Lördag 29/11

Hej hej!


Blää, hade nyss skrivit ett lång inlägg om gårdagen, men då kom jag åt den förbannade touchplattan på datorn så jag råka "backa" och när jag klickade på "framåt" igen så var typ 3/4 delar borta.. Åååh!
Så nu blir det en kort sammanfattning.. Dagen började med jobb, och det blev en sjukt stressig lunch, men som tur va en rätt lugn middag :) Åkte därefter hem och gjorde mig klar inför utång med Moa mfl. Förfest hos Julia, därefter lyset. Natten slutades på max, vilket inte är spec ovanligt. Därefter fick vi skjuts till Sallyhill!

Idag kom P och hämtade mig. Och det var bara att hoppa in i duschen när jag kom hem eftersom mina släktingar skulle komma och fira mig och Marcus :) Jag fick presentkort på Bikbok och en trådlös mus till datorn :) Så nu slipper jag touchen :P

Lugn kväll ikväll, legat framför tvn hela tiden. Nu blir det sängen! Träning imorgon! 

Bfn 

Torsdag 27/11

God kväll!


Jaha, då var snart den här veckan också över. Jises, det går fort frammåt alltså.
Tänkte göra en upd igår, men jag orkade verkligen inte. Så skriver nu ist.  Var i Birsta en sväng med Issa, gick in på varenda affär nästan :p .. hittade iaf lite kläder, bla en klänning som jag ska ha på nyår :) VAD HÄNDER DÅ FÖRRESTEN? Sen jobbade jag mellan 17.00- 21.00 och därefter  blev det film hemma hos Moa. Trevligt! Kom hem vid 2, och somnade runt 3 tiden.

Idag gick man upp vid halv 10- tiden, HELT DÖD! Men jag tänkte att jag kunde sova när jag kom hem från jobbet, trodde jag skulle jobba 11.45- 15.00, men det blev 11.30- 20.30. Och det blev inte många lungna stunder där inte, näe, bil efter bil efter bil i dtn. Och det var full rulle inne i restaurangen också. PUH!

Nu ikväll har jag äte en lasagne och kollat lite på tv! Nu blir det sängen banne mig, jobb imorgon mellan 10.00- 19.00.
Ngn som har förfest imorgon btw? :)

Ses på stan!

Bfn

Tisdag 25/11

Detta inlägg tilldelas Elin :) och ni andra som också vill läsa förståss (men mest Elin)!
Idag blev det en runda på birsta. Dock blev det en aning sent, så hann inte med allt jag hade tänkt kolla på. Men en brottar-BH fick jag allt med mig hem :) Det blev även en fika på charm också :) Trevligt!

Ikväll blev det träning, asskönt! Tråkigt att N inte dök upp bara.. men det kommer ju fler tillfällen :D Som på SÖNDAG!
Imorgon blir det jobb, 17-21, rätt skön tid att jobba! Och före det blir det stan en sväng för att försöka hitta det jag inte hann med idag.

Blir det ngn utång i helgen förresten? Isf, vilken dag, fredag el lördag!? :o

Näe, nu måste jag ta och fika lite känner jag, SEN Oth :D

Bfn

Måndag 24/11

Hejhej!


Uh, bloggtorka til tusen.. men imorgon blir det nog ett inlägg :) Hörs!


Bfn

Tisdag 18/11

Hej du!


Ehm, varför är det så svårt att alltid komma på en början i ett inlägg? :S Sitter alltid och funderar på hur jag ska börja skriva.. för det känns som att man börjar likadant varje gång.. kanske ska börja med att ändra rubrikerna så kanske det rullar på bättre.. Nu har jag ju iaf börjat att skriva på det här inlägget så då kan jag ju fortsätta med att berätta vad som har hänt idag osv.
Vaknade av att Moa ringde och väckte mig imorse runt 11-tiden tror jag. Då bestämde vi att vi skulle åka en sväng ner på stan.. Fast det blev inte så mkt stan i sig, men det blev en lunch på max, sen for vi till ica och så. 
Väl hemma blev det middag och därefter träning. Uh, träningvärk imorgon? Svar: JA! Spec i låren. Det körs på hårt nu, och hårdare ska det bli! 
Men det är skönt att man har börjat röra på sig igen efter allt dåligt man har äte de senaste veckorna :|

Såg nyss 11e avsnittet av OTH.. det var ett konstigt sådant. Men det slutade ju lite spännande, så det är bara att bita i och vänta tills nästa tisdag..  

Undra vad man ska hitta på imorgon, man blir rätt rastlös på dagarna när man inte jobbar osv, och pengarna börjar ta slut också, tur att det inte är så långt kvar till nästa löning. Fast den lär ju gå åt till en massa julklappar. Läste en tjejs blogg förut, och hon började köpa julklappar tidigt, vilket är väldigt smart, så slipper man vara ute i sista minuten och stressa.. Och dessutom spara en del av lönen så man kan köpa ngt åt sig själv också.. Näe nu ska jag nog ta och runda av det här inlägget så det inte blir så långt.. Ska nog kolla lite på tv, och sen blir det Gossip girl! :) See ya!

» Akon- Beautiful
» T.I ft. Rihanna- Live your life

Bfn

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Isabelle! 


Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

Utmana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har spelat fotboll i ca 11 år
2. Jag äter alldeles för mycket skräpmat!!!
3. Jag känner en ytters liten del av min rätt stora säkt, men den är bäst ändå :)

4. Jag har tre äldre halvssyskon

5. Jag tycker att blodpuddig är ganska gott :p

6. Jag är perfektionist

7. Jag är besatt i serierna One tree hill, Gossip Girl och Andra avenyn

Jag utmanar: Den som känner för det ;p


Torsdag 13/11

Hallå!

Wiie, nu har laget äntligen fått nya tränare :D Det blev två st tom, så det blir ju kanonbra :D:D:D Uh, längtar till våren då seriespelet sätter igång igen :)

Idag har det varit en hyfsat lugn dag. Blev väckt av mamma imorse då hon frågade om jag kunde skjutsa in henne till stan, och självklart ställer man ju upp, har ju några att ta igen ;D
Sen blev det hem och stryka jobbkläderna och göra sig klar, och vid 14.00-tiden åkte jag till jobbet :) Det var rätt lugnt idag, förutom att det kom typ tio bilar efter varann i DTn (drive thru), och inget var typ färdigt så det blev liite stressigt, men det löste sig ju det också :)
Slutade vid 19-tiden, och då åkte jag och hämtade mamma i stan och därefter hem. För tillfället sitter jag och kollar på dålig tv.. =/ Men ska väl ta och fika lite sen kanske det tom blir sängen!

Bfn


Turkiet

Onsdag 12/11

Haallå!

En vecka sedan man skrev sist, men så blir det när man inte gör så mycket på dagarna.. förr gick man ju i skolan osv och hade oftast ngt att berätta om.. men nu är det ju inte så!
 
Idag har jag iaf vare en sväng ner på stan. Uträttade lite ärenden, och därefter gick jag och mamma och tog en fika :) Köpte även med mig en hårfärg hem :) Har ju varit lite tveksam till att färga själv nu när man är ljus på knoppen, vill ju helst inte bli orangehårig eller ngt liknande.. men efter mycket om och men så köpte jag en förpackning Loréal paris Couleur Experte. Och resultatet... blev faktiskt riktigt bra :) Man tjänade ju typ 750 spänn på det :D

Annars ikväll har jag inte gjort så mkt, satt och förde över en massa bilder från kameran sen i somras, och så la ja in lite musik på mobilen :)

Imorgon blir det jobb, mellan 15.00-19.00, skulle börja 10 egentligen.. men det var tydligen mkt folk som jobbade så får börja lite senare somsagt. Näe, nu kurrar magen, så jag måste ta och fika lite :)  

Bfn


1: Utväxt till tusen :|
2: Färgning pågår, trodde nästan att det skulle bli brunt ett tag (!)
3: Ooh voila! En ljusare knopp! :)

Gratismode.se



Bli medlem här vettja! :D Tjäna poäng och få presentkort!
Skitenkelt & roligt!

www.gratismode.se/?c=5810

Onsdag 5/11

Shulululu!


Jahapp, då var det november sen fem dagar tillbaka.. och vintern närmar sig. Uh.. :| Men det är väl lika bra och få det överstökat ngn gång, och det händer ju även mkt roligt under vinterhalvåret ändå :)
Tänkte iaf skriva lite vad som hänt sedan jag skrev sist.
I fredags blev det  stan en snabbis med Moa, därefter jobb mellan 11.45-15.00 och på kvällen utgång :) Först träffades vi hemma hos Julia och runt halv tolv for vi ner till aveny. Träffade mycket folk och hade skitroligt! Runt halv 3 gick jag mfl bort till Max.. men det smakade typ lika äckligt som sist, så det var ingen höjdare. Därefter gick jag till lägenheten och sov.

Lördagen blev lugn. Blev bjuden på mat hemma hos fam Sandholm, och där stannade jag ett bra stund.
Söndagen bjöd på jobb.. började kl 08.00 och slutade 16.00, men tiden gick rätt fort ändå :) 
Igår, måndag blev det fika på stan med Moa innan hon for till jobbet, och efter det gick jag runt på stan och inhandlade lite kläder :) 
Kvällen blev lugn fram tills Moa ringde och berättade att hon behövde åka till jobbet en snabbis, och då följde jag med :) Tog en runda på Mcdonalds också, där jag även träffade Rikard, som jag inte hade träffat sedan i somras, trevligt :)

Idag blev det åter igen stan, med Moa :p Idag fick ett par skor åka med hem.. vilket betyder mindre pengar kvar på kontot- jag börjar få ångest.. så jag vet ej om jag ska behålla dem, men jag tror det blir så.. Får ju pengar igen om 20 dagar, giii :|

Imorgon blir det nog städning.. och nej, jag städade inte när jag sa att jag skulle göra det sist, men nu måste det blir av!
Näe, nu ska jag gå och kolla på tv! Tjing!


Bfn
 

Köpte även ett par jeans och 3 par strumbyxor (ett par svarta, två par gråa)

RSS 2.0