Linser

Prövade mina linser förut, och så här blev resultatet! :)


 



           

(klicka på de mindre bilderna så blir de större!)

Bfn

Slödagar

Jo de två sista dagarna har varit ett par riktiga slödagar! Har i stort sätt suttit framför datorn eller legat i sängen och kollat på tv! Fast jag har mina anlednigar också, halsen börjar iaf bli bättre, dock har jag blivit väldigt hostig och snorig :| Men men!

Ikväll tog jag iaf tag i alla kläder som jag har liggandes i överallt! Hittade tom en påse med ett plagg i! Haha! Ibland känns det som att man inte har ngt att ha på sig! Men ikväll insåg jag att jag nog har rätt mkt kläder eftersom min garderob blev fullproppad! Måste kanske ta och rensa den igen!..

Imorgon ska jag ta och rycka upp mig lite! Ska få lite saker gjorda känner jag! Typ tvätta, plocka lite på rummet och så! Blir ingen träning iaf, tråkigt! Men får ut och springa lite själv när jag mår bättre! Näe, ska ta ngt att äta nu, magen börjar kurra.. Hej!

Bfn 


Redigering

Sådär, som ni kanske ser så har jag ändrat designen lite, inge märkvärdig, men har inte så stor inspiration just nu så det får se ut sådär ett tag :) Lite småsaker som ska fixas. Men det får bli en annan dag! Tjing!


Bfn

Sjuk?

Blä, mår inte alls nå bra! Halsont till tusen och allmänt hängig :( Började igår kväll, och sedan dess har det sutte i! Det var riktigt jobbigt att jobba idag, men imorgon fick jag vara ledig, tack för det! Bara det inte är halsfluss!! Ska ju ut på fredag eftersom Sara fyller 20 år idag!! Grattis igen hun! <3

Sitter och lyssnar igenom Jockes playlist i spotify nu, och karln lyssnar på riktigt bra musik, iaf det mesta! :) Btw så är spotify kanon!
Näe, nu ska nog ta och äta lite glass och kolla på tv! See you!

Bfn  



 

Cup i Nordic

Somsagt.. Det blev en heldag i Nordic idag tsm med de bästa :) Det gick hyffsat, vann gruppen, vann kvarten med 2-0, men åkte du semin, förlorade med 0-2.  Så delad 3a då kan man säga och bäst i distriktet :) Fick även göra en snygg assist och ett mål! Fick aggera lite målvakt sista machen också, och höll såklart nollan :D  

Är grymt trött nu! Sov knappt en blund inatt, kändes som man bara låg o vila i fyra timmar, Så det blir troligvis en tidig kväll ikväll. Ska ju även jobba imorgon! Så det var väl dere! Hörs!

Bfn

Jobb

Jo fick jobba lite extra ikväll :) Stängning närmare bestämt, med Dennis och Janne! Även att Dennis får öppna imorgon (idag) också, stackarn, haha :P

Det var hyftas lugn kväll, lite irriterande är det ju när folk kommer typ tio minuter innan vi stänger och ska ha mat, men som tur va gällde det bara två cheeseburgare den här gången, men ändå :p 

Aja, imorgon är det cup på Nordic, höh! Ska bli kul det! Så man kanske ska gå och lägga sig, ska upp om ca 5 timmar, såå.. Godnatt!


Bfn
 

  

Löpträning á la Jennifer

Jodu! Ikväll var det dags för den första löpträningen det här året :) Och det är nog den bästa löpträningen jag har varit på, och det är jag nog inte ensam om att tycka? :) Nu vare inte bara att springa från punkt A till punkt B, utan mkt varrierande träning!

Annars då?. Har inte gjort ett skit idag. Sov till 12 någonting, och låg kvar i sängen ett bra tag och kollade på tv. Därefter blev jag sittandes framför datorn, satt och kollade igenom en massa klipp på Aftonbladet.se.
Ja, det var väl min dag det i stort sätt. Juste! Fick lönespecen idag, blev lite överraskad! Hyffsat bra lön den här månaden :D Aja, nu ska jag prata lite mer med Jocke, och sen blir det nog film :) Tjing!

Bfn

Shopaholic, whaat!?

Haha, ja ibland undrar man ju om man är shoppingberoende eller inte :P Den här månaden har jag varit det. Shame on me! :P Jaja, ny lön kommer om 8 dagar, och då ska jag fixa ett sparkonto och lägga över en del av lönen! Måste börja spara nu asså! :p

Jaja! Det blev Birsta med Moa idag :) Gick runt överallt typ, men hittade bara kläder på Gina idag, och tur var väl det!
Köpte även lite småsaker som tops, bommulsrondeller, sminkborttagning och så :) Blev en lunch på Mcd också! När klockan börja närma sig tre, så ringer Sara och säger att hon är på Media Markt, och eftersom jag och Moa hade gjort vårt så åkte vi upp dit och försökte hitta en hyffsat bra och BILLIG telefon till Sara. Dock lyckades vi inte så bra, eller Sara kanske man ska säga, så vi for rakt över gatan till Elgiganten ist.. men gick det nå bättre där? Nej.. :P Men nu skulle Moa åka till jobbet, och jag var tvungen att åka med eftersom mamma skulle hämta upp mig där lite senare.
Blev bjuden på en liten dricka och strips, tackar för det! ;p

Väl hemma blev det mat, och sen visade det sig att löpträningen hade blivit inställd. Men 14 minus stoppade inte mig! Utan jag bytte om och sprang lite här hemma ist! :) Det var svinkallt när jag började springa mot Matforshållet, men när jag vände tillbaka blev det lite skönare att springa :) Tur det!
Är riktigt nöjd över att jag kom ut, brukar inte vara den som är så peppad för att springa.. men eftersom fjolårets kondition låg på minus till tusen, så får jag lite mer motivation att komma ut nu! :)

Ja det var väl det! Ska nog gå och lägga mig snart, jobbar 10-19 imorgon, och efter det blire 20års- fest!

Bfn

     
(klicka på bilderna så blir de större!)

Äntligen!

Joru satte! Nu är äntligen mina linser påväg! :D Heelt gratis! (bortsätt linshållaren/ vätskan och frakten). Kanon det!
Höhö! Va bara det! Tjingeling!


Bfn

Onsdag..

Det blev inge Moa och Birsta idag :(, blev lite missförstånd, men imorgon då blire av hoppas jag :)
Har iaf fått liiite gjort idag iaf. Tänkte ringa lite samtal, fast det slutade med att det vara blev ett.. folktandvården :P Så om ngn dag får jag hem lite broshyrer angående tandsmycken :) hihi. Tänkte ringa vc också, eftersom jag har fått hem en liten räkning angådende uteblivet besök.. vilket jag inte har ngt minne av alls. För den tid, tanten sa till mig i telefon va ngt helt annat. Men hela den historien tänker jag inte ta om.. Orkar inte hålla på, så betalar väl.. Sen vare ett till, men det vår vänta tills imorgon, eftersom man skulle ringa mellan 08-10.. :|

Uh, tråkig dag det här, samt ett tråkigt inlägg, men jag tvingar igen att läsa.. :) Man skulle kanske ta och göra om desigen!? :D Hm, får se lite senare om jag orkar.. ;P

Bfn 

Måttligt trött!

.. kan man säga! Öppnade idag tsm med Faisal, så det blev jobb mellan 06.15- 15-15. Har bara jobbat frukost en gång förut, men det gick bra ändå :) Kl 10 kom Henke och Emma, och jag fick äntligen ngt att prata med ;P Fasial satt mest på tuben och lyssnade på musik osv.. :p 

Efter jobbet åkte jag och hämtade mamma på jobbet, och vi for och handlade lite mat och sen hem :) Åt middag, kollade på tv, och vilade lite, och sen var det dags för träning! Teknik och styrka! Vi var även ovanligt många idag, och det var riktigt roligt! :) Och innan vi slutade hade vi möte med lite gofika, tack för det K & C! :)

Åkte därefter hem, kollade på efterlängtade AA och sen duschen! Och nu sitter jag framför tvn igen och kollar på Extrema kroppsskulturer. Usch, fattar inte hur man kan utsätta sig för en sådan smärta som dom gör, plus att utsmyckningarna som de gör, inte är snygga på en fläck.. men det är ju upp till var och en!. 

Näe, nu ska jag koncentrera mig på programmet! Hörs!

Bfn

Nuså!

Jobb idag, 10.30- 19.00. Men det var helt okej att jobba idag :) Ngr ruscher (stavning?) blev det ju, men lång ifrån som det har vare de senase veckorna, så det är ju skönt :)

Ikväll har jag bara legat i sängen o glott på tv.. fast det har inte varit ngt spec att kolla på, har även pratat med Moa i en timma i telefon, skönt att bara prata av sig en massa, om allt och ingenting :) Lite synd att vi inte träffas så ofta.. men det blir ju så när båda jobbar osv :( Men på onsdag har vi preliminärbokat varandra, så då blir det birsta/stan :)

Det var väl det de!

T-shirt- Carlings
Skinnjacka- Carlings


Tröja- Vermo Moda
Jeansleggins (assköna!)- Vero Moda
Skor- DinSko

Bfn

Lördag

Blev inga bilder igår, hann helt enkelt inte :) Men det kommer!

Igår blev det birsta och stan med mamma :) Blev inga kläder köpta där, eftersom det jag hade sett i stan var slut! Tur man har.. :| Men fika blev det allt :) Efter att ha kutat igenom alla affärer och inte hittat ngt åkte vi som sagt ner till stan. Köpte det jag hade kollat ut, dock i andra färger.. (eftersom den färg jag skulle ha var slut! Irriterad!!) plus ett par skor :) Sen var det bara hem o göra sig klar för kvällen :) 
Ngr drinkar på Svenssons och därefter bar det av till Irish. Trevlig kväll :)

Har insätt att jag måste göra om designen också. blä. Jobbigt! Den börjar bli en aning booring, plus att hösten är över..  för ganska länge sedan..

Nu ska jag ta o hoppa in i duschen.. m &p får snart främmande och jag har ingen lust att gå runt här och vara ofräsh ;D Så vi hörs senare! :) 

Bfn 

Äntligen!

Javisst! Idag köpte jag min efterlängtade skinnjacka från Carlings! :D Har kollat på den sedan i höstas/våras ngn gång! Men har varit alldeles för snål för att slänga ut 1299 spänn på den.. Men idag när jag gick förbi butiken så vare en massa reaskyltar i fönstret, så jag gick in, och tror du inte på f*n att den var på rea! :D 799 spänn! hoho, blev ngt glad så det var ju bara att testa och betala! Fick även med mig en t-shirt hem för ynka 49 spänn! :D Ibland är det bra att vänta ett tag! Läs evigheter! Bild kommer iaf imorgon, orkade inte knäppa ngr ikväll. Ska även en sväng till Birsta imorgon, äru på eller!? Ska köpa lite kläder som jag såg idag :) Passar på att köpa dem där eftersom jag fick ett Birsta city- presetkort i julklapp :)
Senare på kvällen blire en lugn utgång tsm med Moa :) Ngr drinkar och en massa skitsnack! ;D I like!

Hörs imorgon! Hej!

Bfn

Tröttare än tröttast!

Joru! Är helt slut nu! Gick nämligen och la mig halv 4 imorse..började se JVM- finalen inatt, men när Sverige låg under med 0-3, så gav jag upp. Klev upp runt 9-tiden imorse, gjorde mig klar och åkte till jobbet! Skulle jobba mellan 11-17, men det slutade med att jag fick jobba till 20.15. puh, ink 30 min rast. MEN det gav ju bra med pengar idag :D

Borde gå o lägga mig, ska kanske jobba imorgon också! Men jag är ju en som stannar uppe även om jag är trött.. :S
Aja orkar inte skriva nå mer så take care!

Bfn

Sova frågetecken!!

Joo, ska göra det snart :) Tänkte bara skriva ett litet inlägg först.
Hade tänkt att jag skulle skriva om nyårsafton osv, men tror inte jag orkar det. Kan ju säga att det bjöds på en väldigt god trerätters och att jag var med de bästa :) Du kan ju kika i bdb:n om du har lust, bfms.bilddagboken.se!

Jobb idag.. 11.00- ca 19.30. fick jobba lite extra :) Och extrajobb blir det även imorgon.. 15.00- 20.00. Kanon det!
Sen efter det får jag se! Näe, nu blire nog sängen! Hejråå!

Bfn

RSS 2.0