Onsdag 28/11

Jaao, imorse försov man sig.. duktigt.. skulle ha mentorssamtal innan vi började, men det blev ju inte av då. Fick iaf skjuts in av pappa så jag han in till halv 11 då svenskan började.

Dagen har väl vare lugn i sig. Gick en stund på stan efter skolan, måste ha nya innomhusskor, mina har ju blivit alldeles för stora så man glider ju runt med fötterna liksom. Hittade ett par snygga, men det fanns såklart ingen man kunde fråga om strl osv och då blev jag le och gick därifrån. Får gå och kolla igen på fredag, då man får pengar. Jag och Moa köpte iaf ett tvåpack svarta knästrumpor/ sockar, som vi sedan delade på :)

Ikväll ska jag iaf åka hem till Amanda och färga håret på henne. Sen blir det nog en tidig säng ikväll. Har vare så grymt trött idag :S Även fast jag sov en timma längre än vad jag skulle. Men men, hare bra iaf. ♥

Bfn

Tisdag 27/11

Uh.. jag är trött som ett as nu..  Dagen har iaf varit helt okej även fast man slutade runt halv 4.. Första lektionen hade man prov i f.ekonomi, gick bra tror jag :) Men jises vad jag inte tycker om läraren, duktig kille- man- det.. (?) Jaja, provet var iaf rätt fort avklarat, åkte då en stund till skolan, men åkte strax därefter till Birsta med Moa, Frida och Sara. Gick typ bara runt och kolla lite, blev lunch på donken också. Träffade btw min, eller vår, gamla lärare HG, det var roligt :)

Väl tillbaka på skolan vare fysik och historia som gällde, sen var dagen slut.
Snart ska man åka och träna.. börjar kl 7 och slutar 9, fan va roligt. Dålig träningsvärk man kommer att ha imorgon då :S Gosh! AJA, hejdå ♥

- Men gere, lilla du...

upd 22.50
Ja, träningen var somsagt JÅÅPIGH! Jag kommer troligen inte kunna gå imorgon. Fifan. Men det leder ju till något bra i slutändan.. MUSKLER osv :)
När jag kom hem så var det ju tänkt att jag skulle sätta gång och baka tills imorgon, eftersom jag och Moa har bakvecka.. (Wiiiie), men då hade såklart pappa gjort en omelett på alla äggen vi hade kvar, så det var bara att ta bilen för mig och mamma och åka och köpa någon smaskig bullrundsmetkaka (kommer inte på va det heter).. Så det får de underbara lärarna äta på imorgon. VARSÅGODA liksom. Snåla jävlar :)
Jaja, nu ska jag ta och läsa igenom svenskan tror ja! AJSING! ♥

Bfn

image110

Måndag 26/11

Ja, tänkte sammanfatta helgen lite kort. I Fredags blev det hemmakväll som vanligt, men det brukar vara skönast så eftersom man är död på kvällarna.. Lördagen spenderades med Moa, först var vi ute i birsta några timmar, sen åkte vi hem till henne. Fast jag blev inte så långvarig, pappa hämtade upp mig så jag kunde åka hem och äta och packa ner lite saker eftersom jag skulle tillbaka till Moa eftersom vi skulle vara barnvakt till Arvid :) Natten spenderades där. Söndagen blev en lugn dag, pluggade lite f.ekonomi, och sen på kvällen blev de Andra Avenyn och några avsnitt av OTH s03.

Idag har vi iaf bara haft en lektion i skolan, rätt nice. Lite drygt att den är 1timma och 40 minuter bara.. UH. Men man hinner iaf gå igenom MYCKET.. Därefter blev det raka vägen hem med 12.05 bussen.
Satte mig en stund i soffan och spelade lite Ps2 (Playstation 2, förkortas det så? ;P haha) jaja, sen har jag nyss äte en pirog, nära på att dö där ett tag tror ja, men nu har man lite mer energi i kroppen så man kan plugga lite f.ekonomi snart.

Sen ikväll blir det lite annat plugg, och så kanske jag ska skriva lite ansökningar, eller jag MÅSTE det..  aja, Hörs på! ♥

- Men skärpning!!

Bfn

Fredag 23/11

Fett nice med helg asså, näe inge shobresvenska här nu. Jaja, skolan va rätt lugn idag, hade historia prov, som gick bra tror ja, känns skönt :) Därefter lunch, svenska och biologi, där vi disikerade lammhjärta- lungor- njurar och de andra mysiga organen, Yeeha!

Haha, jag måste få skratta lite, va ska du gå på lilla vän!? Det är rätt lustigt!

Ikväll har jag iaf sett klart på andra säsongen av OTH, sen har jag kollat på filmen Ett öga rött, blev tvungen eftersom vi har läst boken i skolan. En halvbra film, den får tre stolar av fem :)

Jag måste bara fråga, HUR I HELA JÄ*LA HEL*ETE KUNDE DANIEL ÅKA UR IDOL!?!?!?!? Är det meningen att ANDREAS ska komma till final och sjunga i GLOBEN, ELLER!?! NEJTACK! UT MÄRE!

Uh. Jaja. Imorgon blir det iaf birsta med Moa! Nice det! Hej! ♥

Bfn

Tisdag 20/11

1. Vad tror du alla andra tycker om mig?
2. Har vi haft sex?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Har jag gjort något bra för dig?
15. Vilka/vilket uttryck använder jag ofta?
16. Tänker du kopiera den här texten så jag får svara på din?


Svara! ;) Huhu!


Måndag 19/11

LISSTAAH, snodd av Moa!

HUR MEDELSVENSSON ÄR DU?

[  ] Ditt efternamn slutar på -son
[  ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[  ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn
[X] Du bor i villa
[  ] Du bor i en tätort
[  ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig (men nu är dom skilda)
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[X] Din familj har en Volvo
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[  ] Du har varit i Grekland
[  ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[X] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[X] Din familj har en husvagn
[  ] Ingen av dina föräldrar röker
[X] Din pappa är lite lätt överviktig
[X] Du idrottar flera dagar i veckan
[X] Du har husdjur
[X] Du får månadspeng (studiebidrag)
[  ] De flesta i din familj är blåögda
[  ] Du äter Mc Donalds-mat/pizza/tacos varje vecka
[X] Du följer Melodifestivalen

16/30. Det får duga ;p

Söndag 18/11

Skriver en snabbis om helgen..

Fredag 16/11
Lugn dag i skolan, började 09.50 och slutade två timmar senare, fast jag, Moa, Frida och Sara satt kvar ett tag till och fixade med biologin..

Kvällen spenderades hemma framför datorn/tvn med en påse karra..

Lördag 17/11
Sov rätt länge. Gjorde typ inget på hela dagen, satt och kolla på två filmer och ngr OTH-avsnitt..

Idag, Söndag 18/11
Idag sattes fotbollen i rullningen igen. Hade två timmars träning idag, rätt kul att det har börjat igen så man får komma ut och spela på gräsplan nån gång, men det känns ändå jobbigt på något sätt.. Har iaf börjat en ny tjej i laget, så det är ju positivt på sitt sätt..

Annars har det väl inte hänt så mycket annat, har bara pluggat lite kemi osv.. Såg just på veckan och kommande veckans avsnitt av Andra Avenyn. Så nu är det bara att vänta till nästa söndag... Näe, tror jag ska kolla på ett OTH-avsnitt nu..

- Vafan har hänt med dig? ='/ ...

Bfn

Torsdag 15/11

image107Ehm, aa. Dagen i sig har väl varit okej, fast JOBBIG!.. hade nämligen första och sista lektionen idag.. Och jag började halv 9 och slutade 16.20.. hmf. Det är ju typsikt att man ska ha prov på sista lektionen då det är sånna här dagar.
Var dock på en timmas föreläsning efter första lektionen. Jonas Hassen Khemiri (vet dock inte om jag har stavat rätt?) kom till skolan och pratade. Det var faktiskt rätt roligt. Efter det var det 4 timmars hål som gällde, men då blev det lite plugg och så ist.

F.ekonomi- provet gick väl bra hoppas jag. Men gjorde dock ett slarvfel, eller aa inte direkt, men jag hade iaf svarat på en fråga, men var osäker, så jag ändrade.. men det skulle jag ju aldrig ha gjort, för det visade sig att jag hade svarat rätt från början. Då blev man en aning le.. men får hoppas att det gick bra ändå! Blev mycket MEN där, jaja :)

Ikväll har det väl inte hänt något speciellt. Mamma och jag försökte fixa till ljudet på stationära, men eftersom det handlar om drivrutiner och sånt, så hoppade vi det :) Men Göran ska dyka upp någon dag framöver!

Har även fått någon slags uppsvullnad under hakan, vette tusan vad det är, pappa gissade på lymfkötlarna.. men ska iaf gå och kolla upp det imorgon! Höuva :S
Imorgon blir det iaf en rätt lugn dag i skolan.. börjar 9.50 och slutar 12.50 så det blir nice, fast vi ska jobba lite med projekt osv, men det är iaf tidigare än halv 3 :)

Känns som att jag måste göra om designen på bloggen. Börjar bli lite less på den här.. men det får jag ta itu med en annan dag.. 
Fick även mitt lilla paket av Anna idag. Fanns en hel del smått och gott i det :) Ser fram emot en spakväll nu.
Näe.. fan. Nu blire lite OTH tror jag! See you later! ♥

Bfn



 


Tisdag 13/11

Wiiho :) Vann även Annas lilla tävling! Ska bli skönt att få pyssla om sig lite!! :)

Dagen i skolan har iaf vare lugn, dryg f.ekonomi imorse, därefter hål i ett antal timmar, men då gjorde jag, Moa, Frida och Sara biologiuppgiften, eller halva iaf, fast sen skulle jag tydligen ha ngn extralektion i kemi.. och när jag hade den åkte de andra och åt PIZZA, uuh :( Vill också ha.. men jag kan somsagt inte äta det riktigt än, eller går göre väl, men det lär ju ta sin lilla tid.. jaja, sparade ju pengar iaf :)
Sen vare bara fysik kvar, och jag gick G på provet, dåligt glad jag blev :D Wiiho!
Efter fysiken satt vi kvar ett tag och jobbade lite med projektet. 

När vi tagit bussen till stan så gick jag och Moa upp på ica och inhandlade lite barnmat och en massa annat som går lättare att äta för mig, även ny tandborste och tandkräm :p

Barnmaten var inge vidare god, tror jag ska salta lite nästa gång :p haha, näe, ska väl börja läsa igenom lite f.ekonomi nu, hare! ♥

- Eeeh, okej!! HAHA.

Bfn 



Måndag 12/11

Uh, känner verkligen inte för att skriva ngt inlägg.. men gör det ändå..

Ledig är man idag iaf, skönt. Tror att det kommer att bli en rätt lugnt skolvecka faktiskt, ledig idag, inga biologilektioner på hela veckan, samt ingen idrott.. Fast iofs jag ska ju skriva mitt f.ekonomiprov... fast behöver väl iofs bara läsa igenom det ngr ggr så kan man det igen sen. Måste skriva den där idrottsgrejen också, fast Moa hade hittat en bra sida sa hon, så det kommer nog att gå bra.

Idag blir det stan och träning iaf, body pump, ohf! Känner att träningsvärken redan är påväg innan man ens har börjat, haha :P Aja, måste gå och kolla om det finns ngt som man kan stoppa i sig. Upd kanske ikv. ♥

upd 22.01
Ja täningen gick bra, men det var uuuuuuur jobbigt, har verkligen NOLL styrka i mina armar, haha :D Jag lär iaf få världens träningsvärk imorgon. Det blev lite solning före träningen också, vilket var väldigt skönt när det är så här kallt ute :P

Efter träningen gick jag och Moa ner på pleasure.. Där man piercade tungan.. uh. Som tur är gör det inte speciellt ont ÄN, men det kommer väl inatt/imorgon ngn gång. Näe, ska väl försöka äta ngt nu antar jag, sen blir det sängen.. el ska kanske förresten se ett avsnitt av OTH först :) Jaja, godnatt! ♥

Bfn

image106

Tävling

image105
Läste nyss Annas blogg, och det visade sig att hon har en tävling som man kan delta i om man vill, och självklart vill man ju det :)
Det skulle inte sitta fel med en liten spakväll, tänk att bara få ta hand om sig själv lite, oho, det skulle vara üüberskönt! 

Vill du också vara med och tävla? Gå in på Annas blogg här!

Onsdag 7/11

Puuh, dåligt trött man är nu då! :S Måste verkligen lägga mig tidigt ikväll.

Redovisningen vi hade på marinbiologin gick iaf bra idag :), skönt att ha det gjort nu! Förövrigt var det väl en rätt lugn dag. Efter skolan va de som sagt spinning puls som gällde! En aning jobbigare än dansen igår :) Så det lär nog kännas i låren imorgon!

Resten av kvällen blir MYCKET lugnt vill jag lova :) Skulle väl egentligen skriva dagens loggbok, men jag gör det imorgon tror ja, samtidigt som jag skriver morgonagens. Hörs på! ♥

Bfn

Tisdag 6/11

Näe, jag orkar inte upd speciellt ofta, känns som att man bara skriver samma sak typ.. :S men men.

Har iaf haft fysikprov idag, vette tusan hur det gick, svarade på alla frågor utom två, men det känns som att man chansade på det mesta =/.. men det visar sig väl. JAJA, när skolan var slut gick jag, Moa och Sara till EGO för att träna :) Fast det blev inte så mkt träning, körde afropowerdace idag, vilket inte var så jobbigt, men jag antar att det kommer att kännas i kroppen ändp imorgon eftersom man rörde sig på sätt man inte brukar röra sig på.

Imorgon blir det åter igen träning på EGO, fast då blir det spinning puls :D Nice, sen blir det bodypump på idrotten på torsdag.. :P Kommer nog att gå som en vandrande pinne på fredag, men det får de vara värt! Näe, nu blir det varma mackor, sen dusch, därefter sängen! Godnatt! ♥


Bfn

Fredag 2/11

Kan ju börja med att säga grattis till Isabelle som fyller 18 år idag, grattis! :)

Idag har det vare en lååång dag, även fast den inte är slut än. Vaknade kl 08.00 imorse, och bestämde mig därefter för att hålla mig vaken. Måste ju liksom vända tillbaka dygnet nu =/

Idag har jag iaf vare på VC, guuuuuuud va ovanligt.. :S men men, därefter skjutsa mamma mig ner på stan så jag kunde gå och sola på ego :) Köpte även ett månadskort för 99 spänn, så nu blire en massa träning tills fotbollsträningen börjar igen, måste få liite mer kondition känner jag :) Sedan åkte vi till Clas Olsson där jag köpte en kabel till datorn, så man kan se film på tvn från datorn. MEN.. man måste även ha ngn extrasladd eftesom (IDDI)DELL har nå specialskit, så måste hitta en sån nu också, men jag antar att det löser sig :) 
Sen blev det ICA, köpte en massa karra, eftersom det bara kosta 3.90 kr/hg, det blev ca 1 kg, till mig själv :) Fast det lär ju räcka i ngr dagar! Därefter bar det av hemåt. 

Ikväll blir det Idol.. måste ju se på braiga SAM, (ironisk), daaaaaaah, fel och åka ut ngn jävla gång! Sen blir det en massa OTH, som jag förövrigt satt och kolla på hela dagen igår, har typ blivit besatt! Som vissa andra också är :), hehe. Dock är jag bara på S01 än.. men jag kommer snart igen :) 

Imorgon blir det fest iaf, jävlar va skoj! :) Men tyvärr går det ju inga nattbussar, eftersom som det är fuckin "Söndag", med det löser sig väl med lite telefonsamtal! Nu ska jag kolla på OTH, hörs på HEJ! ♥

upd 23.05
Jaaa men äntligen! Sam är ute! Yeeah! Aja, har iaf precis duschat, det behövdes, man blir fan på bättre humör om man har duschat och blivit lite fräshare :) Hihi. Håller på att ladda ner lite OTH, som ska ses ikv, synd bara att det ska ta sån jäävla tid, jo jag svär mkt :), men det får da den tid det tar, får kolla på tv eller ngt annat så länge, äta en godis kanske :) Näe, det var väl allt jag tänkte skriva tror jag. Får väl göra en till upd om inte annat. Men men, Godnatt alla! ♥

Bfn

image104  
- Chad Michael Murray.



RSS 2.0