Måndag 26/5

Hey you!

Mehe, roligt att statistiken över besökarna håller i sig även fast man upd så sällan! :P
Men aa.. har iaf haft fullt upp sen jag skrev senast.. går som sagt sista dan i skolan imorgon!! EVER!.. så man har en del grejer man behöver göra.. idag har jag irrat runt på stan efter kläder.. och jag tackar Madde som var med och hittade ett par shorts.. som jag har försökt att hitta i evigheter, så TACK!. sen blev det lite linnen också.. därefter följde jag med henne till Eliganten eller vad affären hette, för att kika på klänningar.
Sen blev det hejdå, och jag tog en 12a på donken. Där satt man och väntade på mamma i evigheter.. men när hon äntligen kom från sjukhuset blev det att pallra sig bort till Apoteket för att köpa solskyddsfaktor osv, samt hämta twinrix- sprutan, som jag tog senare idag.

Därefter bar det av hemmåt.. satte mig ner för att tömma min bärbara datorn, som jag ska lämna in imorgon.. det kommer att kännas värsta konstigt nu.. =/ Men mitt upp i allt iaf så fick jag en tidig studentpresent, och den innehöll en digitalkamera, :D Så tack M&P!
Sen fortsatte jag med det jag höll på med..
Ikväll blev det att läsa ut boken och börja skriva på läsloggen.. har tyvärr inte hunnit klar den än.. men det är bara kommentarena kvar.. så jag hoppas att jag hinner göra det imorgon!
Imorgon blir det iaf en lugn dag..  lunch hos vår mentor, därefter redivisningar på historian.. men jag kom på att jag måste svänga in på apoteket igen.. men det går snabbt hoppas jag.. sen blire hem och skriva och packa.. för runt 23- tiden bär det av till arlanda och Turkiet!! :D:D Hoho, det ska bli så skönt att komma härifrån! jaja.. nu ska jag fika ngt.. sen sängen! Hejdå! ♥


Bfn 


Min kamera.. fast min är silvrig.

Onsdag 21/5

Hej

Jag vet att jag inte har skrivit på ett bra tag. Har inte tagit tag i designen heller.. det beror på att jag inte har haft ngn ork och att jag har alldeles för mycket att göra just nu inför studenten osv. Det är massor i skolan och man har rest hit och dit, och man ska utomlands nästa vecka. SÅ jag måste ligga i ett tag till!
Kan iaf säga att balen osv var jätte kul och jag hade en trevlig kväll med de allra bästa! En massa bilder finns på bdb:n.. Ha det bra, HEJ! ♥

Bfn

Provisoriskt

Har lite brottom just nu.. så det får bli så här så länge!
NU; grillat! :)

Redigering pågår

Ja, som sagt. designen håller på att ändras :)

Lördag 10/5

Haallåå!

Det går tyvärr inte att kolla på videon nedanför längre. Vi var tvungen att göra den privat pga olika skäl. Men det kanske fixar sig längre fram när tävlingen är avgjord :) Men ja..

Skönt att det är helg nu iaf :) Och det kommer inte att bli så mycket plugg heller, ska bara få in det jag ska säga på projektredovisningen vi har på måndag. Igår blev det en lugn dag i skolan.. På religionen jobbade vi på med grupparbetet, på svenskan kollade vi på en jävulskt tråkig dokumentär om August Strindberg.. och på historian körde jag och Frida på med vårt arbete.. fick även tillbaka proven, och jag fick VG, riktigt nöjd, med tanke på hur stört det där provet var! Därefter körde jag, Frida och Moa igenom projektredovisningen en gång, och det blir nog bra :) Sen kom mamma och hämtade mig, vi for till polisen och där fixade jag nytt pass :) och efter det for vi ut till birsta. Där köpte jag ett linne och en klänning, eller vad man ska kalla det :) Kanske lägger upp bilder senare :)
  
Ikväll blir det cruising med Moa i Timrå.. tråkigt ställe att hålla till på.. men men, man kan ju göra det roligt :) Hare så kul ikväll! ♥

Bfn

image76

Tisdag 6/5

Hej!


I den senaste vaganttävlingen så skulle varje klass göra en film som handlar om deras program, och så här blev våran! :)
 



Bfn

Söndag 4/5

Hittade den här videon på en tjejs blogg, och varför inte sprida den vidare? ;P haha!




Bfn

Torsdag 1/5

Hej alla!

Gud va underbart det kändes att skriva månad 5! ;D hoho! Snart äre Studenten tame tusan! Men ja!
Gårdagen var iaf SUPERskoj! har inte haft så roligt på länge :) Dock blev det för mycket av det goda, och det fick man lida för idag. Höuva! Aldrig mer.. även om det troligtvis kommer att ske ngn gång i livet igen.. Kvällen började iaf hos födelsedagsbarnet Issa som fyllde 19 :D Grattis ;) Nästan hela klassen var där plus ngr till :) Drog in till stan runt 23 tiden, med fullproppad buss.. Men man hittade ju en härlig frisyr att peta på ;P Även om ägarn till håret inte tkt att det var så roligt, men det tyckte jag och Fridan! ;P Haha!
Väl nere på stan drog vi upp till Oscar.. vilket vi inte hade räknat med från första början.. :P Men lyckat blev det ju! Gratis inträde.. tack Jocke! Därefter gratis dricka.. tack Krille ;P Haha. Ja fy tysan, kvällen slutade runt 2-3 ngn gång då mamma kom och hämtade mig och Moa.

Idag mådde man inte bra som sagt.. Men det mesta försvann senare på eftermiddagen.. tackochlov! För kl 19.00 vare dags för match :) Och det gick förvånadsvärd bra att spela, dock blev inte matchresultatet det bästa, meen sånt kommer man över :)

Ikväll har det blivit lugna puckar, har suttit och fika varma mackor med mamma och moster, och sutte och kika på alla dess underbara bilder som tog igår :p Men aa. Det var väl allt det :) Hej! ♥

Bfn

image65
Födelsedagsbarnet Issa!

   

Bild 1; Jonas och Lars fixar soffan som ngn lyckades ha sönder ;)
Bild 2; Sara och ngn tjej jag inte kommer ihåg namnet på..
Bild 3; Issa och Malin
Bild 4; Lars, Madde och Carro, som förövrigt körde en nykter kväll!

image70
Emelie, Carro, Issa, Jag, Jonas och Madde.. Bilden är tagen av Lars ;) haha

   

Bild 1; Frida, Moa och Sara
Bild 2; Någon, någon och Julia ;p
Bild 3; En glad Malin, Carro och Emelie
Bild 4; Babak och Fanny (?) :|

RSS 2.0