Fredag 29/6

Idag har man vare med Maddelito på stan, fikade lite och satt och prata om massa saker mellan typ himel och jord.. Det blev inte mkt till shopping.. men så blire ju när man vill spara pengar.. höuva svårt det där.. Men köpte iaf sminkborttagningsgrejer.. Sedan satt vi och pratade lite mer på torget :) Vid 18-tiden sa vi hejdå och jag gick och köpte mig en sallad och åkte därefter hem. 

Väl hemma har jag inte gjort så mkt, sutte vid datorn hela tiden typ.. men tror att jag ska förflytta mig till tvn nu.. men det lär väl inte vara ngt bra.. som vanligt!! 


Puss ♥

Bfn


  


Torsdag 28/6

Ja, imorse fick man kliva upp tidigt, iaf för att vara mig, eftersom jag har varit på Sebastians begravning idag.
Det var många som vad där och tog sitt avsked, och det var många många tårar som föll, men det var i vilket fall jätte fint allt ihop! 

Får väl se om jag har ngt att skriva om ikväll.. 


Upd 21.27
Ja det har ju inte hänt så mkt ikväll.. Va och handlade lite med mamma förut, blev lite karra och annat gott. Så man har ju iaf fått tröstäta lite ikväll eller vad man ska kalla det. Hörs på ngn gång framöver!


Vila i frid vännen v

Bfn  

120910-36                        120910-35


Onsdag 27/6

Ja, det blir ju inte mkt bloggande nu för tiden.. kanske för att det inte händer så mkt för min del just nu.
Men har iaf de senaste dagarna sett på alla Pirates of the Caribbean- filmerna.. så nu är det bara att invänta den
4:e..  När nu den kommer.. om den kommer, men det sägs ju så satt. :P Har tjänat lite pengar nu också... hemmasysslor är bra ibland :P Så man kommer nog att klara sig under GF-veckan.. Men ibland blir man dåligt jävla le på hur de lägger upp när och vart artister ska spela ngn stans. Blir ju gaaaaaalen... Som Takida.. gärna på NORRA SCEN, HALV ÅTTA!!! Helvete, då är man ju inte ens nere.. Men men, det löser väl sig på ngt sätt ändå :)
Näe nu ska jag gå och göra ngt annat.. HEJS!!

Pussar

Bfn

image72


Söndag 24/6

Fredag:
Japp, då vare midsommar. Hade inte planerat att göra något eftersom man inte hade ngr pengar osv.. På eftermiddagen fick vi besök av mammas bekanta, typ.. :P Blev iaf grillspett osv till middag så det var ju gott det! Resten av kvällen spenderade jag framför tvn med gotta, rätt skönt att inte göra ngt ändå.. Men sen vid 3-tiden fick jag skjuts av en kompis in till Matfors och sov där, mysigt :)

Lördag:
Vaknade vid 11 utav en person som kom inrusande i rummet, fortfarande inte nykter, haha, Idiot ;P Men somnade sedan om till 14-tiden ungefär. När jag väl kom hem började jag att göra mig iordning på en gång eftersom Jennie fyllde 18 :) Blev en massa god mat och gott fika! Resten av dagen/kvällen blev lugn framför tvn med film :)

Idag, Söndag:
Idag vaknade jag runt 12-tiden.. gick upp och åt lite sen satt jag vid datorn ett tag och bara glodde.. Lite senare blev det mat, och efter gick jag och vilade ett tag. Ikväll har jag tränat, sista träningen även!! Nu är de banne mig uppehåll till 15 Juli, underbart :) Nu blir det iaf bara lugna puckar. 


Pussar

Bfn 

image71

 

Torsdag 21/6

Vaknade vid 12-tiden idag, låg och kollade lite på tv en stund innan jag gick upp och gjorde lite frukost. Fast därefter bänkade jag mig framför tvn igen, för att se Nya tider, haha! Det är ju nästan spännande nu! :P Men tusan va töntigt :D Men men, gick sedan upp igen och duschade osv, eftersom jag skulle ner på stan och möta mamma. Hon skulle kolla om hon hittade ngn present till vår målvakt som ska gifta sig imorgon, men vi fann inget som passade riktigt, men jag hittade iaf en presen som jag köpte till Jennie, som fyller på på lördag :)

Väl hemmma såg jag klart filmen "Allt om min buske", haha, störd film. Även om man drog på smilebanden då&då..
Bfn

image70

Tisdag 19/6

Hualigen, nu är jag trött som ett as vill jag lova. Försökte vakna tidigare än vanligt idag, och det blev runt 12.. så lite lyckades man ju, sen såg jag på Nya tider, hahaha, vilken jävla såpa, och det där älskade man när man var mindre.. :P Jises. Gick sedan upp och fikade lite, sen åkte jag till Moa ett tag, pratade lite osv :) Nu ikväll har det spelats match, som inte gick så där jätte bra.. sjukt trött efter gårdagens match, men men, Nu är det slut på spelandet ett tag, och på söndag har vi sista träningen, sen äre banne mig uppehåll i 3 veckor :) Dåligt SKÖNT!

Näe, nu ska ja kolla om det finns ngn bra film som man kan tanka :)

Puss

Bfn

Söndag 17/6

Fredag:
Då vare tjejkväll hemma hos Maddie, trevligt trevlig, singstar och grejer, dock inge dricka för mig.. Åkte sedan hem med 23.15 bussen.. och sen tog jag 01.15 in till matfors och sov där.

Lördag:
Rätt lugn dag, satt och kolla på tv hela kvällen typ.

Söndag: 
Än så länge har det inte hänt så mkt, funderar på om man ska ta ngt att äta innan man dör, ikväll blir det träning.. som jag inte direkt känner för.. =/


Bfn

Fredag 15/6

Jaa, vaknade av att Mosi ringde och störde min sköna sömn, men om man kollade på klockan så gjorde det inte så mkt :P Har fan vänt på dygnet helt nu.. men det gör ju inget eftersom typ alla man känner JOBBAR!.. eller ngt annat. För själv har man ju inte nå jobb, och där med inga pengar heller =/ Dessutom har jag gjort ngt med min handled så jag har bajsont i den, men det gjorde ju inget, eller hur!.. Näe..

Ikväll har iaf Maddie tjejkväll hemma hos sig, så ska dit en sväng och kolla lite :) Men man kommer ju självklart vara nykter... tråkigt de, men man har ju inte så många alternativ att välja på så att säga.. men det blir nog trevligt ändå! Jadu Moa, nu fick du ett inlägg att läsa :):)

Hejpåer

Bfn

Torsdag 14/6

Ja det har ju inte blivit ngt skrivande på ngr dagar nu, men det har inte hänt så mkt heller, vare på stan och lite sånt bara..

Idag väcktes jag av att mobilen ringde, och tur va väl de för jag drömde väldens mardröm, höuva! sen har jag vare lite duktig av mig, städat rummet, diskat, vattnat alla dessa jävla blommor som finns i huset och utanför, plocka ur och plocka i diskmaskinen.. och spelat match mot Matfors, som slutade med vinst med 4-0 :) Såååååååå, jag är rätt slut må ja säga, så nu blire lugna puckar resten av kvällen :)

Puss alla

Bfn


 

Måndag 11/6

Idag har jag inte gjort något alls.. Gick upp vid 1-tiden och satte mig vid datorn ett tag, sen har jag gått fram&tillbaka i huset några tusen ggr innan jag gick och vila i två timmar.. vaknade med huvudvärk, men det gick tillslut bort med lite mat och Ipren i magen.

Kvällen tillbringades sittandes framför datorn igen, fast den här gången vare film som gällde.. Såg Beck- Den Japanska Shungamålningen, som var okej..  

Bfn 

Söndag 10/6

R.I.P Sebastian Rask


Lördag 9/6

Fan, igår hade jag jävligt roligt! Och det var jag nog inte ensam om, eller? ;D Här kommer det lite bilder från gårdagen :)


                   


Ikväll blir det cruising med Mosis, ska bli roligt det :) Hörs på!!!

Massa pussar!

Bfn


Fredag 8/6

.. och där med har man sommarlov nu, fan va skönt :D Hade avslutning halv 9 imorse (:S) Uppträdandet som va, var inte nå spec bra, men fikat va gott iaf :) Åkte hem med 10.05 bussen, och sen dess har jag inte gjort så mkt, bränt en skiva och lite sånt bara. Ikväll blir det iaf grillning och dricka (obs vanlig cider, haha), osv hos Moa, sen bär det väl av in till stan. Trevligt :) Hoppas att vädret håller i sig bara :S Lite för mycket moln på himlen nu tycker jag, men men.. det visar sig väl. 

Näe, men ska väl ta och börja göra mig iordning nu jag och sen bege mig till Viforsen, höres på!

Puss puss

Bfn 

Torsdag 7/6

Vaarmt, vaaarmt, vaaaaaaaaaarmt, höuva! Men man ska inte klaga för nu är det riktig sommar :D

Imorse åkte jag iaf in till skolan och pratade med ngn tjej angående kurser osv, därefter for jag hem och tog ett fotbad och så målade jag naglarna på fossingarna också :) Finfint. Tog sedan 12.50 bussen ner till stan igen, med Moa, fast sen skilldes vi åt eftersom vi båda skulle gå och klippa oss, och jag är rätt nöjd men min nya frilla :)
När jag var färdig gick jag ner till stan igen och mötte Malin.. men eftersom Moa inte va klar så gick vi och köpte varsin glass :) Sen blev det inte så mkt mer.

Ikväll ska jag iaf färga och slinga håret, mamma ska hjälpa mig, så hoppas att det blir bra ;D
Förövrigt har inte jag några pengar kvar typ, så du kan ju ge mig en slant om du vill!!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Bfn

Onsdag 6/6

Ja, idag är det ju Sveriges nationaldag, så man får väl säga Grattis eller ngt liknande då, haha.. Har iaf vare på stan idag, med Moa, Malin och Fia :) Köpte 3 hårfärger och ett par finskor :) Hoppas jag inte ska få allt för mkt skavsår av dom.. men fan den större strl va ju förstor så det här måste ju funka tkr jag :) Det var lite jobbigt att gå bland de 23500 människor som va på stan i värmen, men det gick :P

Ikväll har jag och Mammi vare ute och äte eftersom Pappi är i Sthlm och går högvakten och grejer, mysigt och gott :) Jag lär ju spendera den del som är kvar av kvällen hemma eftersom man ska in på skolan till halv 9 imorgon :/ SKOJ! Men ska iaf få en ny frilla på eftermiddagen så det får väl gå, men vette tusan hur jag ska klippa mig, men det ordnar väl sig hoppas jag, därefter ska det handlas inför fredagen osv :)

Puss

Bfn

Tisdag 5/6

Oooh :) Nu är äntligen skolan över, fyfan va härligt :) Skrev sista provet för i år också, fast vet dock inte hur det gick, men men ;D Vi skulle ha ngn halvdag med temat Linné idag också, men den sket man i. Ist åkte vi till stan, åt en macka på subban och köpte lite kläder :) Jag själv hittade ett par vita jeans, så hoppas att man inte råkar skita ner dom allt för mkt på fredag, men det ska nog gå bra :)

Ikväll har man match, blä, känner inte alls för att spela när det är så här varmt ute, men man ska ju inte klaga heller satt ;D

Imorgon blir det iaf stan igen, måste köpa hårfärg, sen ska jag kolla om jag hittar nå skor också. Vill ha finskor utan hög klack. :P Så får se då om man hittar ngr :)

upd 21.48
Jaa, matchen slutade iaf med vinst, trots att vi var få spelare + att vi inte hade ngn målvakt (jag & Emmy stod varsin). Så nu är man ledig tills på söndag, tusan va skönt :) Resten av kvällen blire karra- och chipsätande med Mammi, mys det. Imorgon bär det iaf av tidigt in till stan med Mosan och Mallan, trevligt :) Hoppas att man får lite pengar av Mammi bara ;D

PUSSAR

Bfn

Söndag 3/6

Idag klev man upp vid 1-tiden. Tog en låndusch och sedan har jag sutte ute på altanen hela dagen. Tusan va varmt det är, men man ska ju inte klaga!

Har iaf pluggat lite kemi, har lyckats göra 11 upg.. wohoo! men måste plugga bra mycket mer eftersom provet är på tisdag , och imorgon har jag match.. så då lär det ju inte bli på mycket plugg antar jag.
Har äte en massa glass också, så jävla gott när det är så här varmt :D Hihi. Näe, men jag ska väl ta och plugga vidare jag.. SKOJ! 

Bfn 

Lördag 2/6

Jao, idag är det lördag.. vaknade runt 12-tiden utav att lillkatten höll på och jama och klösa sönder dörren..
Jag bestämde mig för att inte somna om, så jag kollade ett tag på tv ist.. även fast det inte gick nå bra alls.. Strax efter ringde Moa, och vi pratade ett tag, därefter klev jag upp och åt ngr mackor..

Just nu sitter man ute på altanen och funderar på vafan man ska göra ikväll.. vissa ska ju på cruising, men eftersom inte vissa går ihop så blir jag nog hemma om ingen annan vill hitta på ngt med mig.. just nu verkar alla vara döda, men det återstår väl att se..

Känns som att man måste plugga en massa kemi.. men det känns inte direkt som att man orkar när det är finväder ute.. men man har ju inge bättre för sig heller satt..

Upd senare kanske..


upd 01.31
Ja.. ikväll har jag iaf inte gjort något, bara legat hemma och haft skoj, men som tur va har det gått två bra filmer på tv. Inge plugg har det blivit heller, så den biten får bli av imorgon.
Godnatt..
 

Bfn

Fredag 1/6

Iiih, idag är det första juni, och det innebär SOMMAR :) för min del iaf. Och nu är det bara en vecka kvar i skolan, tusan va skönt det ska bli med lov :)

Idag började jag inte försn 12.15, vilket var hur skönt som helst. På kemin gick vi igenom lite innan provet, (ja vi har självklart prov sista dan i skolan!!), sen vare svenska, där vi bara lämnade in böcker + betygssnack, och därefter bild, där vi redovisade våra bilder.

Ikväll blire kanske middag ute med mammi, eftersom pappi inte är hemma :) Haha, passar alltid på då vi är själva ;) Vet inte vad jag ska göra ikväll, men det lär nog bli lugnt som alla andra fredagar.. blev bjuden hem till Emelie ikväll, men det känndes som att det blev lite stressig eftersom jag (vi) fick veta det tidigare idag, men men, det lär väl komma fler tillfällen antar ja :) 

Upd väl ikväll om jag känner för det.

Pusspuss

Bfn

image46image47

RSS 2.0