn

image53


Vafaan!

Sådär. Hade sparat designen på datorn, vilket lindrade lite.. men bara lite...  



Jag tog bort typ alla bilder jag hade på bloggen, och självklart fattade jag inte att dom togs bort i i inläggen också!? BRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA! Less..
Och bloggdesignen är också BORTA!.. jävla skit. Får göra en provisorisk så länge! Fyfan! Får ta och fixa bilderna igen imorgon..

Tisdag 18/3

Tjingeling!!

Idag vaknade man och var astrött som vanligt.. Vilket gjorde att det var hur jobbigt som helst att kliva upp.. och det blev ju inte mycket bättre när man såg att det hade kommit 1 dm nySNÖ utanför fönstret! Gah, jag vill ju ha vår nu förfasiken!!! Men den kommer väl så småningom..

Men iaf, tisdagen är äntligen över :) Även om det har varit en rätt lugn dag så tar den verkligen kol på en! Att ha lunch ca 11.30 och sen inte få äta förns 18.00 tiden är inte roligt!  Men nu är man mätt och belåten iaf :p
Ikväll blev det träning, och det var riktigt roligt. Vi körde lite arobics (stavning?) osv. Trodde jag hade lite kordination, men ikväll visade det sig att jag hade lite fel ;P fast kom igång lite bätte på slutet. Sista halvtimman blev det prövning av de nya matchkläderna :) Tråkigt att shortsen var helt fuckedup, typ asstora men askorta även i XL, vilket de flesta i laget tog.. :p Men det blir nog bra tillslut :)

Det bästa som har hänt idag är att Timrå slog ut Modo, och är nu i semifinal ;D Hur bra är inte derå!? Hoho!
Det firades med kladdkaka, som tyvärr tog slut, men får väl ta och göra en ny i helgen eller ngt.

Imorgon blir det ingen skola iaf :) Det ska göras projekt i stället. Och det är ju det sista vi gör nu, (hoppas jag!) sen ska det ju somsagt skrivas en rapport också, men det ska vi fixa på lovet.. vilket inte kommer att bli ngt spec roligt lov. Det kommer att bestå av plugg, plugg och åter plugg.. =/

Men ja. Det var väl allt. Btw SNÖAR det igen.. SKOJ! Hej! ♥

Bfn

image26


Måndag 17/3

Tjena tjena!

Jises vad jag är trött :S, okej det finns anledningar till det, men ändå. Aja.
Har äntligen gjort vårt på Skvadern idag. Det var fasiken jobbigt att gå runt i alla små rum och leta efter alla elever. Men nu är det gjort! Great!

Efter det blev det svängen förbi skolan, för att köpa biljetter till balen, billigt och så.. :S 650 jävla spänn, rena rama rånet typ! Sen for jag, Sara och Moa in till stan och kikade lite. Åt även på donken, och så vart det biljettköp till studentfesten som är på torsdag! Hoho, roligt!
Åkte hem med 12.05-bussen!

Och nu sitter jag är och har just skrivit klart 3 loggböcker.. jobbisch! Men nu är det gjort, och 4 kg försvann från mina axlar typ.

Fick ngr kommentarer igår såg jag, och det är ju alltid roligt att få från de man inte känner, så kommentera mera ;P
Men ni andra som känner mig kan ju fortsätta också ;)

Näe, nu ska jag ta och hitta på ngt tror jag.. upd kanske ikväll.. om jag har gjort ngt! Hejdå! ♥

Bfn

120910-37


Söndag 16/3

Heej!

Jamen sådär då.. då var helgen snart över =/ Tråkigt. Är ju ledig imorgon med, men då ska det banne mig göras projekt, så vi blir klar ngn gång :) Men det blir ju iaf en lugn dag!

Hm, ja sen jag skrev sist så har det väl inte hänt så super mkt. Vi åkte ur värmecupen, vann matchen mot Indal, där jag även fick göra ett mål, vilket man inte gör så ofta, satte även snabbast-mål-rekordet, 10 sekunder, inte dåligt! Men ja, nog med skryt.. Timrå vann mot Alnö med, vilket gjorde att de vann på målskillnad. Men men, sånt är livet.
 Sen blev det fika här hemma med mamma, Issa och Eva :) Mysigt.
Hamnade väl i sängen runt 2-tiden.

Idag har jag bara legat och degat i sängen.. har kollat på massa filmer som har gått på tvn.
Men ikväll rykte jag upp mig lite, och satte igång och gjorde en kladdkaka som jag och mamma kunde äta till AA.. den blev god kan jag lova :)

Näe, nu fåre vara nog, nu blir det duschen, Hejdå! ♥

Bfn


Torsdag 13/3

Tja!

Jahapp, då va torsdagen snart över, vilket innebär att det är helg snart :) Superskönt, inte för att det har varit ngn spec jobbig vecka, men ändå :)
Dagen har iaf varit bra, dock har mina ögon fått nå snurr så jag såg typ inget förut, men nu har jag vilat dom lite så nu funkar dom lite bättre :) Måste nog gå och få dom undersökt snart.. jobbish.
Har iaf äte supergod mat idag, fläskfilé med köpt potatisgratäng och kall bea! Hoho, yummie!

I helgen blir det nog lugnt iaf, har ju match på lördag, och kanske på söndag, om vi vinner gruppen (spelar Värmecupen just nu), vann ju mot Alnö och spelade lika mot Timrå, så nu hoppas man på vinnst mot Indal, och att Alnö tar Timrå!

Näe nu tkr jag att Oth kan bli färdigt snart så jag har ngt att göra..
Tjing! ♥

Tack för allt! <3

Bfn


Söndag 9/3

Hej där!

Sa ju i senaste inlägget att jag skulle lägga upp lite bilder på de plagg jag köpte i Umeå.. so here we go!

  
Tröja
Från H&M


  
Tunika
Från Rut mfl


 
Halvt om-lottlinne
Från Rut mfl

 
T-shirt med knyte på ryggen
Från Rut mfl

Ni får ursäkta min "rena" spegel.. och kamerans "bra'a" kvalité.. men men..
Nu blir der iaf mat, och sen lite senare träning på Nordic. Bye! ♥

Bfn

Fredag 7/3

Ja men hej igen då..

Aa, då var tre, eller 2½ dar avklarade i Umeå :) Har haft det riktigt skönt där uppe, god mat, hyfsat hotellrum, och bra fynd på stan som jag köpte, och mamma såklart :)

Jaja, orkar inte skriva nå mer nu.. men ikväll blir det iaf lugnt, eller blire Kilafors? ;P Haha, tveksamt.
Bilder på plaggen lägger jag upp lite senare :)
Hej! ♥

Bfn

Tisdag 4/3

Hej igen..

Det blir ingen ny design ikväll, har inte tid med det känner jag.. men aja.
Nu ska jag ta och börja packa lite!, vi hörs på fredag!
Hejdå älskade Sundsvall ♥

Bfn



Hej där!

Sorry, för en återigen dålig upd.. har inte haft ngn ork att skriva ngt de senaste dagarna, kanske för att det inte har funnits så mkt att skriva om, men men!
Sen sist jag skrev har jag varit med en gammal kompis, nämligen Owe, som jag inte har träffat sen i oktober, och det är alltid roligt att prata gamla minnen osv :) Och jag får mig alltig en massa goda skratt när vi träffas :)
Sen i fredags blev det utgång osv, och sen självklart, Sportlov! Underbart skönt :) Och om man tänker efter lite framåt så äre ju skola nästa vecka, och efter den går man 2 dagar, sen är det påsklov, och då är man typ inne i april månad när det är slut.. vilket innebär att jag, och resten av alla sistaårselever bara har två månader kvar i skolan :D Hur nice är inte det!? Mihi! Och sen bär det ju av till turkiet i slutet av maj :D Woho!
Jaja! Åter till vad som har hänt fram tills idag, i söndags spelade vi träningsmatch mot Iggesund! Det var riktigt roligt, men fy tusan va jobbigt, skorna va tunga som bly eftersom planen var dyngsur, men jaja!
Igår sov man ut riktigt, och det blev en väldigt lugn dag för mig, eftersom jag mådde piss, en jävla huvudvärk och illamående på det! Kingen liksom! Moa skulle komma hit och sova med mig eftersom jag var ensam hemma, men eftersom jag mådde som jag mådde så blev det inget, även om jag mådde bättre på kvällen, men men, det får bli en annan gång gums!

Idag har jag, Moa och Frida jobbat med svenska.. vilket var ganska svårt eftersom man måste hitta passande texter till olika ord inom romantiken.. men det får duga det vi har gjort :)

Hm, funderar stort på att göra om bloggdesignen ikväll.. eftersom det inte blir ngn träning för mig idag =/ Mamma och pappa förbjöd mig, men det kanske är lika bra så att man inte blir sjuk och börjar må ännu sämmre, för imorgon ska jag upp till Umeå, till mammi :D Miss you! <3

Aja, nu ska jag skicka sms till min tränare, Foppa, och sen blir det Gossip girl!
Hej! ♥

Bfn

image157

RSS 2.0